باید زنجیر برجام را از پای توسعه هسته‌ای باز کرد

16/06/1398 12:36 ب.ظ

روزنامه‌_خوانی ۱۶ شهریور آرمان ملی: واقعیتی به نام انتخابی و انتصابی کیهان:باید زنجیر برجام را از پای توسعه هسته‌ای باز کرد جهان صنعت: گام‌های ایران تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟ مستقل:لاریجانی‌ها دیگر سوخته‌اند همدلی:کارناوالی شدن عزاداری بیشتر بخوانید:

دیروز، ایران گام سوم کاهش تعهدات هسته‌ای را برداشت و به قول روزنامه اصول‌گرای رسالت، «جمعه بازگشت» شکل گرفت. آن سوی میدان، یادداشت‌نویس‌های روزنامه‌های اصلاح‌طلب هم دست به کار شده‌اند و با گام سوم تعلیق تعهدات اتمی همراه شده‌اند.

محمد‌علی وکیلی در ابتکار نوشته است که ایران پس از یک سال صبر راهبردی، عاقبت گام سوم را برداشت و نشان داد که هشدارهایش به اروپایی‌ها جدی است.

اما بشنوید از ماجرای مفقود شدن یکی از اعضای مجلس خبرگان و برادرش، که اول در فضای مجازی مطرح شد و حالا خبرش به روزنامه‌ها رسیده است. روح‌الله صدر‌الساداتی، جوان‌ترین عضو مجلس خبرگان، و برادرش مهدی قرار بود از قم به تهران بیایند و از فرودگاه مهرآباد عازم بندر‌عباس شوند، اما نه تهران آمدند و نه موبایل‌هایشان را جواب می‌دهند.

عکس‌های مناسک شیرخوارگان عاشورایی هم در صفحه اول چند روزنامه اصول‌گرا خودنمایی می‌کند. هفده سال است که برخی مادران لباس‌های سبز بر تن بچه‌های شش‌ماهه می‌کنند و به یاد علی‌اصغر شش‌ماهه که در روز عاشورا کشته شد، بچه‌ها را سر دست می‌گیرند و گریه نوزادان و نوحه مداحان فضایی می‌سازد که فعالان حقوق کودک خارج از کشور آن را مصداقی از کودک‌آزاری شمرده‌اند. headtopics.com

واقعیتی به نام انتخابی و انتصابی

ادامه مطلب:
IranIntl »

زنوزی: زمان سعیدلو مالکیت استقلال را قبول نکردم/ بیرانوند باید اخلاقش را اصلاح کندمالک باشگاه تراکتور: *در کل ایران ۳۰ میلیون هوادار تراکتور داریم! *بیرانوند باید اخلاقش را اصلاح کند *زمان سعیدلو مالکیت استقلال را قبول نکردم

پمپئو به اروپایی‌ها: باجگیری هسته‌ای ایران را متوقف کنید«ما از این موضوع خاطر جمع هستیم که کشورهای متمدن بریتانیا، فرانسه و آلمان برای پایان دادن باجگیری هسته‌ای ایران که ایران راه انداخته، تصمیم‌های قاطعی می‌گیرند.»

ترامپ به مکرون: تحریم‌های ایران را فعلا لغو نمی‌کنیمرئیس‌جمهوری آمریکا طی تماسی تلفنی با همتای فرانسوی خود بار دیگر تاکید کرد که تحریم‌ها علیه ایران در شرایط فعلی لغو نمی‌شود.

سلطانی‌فر: استقلال و پرسپولیس را تا پایان سال واگذار می‌کنیم/ سرخابی‌ها را به یک چشم نگاه می‌کنم- اخبار ورزشی - اخبار تسنیم - Tasnimوزیر ورزش و جوانان گفت:‌ وقت آن رسیده که آکادمی‌های باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال با برنامه ریزی بلندمدت ، بازیکن با استعداد را شناسایی و پرورش داده و نیازهای خود را تامین کنند.

ظریف داکا را به مقصد جاکارتا ترک کردظریف داکا پایتخت بنگلادش را به مقصد جاکارتا پایتخت اندونزی ترک کرد. قرار است ظریف در سفر به اندونزی با مقامات این کشور درباره روابط دو جانبه و تحولات بین‌المللی و جهان اسلام گفت‌وگو و تبادل‌نظر کند.

عربستان اقدامات غیرقانونی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطین را محکوم کرد