اینترنت فضایی استارلینک چیست؟

25/06/1399 06:15:00 ب.ظ

ارسال ماهواره‌های اینترنت فضایی استارلینک جهان ارتباطات را متحول خواهد کرد اما آیا این ماهواره‌ها می‌توانند فیلترینگ را دور بزنند و این خدمات در ایران چگونه عرضه خواهد شد؟ این گزارش را بخوانید 🔽

ارسال ماهواره‌های اینترنت فضایی استارلینک جهان ارتباطات را متحول خواهد کرد اما آیا این ماهواره‌ها می‌توانند فیلترینگ را دور بزنند؟ این خدمات در ایران چگونه عرضه خواهد شد؟ ارسال ماهواره‌ای اینترنت فضایی استارلینک جهان ارتباطات را متحول خواهد کرد اما آیا این ماهواره‌ها می‌توانند فیلترینگ را دور بزنند؟ پروژه استارلینک یکی از پروژه‌های بلند پروازانه اسپیس ایکس است.

در این طرح اسپیس ایکس در هر پرتاب حدود ۶۰ ماهواره را در مدار قرار می‌دهد.

تا کنون ۶۵۰ ماهواره در مدار قرار گرفته‌ است و برای پوشش حداقلی باید حدود ۸۰۰ ماهواره در مدار قرار گیرند. برای رسیدن به بهترین حالت پوشش در فازهای نهایی این تعداد باید به ۱۲ هزار عدد برسند. ماهواره‌های کنونی مخابراتی در مدار ۳۶ هزار کیلومتری زمین قرار دارند، این فاصله زیاد باعث می شود تا استفاده از اینترنت‌های ماهواره‌های کنونی با تاخیر قابل ملاحظه، خدمات ضعیفی را عرضه کنند این خدمات با تاخیری که حدود ۲۴۰ میلی ثانیه است کار می‌کند. برای آنکه اینترنت برقرار باشد امواج باید فاصله ۳۶ هزار کیلومتری از زمین را که با سرعت نور طی می‌شود چندین بار طی کنند.

اما قرار گرفتن در مدار ۵۰۰ کیلومتری از سطح زمین این تاخیر را عملا از بین می برد. ماهواره‌های استارلینک در مدار نزدیک زمین قرارمی‌گیرند که تقریبا ۷۲ برابر نزدیک‌تر از ماهواره‌‌های مخابراتی دیگر به زمین است. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : مسابقه زنان برای بزرگ‌ترین شکم باردار؛ عجیب و جالب یا احمقانه و بی‌مورد؟

ویدیوها : زنان باردار در نیکاراگوئه برای بزرگ‌ترین سایز شکم باهم به رقابت پرداختند. ادامه مطلب >>

انتخابات آمریکا: نظر چین در مورد بایدن و ترامپ چیست؟ - BBC News فارسیمعمولا برای رأی دهندگان آمریکایی، همایش های رسمی نمایندگان دو حزب دموکرات و جمهوریخواه فرصتی است برای این که با عقاید رئیس جمهور بعدی در باره سیاست داخلی کشورشان آشنا شوند.

آزار جنسی خبرنگاران در ایران؛ چه‌طور و به کجا شکایت کنیم، حق‌مان چیست؟

تنش در شرق مدیترانه؛ «ترکیه می‌خواهد از حصار جغرافیایی خود خارج شود»اختلاف میان یونان و ترکیه در شرق مدیترانه هر روز پرتنش‌تر می‌شود. اختلاف دو طرف بر سر چیست و این ادعاها تا چه حد صحت دارد. گفت‌وگوی مانی تهرانی با قدیر گلکاریان، استاد دانشگاه نیکوزیای شمالی و امید شکری، تحلیل‌گر دیپلماسی و امنیت انرژی را بخوانید.

سیاره‌های ۱۰ میلیون ستاره برای یافتن اثری از موجودات هوشمند رصد شدستاره‌‌شناسان سیاره‌های بیش از۱۰ میلیون ستاره راه شیری را با هدف یافتن نشانه‌ای از وجود موجودات فضایی رصد کردند؛ جستجوهایی که هر چند بی‌نتیجه بوده ولی به گفته ستاره‌شناسان به منزله ناامیدی از وجود این موجودات هوشمند نیست.

پایگاه اطلاع‌رسانی دولت ـ پاد

پیامدهای واکنش تند سپاه به روابط بحرین و اسرائیل