بارش برف و باران و وزش باد شدید در کشور طی امروز

01/12/1399 09:29 ق.ظ

برف و باد در راه است

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش برف و باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید در برخی استان‌های کشور، از وزش باد شدید در استان‌های واقع در شرق و جنوب غرب همراه با گردوخاک خبر داد. وی ادامه داد: در این روز در نیمه شرقی کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید خواهد بود و در شرق و جنوب شرق همراه با گردوخاک ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، فردا (۲ اسفند) نیز در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، ‌هرمزگان و فارس بارش ‌پراکنده و وزش باد شدید رخ‌خواهد داد.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا (۲ اسفند)، گفت: در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب و غرب سواحل خزر بارش برف و باران و در برخی نقاط استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، شمال شرق و شرق بارش ‌پراکنده رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: روز یکشنبه (۳ اسفند) در شمال غرب، برخی نقاط غرب، سواحل غرب خزر و استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد و روز دوشنبه (۴ اسفند) در نوار شمالی کشور، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، جنوب کرمان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد بارش ‌پیش‌بینی می‌شود. headtopics.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

بارش باران و وزش باد شدید در کشور/ در سفرهای برون شهری احتیاط کنیدسازمان هواشناسی کشور با صدور هشداری از بارش باران، وقوع رعدوبرق و وزش باد شدید طی روزهای آینده در برخی از استان‌های کشور خبر داد و نسبت به احتیاط در سفرهای برون شهری به‌ویژه در مناطق کوهستانی و احتیاط در صعود به ارتفاعات توصیه کرد. خدا کنه بارون بیاد سیزده بدر جمعه ست غروبشم دلگیره اگه هوا بارونی باشه خیلی داغون میشیم ناموسن😕

مصدومیت چهار نوجوان در پی وزش باد شدید در مشهد/ایست قلبی یکی از مصدومانمدیر روابط ‌عمومی اورژانس مشهد گفت: در پی وزش باد شدید، چهار نوجوان در بولوار شاهنامه مشهد براثر ریزش دیواری که برای در امان ماندن از باد به آن پناه برده بودند، دچار مصدومیت شدند. دختر هفت ساله، یکی از مصدومان تند باد دیشب مشهد، درگذشت

هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی مناطق کشورسازمان هواشناسی کشور با صدور هشداری از رگبار باران در برخی مناطق و افزایش ارتفاع امواج در جنوب کشور خبر داده است.

تداوم بارش برف و باران/ وزش باد شدید در شرق کشورتداوم بارش برف و باران وزش باد شدید در شرق کشور مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش باران و برف در ۱۳ استان کشور طی ۲۴ ساعت آینده از وزش باد شدید و کاهش ۸ تا ۱۲ درجه‌ای دمای هوا خبر داد

وزش باد شدید در برخی مناطق کشورمدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز پنجشنبه (۲۱ اسفند) گفت: فردا (۱۹ اسفند) در نوار شرقی کشور و در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، یزد، سمنان، قم و جنوب تهران وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه امروز (۱ اسفند) در استان‌های خراسان شمالی، رضوی، جنوبی، برخی مناطق شمال غرب و برخی نقاط سواحل خزر بارش ‌پراکنده ‌پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: در برخی نقاط استان‌های کرمان بارش برف و باران و وزش باد، در نیمه جنوبی فارس و برخی نقاط هرمزگان بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید ‌پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در این روز در نیمه شرقی کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید خواهد بود و در شرق و جنوب شرق همراه با گردوخاک ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، فردا (۲ اسفند) نیز در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، ‌هرمزگان و فارس بارش ‌پراکنده و وزش باد شدید رخ‌خواهد داد.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا (۲ اسفند)، گفت: در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب و غرب سواحل خزر بارش برف و باران و در برخی نقاط استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، شمال شرق و شرق بارش ‌پراکنده رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: روز یکشنبه (۳ اسفند) در شمال غرب، برخی نقاط غرب، سواحل غرب خزر و استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد و روز دوشنبه (۴ اسفند) در نوار شمالی کشور، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، جنوب کرمان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد بارش ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، سه‌شنبه (۵ اسفند) در سواحل شرقی خزر، ارتفاعات البرز شرقی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش رخ می‌دهد. همچنین امروز و فردا (۱ و ۲ اسفند) شرق خلیج فارس مواج است و امروز دریای خزر مواج خواهد بود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲ اسفند) صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در اواخر وقت افزایش ابر با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه (۳ اسفند) نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.