بازداشت ۸۰ شهروند کُرد در سه‌ هفته گذشته

10/11/1399 03:34 ب.ظ

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو از بازداشت ارسطو ملارحیمی، فعال مدنی اهل مهاباد خبر داده و نوشته است که با بازداشت این شهروند، شمار شهروندان بازداشت شده کُرد در سه هفته گذشته به ۸۰ نفر رسیده است. اخبار_ایران کردستان بازداشت

استان‌وایر- سازمان حقوق بشری هه‌نگاو از بازداشت ارسطو ملارحیمی، فعال مدنی اهل مهاباد خبر داده و نوشته است که با بازداشت این شهروند، شمار شهروندان بازداشت شده کُرد در سه هفته گذشته به ۸۰ نفر رسیده است.

بر اساس گزارش هه‌نگاو، روز شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹، ارسطو ملارحیمی، از فعالین مدنی شهرستان مهاباد پس از احضار به ستاد خبری اداره اطلاعات این شهرستان بازداشت شده است. گزارش شده که بازداشت آقای ملارحیمی پس از احضار به ستاد خبری اداره اطلاعات و به دلیل انتشار یک مطلب در شبکه‌های اجتماعی صورت گرفته است.

موج تازه بازداشت شهروندان کرد از روز ۲۰ دی آغاز شده و همچنان ادامه دارد. سازمان‌های حقوق بشری کردستان می‌گویند بازداشت‌‌های چند روز اول توسط سازمان اطلاعات سپاه ارومیه انجام شده و بعد از آن وزارت اطلاعات هم در شهرهای دیگر شهروندان کُرد را بازداشت کرده است.

سازمان حقوق بشر ایران هدف از این بازداشت‌ها را سرکوب جامعه مدنی کردستان اعلام کرده و گفته است که بازداشت شدگان در حوزه‌های مختلف فرهنگی، محیط زیست و دانشجویی فعال بوده‌اند. این سازمان حقوق بشری بازداشت شهروندان کُرد را امری متداول دانسته اما گفته است که بازداشت‌های اخیر در طی سال‌های گذشته کم‌سابقه بوده‌اند. headtopics.

ادامه مطلب:
iranwire »

وزارت بهداشت ایران: 80 درصد کادر درمان بیماران کرونایی واکسینه شدندمعاون پرستاری وزیر بهداشت ایران اعلام کرد تاکنون 80 درصد کادر درمان بیماران کرونایی در این کشور واکسینه شده‌اند. - خبرگزاری آناتولی

کشتی کانتینربر «اور گیون» تا ۸۰ درصد به مسیر درست در کانال سوئز بازگشتشرکت ژاپنی مالک این کشتی اعلام کرد که این کشتی غول پیکر تا این لحظه تنها «چرخیده» است و هنوز «شناور» نشده است.

کرونا در ایران طی یک روز 80 قربانی گرفتکرونا در ایران طی یک روز 80 قربانی گرفت سخنگوی وزارت بهداشت ایران از شناسایی 7 هزار و 357 بیمار مبتلا به کرونا و فوت 80 بیمار در شبانه روز گذشته خبر داد.

تصادفات و کرونا دو تهدید همزمان/ افزایش ٨٠ درصدی مراجعه به اورژانس و بیمارستانرییس سازمان اورژانس کشور از افزایش چشمگیر مصدومان حوادث ترافیکی خبر داد و گفت: دو تهدید وجود دارد. یکی از تهدید ها ویروس کرونا، آن هم از نوع جهش یافته است که سرعت انتقال بالایی دارد و در دو نوبت عوارض را بارز می کند و دیگری نیز تصادفات است.

تصادفات و کرونا، ٨٠ درصد مراجعه به اورژانس را افزایش داد

استان‌وایر- سازمان حقوق بشری هه‌نگاو از بازداشت ارسطو ملارحیمی، فعال مدنی اهل مهاباد خبر داده و نوشته است که با بازداشت این شهروند، شمار شهروندان بازداشت شده کُرد در سه هفته گذشته به ۸۰ نفر رسیده است.

بر اساس گزارش هه‌نگاو، روز شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹، ارسطو ملارحیمی، از فعالین مدنی شهرستان مهاباد پس از احضار به ستاد خبری اداره اطلاعات این شهرستان بازداشت شده است.

گزارش شده که بازداشت آقای ملارحیمی پس از احضار به ستاد خبری اداره اطلاعات و به دلیل انتشار یک مطلب در شبکه‌های اجتماعی صورت گرفته است.

موج تازه بازداشت شهروندان کرد از روز ۲۰ دی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

سازمان‌های حقوق بشری کردستان می‌گویند بازداشت‌‌های چند روز اول توسط سازمان اطلاعات سپاه ارومیه انجام شده و بعد از آن وزارت اطلاعات هم در شهرهای دیگر شهروندان کُرد را بازداشت کرده است.

سازمان حقوق بشر ایران هدف از این بازداشت‌ها را سرکوب جامعه مدنی کردستان اعلام کرده و گفته است که بازداشت شدگان در حوزه‌های مختلف فرهنگی، محیط زیست و دانشجویی فعال بوده‌اند.

این سازمان حقوق بشری بازداشت شهروندان کُرد را امری متداول دانسته اما گفته است که بازداشت‌های اخیر در طی سال‌های گذشته کم‌سابقه بوده‌اند.

بی‌خبری از وضعیت این شهروندان به نگرانی‌ها درباره احتمال شکنجه و اخذ اعترافات اجباری از آن‌ها دامن زده است.

وکلای مدافع حقوق بشر بارها هشدار داده‌اند که نهادهای امنیتی در ایران بر خلاف قانون تا زمان گرفتن اعتراف به بازداشت‌شدگان اجازه دسترسی به وکیل نمی‌دهند تا اتهامات آن‌ها را بر اساس اعترافات اجباری تنظیم کنند.📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: