بازخوانی سخنرانی فراموش شده؛ آیا پوتین جنگ اوکراین را پیش‌بینی کرده بود؟

25/11/1400 04:16 ب.ظ

بازخوانی سخنرانی فراموش شده؛ آیا پوتین جنگ اوکراین را پیش‌بینی کرده بود؟ جزئیات بیشتر🔽

ولادیمیر پوتین اواخر ژانویه سال ۲۰۲۱ وضعیت جهان را با شرایط دهه ۱۹۳۰ مقایسه کرده و خطر وقوع جنگ در جهان را جدی دانسته بود. آیا هدف او در آن سخنرانی اعلام هشدارهای لازم خطاب به غرب بود؟ رئیس جمهوری روسیه، نزدیک به یکسال پیش گفته بود: «وضعیت کنونی همانند شرایط پیش از جنگ جهانی دوم است.

» او این توصیف را از شرایط حاکم بر جهان در جریانویدیویی خود در پنجاه و یکمین نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس عنوان کرده و افزوده بود: «بیماری همه‌‌گیر کووید-۱۹ مشکلات و عدم تعادل‌های ناشی از توسعه اجتماعی-اقتصادی جهان را که پیشتر و بر پایه سیاست‌های غلط طراحی شده در دهه ۱۹۸۰ ایجاد شده بود، تشدید کرده و بیم آن می‌رود که شکاف‌ها و اختلاف‌ها نه تنها عمیق‌تر شود بلکه در همه زمینه‌ها ظاهر شود.»

رئیس جمهوری روسیه ادامه داده بود: «بر اساس بحران مدل‌ها و ابزارهای قدیمی توسعه اقتصادی، نابرابری و قشربندی اجتماعی هم در سطح جهانی و هم در سطح ملی در حال افزایش است که نتیجه آن دو قطبی شدن شدید دیدگاه‌های عمومی، رشد پوپولیسم، انواع افراط‌ گرایی از جمله در گرایش‌های سیاسی راست و چپ و تشدید تمرکز کشورهای حتی پیشروتر‌ها بر تقویت فرآیندهای سیاسی داخلی می‌شود.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

بحران اوکراین؛ بایدن در گفت‌وگو با پوتین روسیه را تهدید به «واکنش قاطع و فوری» کرددر میانه افزایش هشدارهای آمریکا نسبت به حمله «قریب‌الوقوع» روسیه به اوکراین، جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا روز شنبه ۲۳ بهمن با همتای روسی خود گفت‌وگوی تلفنی کرد. آبدارچی پوتین رو تحریم میکنن. شرایط استخدام رادیوفردا آقای جوبایدن تورا بخدا یواش تهدید کن اینطوری دشمن(روسیه)پوتین زیر شلواریش از پاش افتاد آقای بایدنت چقدر خشن هستی😅😅

کرملین جزئیات تماس تلفنی پوتین و بایدن را اعلام کردکرملین جزئیات تماس تلفنی پوتین و بایدن را اعلام کرد پوتین در گفت‌وگو با بایدن از اینکه آمریکا اطلاعات نادرست در مورد حمله احتمالی روسیه به اوکراین می‌دهد، انتقاد کرد.

آمریکا از کارکنان دیپلماتیک خود خواست اوکراین را ترک کنندآمریکا از کارکنان دیپلماتیک خود در اوکراین خواست تا خاک این کشور را ترک کنند. - خبرگزاری آناتولی

تلگرام با فشار آلمان '۶۴ کانال خود را مسدود کرد' | DW | 12.02.2022ظاهرا فشار شدید دولت آلمان بر سرویس پیام‌‌رسان تلگرام تأًثیر گذاشته است. یک روزنامه آلمانی از بسته شدن ۶۴ کانال تلگرام خبر داده است. آلمان در پی انتشار پیام‌های نفرت‌پراکن تلگرام را تهدید به بستن کرده بود.

نمی‌خواهیم 'دارو' به سرنوشت 'خوردو' دچار شود/ تولیدِ بی‌کیفیت هیچ دارویی را قبول نمی‌کنیمرییس سازمان غذا و دارو گفت: تراز تجارت دارویی ما به نحو نامطلوبی منفی است، درحالی که نزدیک به دو و نیم میلیارد دلار مصرف ارزی برای دارو داریم چیزی کمتر از هفتاد میلیون دلار صادرات دارو داریم که علت اصلی آن همین محدودیت‌های ارزی است که ایجاد شده است. اگر بخواهیم به سمت تولید داروی با کیفیت برویم یکی از شاخصه‌های آن توان صادرات خواهد بود.

