: «کشاورز ما امروز برده غرب شده است. عرقش را كشاورز ما میریزد، اما سودش را شرکت غربی میبرد که از دانه و کود و خوراک و... را به کشور ما صادر میکند.
ما باید زنجیره ارزش را کامل کنیم» و درگفته است: «مشکلات کشاورزی بسیار است و امنیت غذایی در کشور ایجاد نشده است. از بذر خیار گرفته تا خوراک دام و... بسیار وابستهایم. با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در عرصه تولید بذر ورود کردهایم و کارهای مطالعاتی را آغاز کردیم.»
سرتیپ سعید محمد یکی از دیگر از نظامیان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که احتمال حضور او در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ وجود دارد. سرتیپ پاسدار «حسین دهقان» و سرتیپ پاسدار «عزتالله غرضامی» از دیگر مقامهای ارشد سپاهی هستند که برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کردهاند.
سرتیپ پاسدار «سعید محمد»، فرمانده قرارگاه اقتصادی «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» موسوم به «قرارگاه خاتمالانبیا»، با انتشار عکسی با لباس فرم سپاه در توییتر خود درباره کشاورزی اظهار نظر کرده است.نوشته است
: «کشاورز ما امروز برده غرب شده است. عرقش را كشاورز ما میریزد، اما سودش را شرکت غربی میبرد که از دانه و کود و خوراک و... را به کشور ما صادر میکند. ما باید زنجیره ارزش را کامل کنیم» و درگفته است: «مشکلات کشاورزی بسیار است و امنیت غذایی در کشور ایجاد نشده است. از بذر خیار گرفته تا خوراک دام و... بسیار وابستهایم. با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در عرصه تولید بذر ورود کردهایم و کارهای مطالعاتی را آغاز کردیم.»
سرتیپ سعید محمد یکی از دیگر از نظامیان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که احتمال حضور او در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ وجود دارد. سرتیپ پاسدار «حسین دهقان» و سرتیپ پاسدار «عزتالله غرضامی» از دیگر مقامهای ارشد سپاهی هستند که برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کردهاند.
گذشته از این که اظهار نظر سرتیپ پاسدار سعید محمد درباره وضعیت کشاورزان و مسائل مربوط به کود و دانه تا چه حد صحیح است، اظهار نظر مکرر نظامیان جمهوری اسلامی در همه امور و تمام شئون به مسئلهای عادی و روزمره بدل شده است که دیگر چندان مایه تعجب افکار عمومی ایرانیان و مورد نگرانی حتی روحانیون سیاستمدار نیست که زمانی با نقل قولی از آیتالله «روحالله خمینی»، دخالت آنها در اموری جز مسائل نظامی را وصیت بنیانگذار جمهوری اسلامی میخواندند.
تصاویر حضور روزانه افراد سپاه در مسائل سیاسی و اقتصادی و حتی اجتماعی و پزشکی یادآور صحنههایی از حکومتهایی همچون عراق و سوریه است که حزب حاکم حزب بعث بود که نظامیان آن تمام بخشهای حاکمیتی و مدیریتی را به اشغال خود درآورده بودند و حتی وفاداران غیرنظامی کم کم تاب رقابت با آنها را نداشتند و از گردونه خارج میشدند.
انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ ایران قرار است در خرداد این سال برگزار شود. برخی از سیاستمداران جمهوری اسلامی با توجه به نزول جایگاه ریاستجمهوری و دخالتهای فراوان نهاد رهبری و تشکیلات نظامی و امنیتی در آن، نامزدی در انتخابات را مترادف با جنون و بیعقلی دانستهاند. تا اینجا فقط فرماندهان سپاه برای حضور در این انتخابات اعلام نامزدی کردهاند یا انگیزه حضور نشان دادهاند.
در چهار دههایی که در جمهوری اسلامی انتخابات ریاستجمهوری برگزار میشود، ایرانیان به نامزدی نظامیها و فرماندهان سپاه هیچ روی خوشی نشان ندادهاند. سرتیپ پاسدار «محمدباقر قالیباف» سه بار و سرلشکر پاسدار «محسن رضایی» دو بار در سالهای گذشته در انتخابات ریاستجمهوری نامزد شده بودند، اما هر بار ناکام ماندند.
این بار و تا به اینجا، تلاشها برای ریاستجمهوری سپاه متفاوتتر از هر دورهای شده است.
سرتیپ پاسدار «اسماعیل کوثری»، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران، از امکان به ریاستجمهوری رسیدن یکی از اعضای این نهاد دفاع کرده و گفته است: «الآن آن سیاسیونی که ۴۰ سال مسئولیت به عهده گرفتند چه کار کردند... نباید با استفاده از واژه نظامی مردم را ترساند.»
هنوز عضوی از فرماندهان سپاه پاسداران بر کرسی نیمهجان ریاستجمهوری ایران تکیه نزده است و علیرغم اعلام علاقه از میان فرماندهان متعدد سپاه برای نامزدی در انتخابات، هیچ فردی توجه افکار عمومی را به خود جلب نکرده است، اما به نظر میرسد که سپاه عزم خود را برای در اختیار گرفتن نهاد ریاستجمهوری هم جزم کرده است؛ اتفاقی که تصویری سیاسی را بیشتر از هر زمان دیگری به سالهای حکومت «صدام حسین» در عراق نزدیک میکند که رئیسجمهوری با یونیفورم نظامی در جلسات هیئت دولت شرکت میکرد.