بازار بلیت هواپیما یک بازار آشفته و بدون نظارت است

11/06/1398 10:35:00 ق.ظ

رییس انجمن آژانس‌های هواپیمایی خوزستان: *قیمت بلیت تهران - اهواز به یک میلیون و ۲۱۶هزار تومان رسید! *بازار بلیت هواپیما یک بازار آشفته و بدون نظارت است *شرکت‌های هواپیمایی قیمت‌ها را به هر شکلی که دوست دارند بالا می‌برند *هیچکس از پس این شرکت‌ها بر نمی‌آید

رییس انجمن آژانس‌های هواپیمایی خوزستان با اشاره به اینکه نرخ بلیت هواپیما در مسیر تهران به اهواز امروز به یک میلیون و 216 هزار تومان رسید، گفت: هیچکس از پس شرکت‌های هواپیمایی بر نمی‌آید. وی با بیان اینکه نرخ بلیت هواپیما در مسیرهای ورودی به خوزستان به شدت بالا رفته است، افزود: اکنون...

وی با بیان اینکه نرخ بلیت هواپیما در مسیرهای ورودی به خوزستان به شدت بالا رفته است، افزود: اکنون با توجه به اینکه آغاز ماه محرم است و تقاضا برای ورود به استان خوزستان افزایش پیدا کرده، نرخ پروازهای ورودی به استان به شدت بالا رفته و غیر قابل کنترل است.

رییس انجمن آژانس‌های هواپیمایی خوزستان با بیان اینکه زور هیچکس به شرکت‌های هواپیمایی نمی‌رسد، تصریح کرد: شرکت‌های هواپیمایی با استناد به این موضوع که نرخ بلیت هواپیما آزاد است، قیمت‌ها را به هر شکلی که دوست دارند بالا می‌برند و این مساله باعث شده در برخی از مسیرها شاهد بالا رفتن قیمت بلیت به بیش از یک میلیون تومان باشیم.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

ما متهمیم! | سینا رحیم‌پور

دیوار روزنامه‌نگاری خیلی کوتاه است؛ این مسئله روزنامه‌نگاری کشورهای در‌حال‌توسعه و به قولی پیرامونی است. در این کشورها، روزنامه‌نگار همواره متهم است مگر اینکه خلافش ثابت شود. کسانی که روزنامه‌نگاری را چه قبل و چه بعد از انقلاب تجربه کرده‌اند، به کوتاهی این دیوار باور دارند و تجربه زیسته‌شان می‌گوید که در بحران‌های سیاسی و اجتماعی، این روزنامه‌نگاران هستند که بیش از همه آسیب می‌بینند و هزینه می‌پردازند. زمینه‌های تاریخی این مواجهه هم به دوره مشروطه بازمی‌گردد. داستان ما از مشروطه و روزنامه‌نگارانی مانند شیخ ‌احمد روحی و میرزا ‌آقاخان کرمانی تا به امروز همین بوده است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

بانکها به بازار بورس روی بیاورندوزیر امور اقتصادی و دارایی با ابراز امیدواری نسبت به آینده بازار بورس به بانکها توصیه کرد که برای رهایی از بنگاهداری به بازار بورس بروند.

حرکت معکوس دلار آزاد و رسمی؛ نیم‌نگاه بازار ارز به مذاکرات پاریسهمزمان با ادامه صعود نرخ رسمی فروش دلار آمریکا در سامانه سنا، نرخ ارز در بازار آزاد تهران طی معاملات روز یک‌شنبه سیر نزولی به خود گرفت.

واکنش سخنگوی انصارالله یمن به تقدیم استوارنامه سفیر این کشور به ظریفسخنگوی جنبش انصارالله یمن در واکنش به تقدیم استوارنامه سفیر جدید این کشور در تهران به وزیر خارجه کشورمان، گفت، این اقدام به تمام تحلیل‌ها در مورد موضع ایران در رابطه با مجلس اعلای سیاسی و دولت نجات ملی یمن پایان می‌دهد.

پاسخ ظریف به پمپئو: ما به همه و هر خریداری نفت خواهیم فروختپاسخ ظریف به پمپئو: ایالات متحده ابزارهای دفاعی را از ما دریغ کرد، موشک ساختیم، شاکی است، سوخت هسته‌ای را از ما دریغ کرد، ما آن را ساختیم، شاکی است، حالا مشغول دزدی دریایی است تا مانع فروش نفت به مشتریان سنتی ما شود! غُر نزنید، ما نفت‌مان را خواهیم فروخت

عمار حکیم خطاب به رژیم صهیونیستی: به وقتش پاسخ کلوخ را با سنگ می‌دهیمرهبر جریان اپوزیسیون 'حکمت ملی' عراق در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به مقرهای حشد شعبی تأکید کرد که آسمان این کشور صحنه هیچ‌گونه تعرض خارجی نیست و بغداد پاسخ مضاعفی به عامل این حمله خواهد داد.

حوثی‌ها: در حمله ائتلاف به رهبری عربستان به زندان ذمار ۶۰ نفر کشته شدندشاهدان عینی در ذمار از شش حمله هوایی به ساختمان زندان این شهر سخن گفته اند.