بحران اوکراین؛ روسیه وابسته نظامی آمریکا را فراخواند | DW | 12.02.2022وزارت دفاع روسیه اعلام کرد در پی حادثه‌ای در اقیانوس آرام وابسته نظامی آمریکا را فراخوانده است. روسیه می‌گوید، به یک زیردریایی آمریکایی در نزدیکی جزیره کوریل هشدار خروج داده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اواخر ژانویه سال ۲۰۲۱ وضعیت جهان را با شرایط دهه ۱۹۳۰ مقایسه کرده و خطر وقوع جنگ در جهان را جدی دانسته بود. آیا هدف او در آن سخنرانی اعلام هشدارهای لازم خطاب به غرب بود؟

رئیس جمهوری روسیه، نزدیک به یکسال پیش گفته بود: «وضعیت کنونی همانند شرایط پیش از جنگ جهانی دوم است.» او این توصیف را از شرایط حاکم بر جهان در جریانویدیویی خود در پنجاه و یکمین نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس عنوان کرده و افزوده بود: «بیماری همه‌‌گیر کووید-۱۹ مشکلات و عدم تعادل‌های ناشی از توسعه اجتماعی-اقتصادی جهان را که پیشتر و بر پایه سیاست‌های غلط طراحی شده در دهه ۱۹۸۰ ایجاد شده بود، تشدید کرده و بیم آن می‌رود که شکاف‌ها و اختلاف‌ها نه تنها عمیق‌تر شود بلکه در همه زمینه‌ها ظاهر شود.»

رئیس جمهوری روسیه ادامه داده بود: «بر اساس بحران مدل‌ها و ابزارهای قدیمی توسعه اقتصادی، نابرابری و قشربندی اجتماعی هم در سطح جهانی و هم در سطح ملی در حال افزایش است که نتیجه آن دو قطبی شدن شدید دیدگاه‌های عمومی، رشد پوپولیسم، انواع افراط‌ گرایی از جمله در گرایش‌های سیاسی راست و چپ و تشدید تمرکز کشورهای حتی پیشروتر‌ها بر تقویت فرآیندهای سیاسی داخلی می‌شود.»

آقای پوتین سپس پیش‌بینی کرده بود: «همه این تحولات به طور اجتناب ناپذیری بر ماهیت روابط بین‌الملل تاثیر می‌گذارد و آنها را ناپایدارتر یا غیرقابل پیش‌بینی‌تر می‌کند، بنابراین نهادهای بین‌المللی ضعیف‌تر می‌شوند، درگیری‌های منطقه‌ای یکی پس از دیگری ظهور می‌کند و سیستم امنیت جهانی روز به روز ضعیف‌تر می‌شود.»

او خاطرنشان کرده بود: «همان‌طور که می‌دانید، ناتوانی و عدم تمایل به یافتن راه حل‌های اساسی برای مشکلاتی همانند این‌ها در ابتدای قرن بیستم منجر به بروز فاجعه جنگ جهانی دوم شد.»

سقوط روبل و بورس و صعود تورم؛ سایه جنگ و تحریم چه بر سر اقتصاد روسیه آورد؟

رئیس جمهوری روسیه با ابراز امیدواری نسبت به غیرممکن بودن درگیری شدید جهانی، گفته بود: «این همان چیزی است که من به آن امید بسته‌ام، زیرا رخداد جنگ جهانی سوم به معنای پایان بشریت خواهد بود. با این حال، وضعیت ممکن است چرخشی غیرمنتظره داشته باشد و از کنترل خارج شود مگر این که برای جلوگیری از آن کاری انجام دهیم.»

او سپس تصریح کرده بود: «بازی بدون قاعده‌ای از جمله استفاده از موانع تجاری، تحریم‌های نامشروع و اعمال محدودیت‌ها در حوزه‌های مالی، فناوری و سایبری خطر استفاده یکجانبه از نیروی نظامی را افزایش می‌دهد و احتمال شعله‌ور شدن نقاط تازه‌ای را در سیاره ما چند برابر می‌کند.»در واقع به باور برخی تحلیلگران این که انتقاد صریح آقای پوتین نسبت به استفاده از ابزار و سلاح تحریم‌ها که به ویژه طی یک سال گذشته همواره از سوی ایالات متحده و اتحادیه اروپا به سمت روسیه نشانه رفته شده، بلافاصله به پیشی‌بینی استفاده یکجانبه از نیروی نظامی منتهی شده، به وضوح بیانگر روش مواجهه او با افزایش فشارهای اقتصادی و سایبری غرب علیه روسیه بوده است. گزینه‌ای که او این روزها در برابر آمریکا و اتحادیه اروپا روی میز گذاشته است ولی هنوز مشخص نیست که به شعله‌ور شدن اوکراین به عنوان «نقطه‌ای تازه» در کره زمین منجر خواهد شد یا خیر.بخوانید.