بازگشت برخی از محدودیت‌های کرونایی به کیش

30/03/1399 09:46 ق.ظ

سخنگوی شورای سلامت کیش از بازگشت برخی از محدودیت‌های کرونایی به این جزیره خبرداد.

سخنگوی شورای سلامت کیش از بازگشت برخی از محدودیت‌های کرونایی به این جزیره خبرداد. وی با اشاره به اینکه برگزاری مراسم مانند عقد، عروسی، جشن تولد و عزاداری تا اطلاع ثانوی ممنوع است، اضافه کرد: برگزاری کنسرت‌ها نیز همچنان تا اطلاع ثانوی ممنوع و بازگشایی مهدکودک‌ها که بنا بر مصوبه شورای ملی کرونا قرار بود از اول تیر در مناطق سفید...

وی با اشاره به اینکه برگزاری مراسم مانند عقد، عروسی، جشن تولد و عزاداری تا اطلاع ثانوی ممنوع است، اضافه کرد: برگزاری کنسرت‌ها نیز همچنان تا اطلاع ثانوی ممنوع و بازگشایی مهدکودک‌ها که بنا بر مصوبه شورای ملی کرونا قرار بود از اول تیر در مناطق سفید انجام شود تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند.

رضانیا ادامه داد: کلیه دستگاه‌های دولتی مستقر در جزیره می‌بایست تا اطلاع ثانوی نسبت به لغو مأموریت‌های غیرضروری اقدام کنند. وی اضافه کرد: پرسنل اداری و سازمانی که به مأموریت اجباری یا مرخصی می‌روند در بازگشت، حداقل به مدت ۵ روز باید در قرنطینه باشند و پس از انجام تست در صورت منفی بودن می‌توانند در محل کار خود حضور یابند.

سخنگوی شورای سلامت کیش خاطرنشان کرد: افراد دارای بیماری کووید ۱۹ باید به مدت ۲۱ روز بدون احتساب مرخصی استحقاقی در قرنطینه به سر ببرند. وی ادامه داد: کلیه پرسنل دارای بیماری‌های زمینه‌ای و زنان باردار نباید در محیط کار حضور یابند و مدیران مکلف‌اند تمهیدات لازم را جهت دورکاری یا مرخصی نامبردگان فراهم آورند. headtopics.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

محدودیت‌های کرونایی در آذربایجان‌شرقی بازگشتمعاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی از بازگشت مجدد محدودیت‌های کرونایی به دلیل افزایش آمار کووید-19 خبر داد. - خبرگزاری آناتولی

استقبال از تحریم‌های «قیصر» و نگرانی از بدترشدن اقتصاد در ادلب سوریهبا اجرایی شدن تحریم‌های موسوم به سراز «قیصر» آمریکا علیه سوریه، مخالفان دولت بشار اسد که در منطقه ادلب زندگی می‌کنند نگرانند وضعیت ناگوار آنها از این هم بغرنج‌تر شود.

مارین لوپن از شرکت در مراسم جنگ جهانی دوم باز ماند و از مقامات شاکی شدخانم لوپن می‌گوید قصد دارد علیه پلیس جزیره به دلیل تغییر برنامه بزرگداشت هشتادمین سالگرد دعوت شارل دوگل از فرانسوی‌ها برای مقاومت در مقابل نیروهای آلمان نازی اقدام قانونی کند.

بازگشت محدودیت‌های کرونایی به آذربایجان شرقی/ بی‌توجهی 90 درصد مردم استان به کرونا/ در حال گذراندن وضعیت خطرناکی هستیممعاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: به دلیل افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا در استان، محدودیت‌های کرونایی دوباره اعمال می‌شود.

ماموریت غیرممکن؛ بازگشت احمدی‌نژاد به پاستورEhsanMehrabi7 وقتی میگویند دو دوره بیشتر نباید رئیس جمهور بشوند دیگه قایم موشک بازی مثل پوتین معنی ندارد و تقلب در اجرای قانون است.

احتمال بازگشت تعطیلی‌ها وجود داردکرونا | معاون وزیر بهداشت: آمار کشوری رعایت پروتکل‌ها حدود ۷۸درصد بود، در حال حاضر به ۲۳درصد و در تهران از ۶۲درصد به ۱۱درصد رسیده. عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی باعث انتقال ویروس می‌شود. نگرانی اصلی ما، ارتباط جوانان با سالمندان در منازل است

دکتر محمدرضا رضانیا در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مصوبات بیستمین جلسه شورای سلامت کیش، افزود: برگزاری همایش‌ها، نمایشگاه‌ها، مجامع و گردهمایی‌ها به علت شرایط ویژه منطقه تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری مراسم مانند عقد، عروسی، جشن تولد و عزاداری تا اطلاع ثانوی ممنوع است، اضافه کرد: برگزاری کنسرت‌ها نیز همچنان تا اطلاع ثانوی ممنوع و بازگشایی مهدکودک‌ها که بنا بر مصوبه شورای ملی کرونا قرار بود از اول تیر در مناطق سفید انجام شود تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند.

رضانیا ادامه داد: کلیه دستگاه‌های دولتی مستقر در جزیره می‌بایست تا اطلاع ثانوی نسبت به لغو مأموریت‌های غیرضروری اقدام کنند.

وی اضافه کرد: پرسنل اداری و سازمانی که به مأموریت اجباری یا مرخصی می‌روند در بازگشت، حداقل به مدت ۵ روز باید در قرنطینه باشند و پس از انجام تست در صورت منفی بودن می‌توانند در محل کار خود حضور یابند.

سخنگوی شورای سلامت کیش خاطرنشان کرد: افراد دارای بیماری کووید ۱۹ باید به مدت ۲۱ روز بدون احتساب مرخصی استحقاقی در قرنطینه به سر ببرند.

وی ادامه داد: کلیه پرسنل دارای بیماری‌های زمینه‌ای و زنان باردار نباید در محیط کار حضور یابند و مدیران مکلف‌اند تمهیدات لازم را جهت دورکاری یا مرخصی نامبردگان فراهم آورند.

رضانیا اظهار کرد: محدودیت در سفرهای دریایی اعمال خواهد شد که برنامه‌ریزی و چگونگی اجرای آن به کمیته نظارت ستاد بحران ارجاع شد که پس از تصمیم‌گیری اعلام خواهد شد.

وی تصریح کرد: کلیه دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، ادارات و نهادها، بانک‌ها و مؤسسات بیمه، دفاتر ثبت اسناد رسمی و اصناف مکلف به استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند و به‌هیچ‌عنوان نباید به ارباب‌رجوع فاقد ماسک خدمات‌دهی کنند.

سخنگوی شورای سلامت کیش با اشاره به اینکه مسئولیت اجرای این مصوبه بر عهده مدیران مراکز فوق‌الذکر‌است، اظهار کرد: کلیه ایرلاین ها و شرکت‌های هواپیمایی مکلف‌اند بسته‌های بهداشتی شامل ماسک و ژل ضدعفونی به مسافران خود ارائه کنند. همچنین نظارت بر استفاده از ماسک در طول پرواز به عهده پرسنل و کروی پروازی بوده، در صورت اعلام موارد تخلف بر خود لازم صورت خواهد گرفت.

وی در پایان گفت: همچنین مصوب شد طرج جامع مقابله با کرونا در جزیره کیش تهیه و به مرحله اجرا گذاشته شود.