ایران ارائه پیش‌نویس قطعنامه شورای حکام آژانس را «غیرسازنده» دانست

14/03/1401 04:00 ق.ظ

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران در واکنش به احتمال ارائه پیش‌نویس قطعنامه به آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای توسط قدرت‌های غربی در نشست هفته آینده

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران در واکنش به احتمال ارائه پیش‌نویس قطعنامه به آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای توسط قدرت‌های غربی در نشست هفته آینده به گزارش «ایسنا»، امیرعبداللهیان، جمعه 13 خرداد در گفت‌وگوی تلفنی با جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اروپا، تهدید کرد هر گونه اقدام سیاسی از سوی آمریکا و سه کشور اروپایی در آژانس، بی‌تردید با واکنش متناسب، موثر و فوری ایران مواجه خواهد شد.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای که شامل 35 کشور عضو است، دوشنبه 16 خرداد نشست فصلی خود را برگزار خواهد کرد. مهم‌ترین موضوع این نشست بررسی برنامه هسته‌ای ایران خواهد بود که بنا به گزارش اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، این کشور از آستانه توانایی برای ساخت سلاح هسته‌ای عبور کرده است.

جلسه پیش روی شورای حکام که به علت تغییر وضعیت هسته‌ای ایران، جلسه‌ای تاریخی و حساس محسوب می‌شود، پس از آن برگزار می‌شود که دبیرکل آژانس در جدیدترین گزارش خود خاطرنشان کرد ایران هنوز درباره منشاء ذرات رادیواکتیو کشف شده در سه سایت اعلام‌نشده خود، توضیحات قانع‌کننده‌ای به این نهاد بین‌المللی ارائه نداده است.

در مفاد آخرین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که خبرگزاری «رویترز» از آن خبر داد، آمده است که میزان ذخایر اورانیوم غنی‌‌شده ایران با خلوص مورد نیاز برای ساخت سلاح هسته‌ای، از «مقدار قابل توجه» عبور کرده است. headtopics.com

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

«مخالفت روسیه» و چین با پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده به شورای حکام درباره ایرانروسیه و چین می‌گویند، با پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا و سه کشور اروپایی به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران مخالفند. چرا نباشند؟ دارن ميخورن و ميبرن و غارت ميكنن

امیرعبداللهیان: ارائه پیش‌نویس قطعنامه به آژانس روند مذاکرات را سخت‌تر می‌کندحسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات برای رفع تحریم و همچنین سایر موضوعات در روابط ایران و اتحادیه اروپا گفتگو و تبادل نظر کرد. ایشون مرد روزهای سخت اند البته! بیشتر برای مردم البته! بهتر

آمریکا: برای ارائه قطعنامه در شورای حکام علیه ایران به اروپایی‌ها می‌پیوندیم«تایید می‌کنم که قصد داریم به بریتانیا، فرانسه و آلمان برای ارائه قطعنامه‌ای درباره ضرورت همکاری کامل ایران با آژانس بپیوندیم.» دقیقاً عضویت ایران در آژانس بین المللی اتمی ، چه سودی برای ایران دارد؟! چرا هیچ کشوری از اسرائیل که عضو آژانس نیست و انواع و اقسام تسلیحات اتمی و غیر متعارف دارد ، ایرادی نمیگیرد؟! شاید مشکل خود آژانس و عضویت در آن است. بهترین زمان برای خروج از ان پی تی فرارسیده است. اخراج جاسوسان آژانس غنی سازی درحد صنعتی

واکنش ایران به صدور قطعنامه احتمالی در شورای حکام انرژی اتمی: پاسخ محکمی می‌دهیمایران با طرح ادعای رخداد وارونه‌نمایی سیاسی در گزارش تازه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی از آمادگی خود برای ارائه پاسخ محکم به صدور قطعنامه احتمالی علیه تهران در نشست آتی شورای حکام آژانس خبر داد. درودها دوستان فردا جمعه 3.6.2022 سلطان بانو بر ازدواج 3.11.1443 سلطان بانو بر عدالت 13.3.1401 انتقال بر سلطان بانو پاسخ مناسب به این توییت رو امروز جناب مصطفی تاجزاده دادند. خدایا عافیت و آرامش و لذت و خوشی عطا فرما و صلح جهانی را محقق کن. آمین. گزینه های ایران؛متنوع است: ۱)احیای آب سنگین اراک به سرعت. ۲)نابود کردن فیلم ذخیره شده دردوران های آژانس بین المللی انرژی اتمی. ۳)خروج سریع از NPT ۴)خروج ازپادمان که به صورت یکجانبه وارد شده بودیم. و......................تنگه هرمز...و.......... یک یا علی تا اورانیوم غنی شده صد در صدی و ساخت سلاح هسته ای

آمریکا می‌گوید از قطعنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران حمایت می‌کندایالات متحده روز پنج‌شنبه تایید کرد که به همراه اروپایی‌ها از قطعنامه‌ای حمایت خواهد کرد که از ایران می‌خواهد با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند. 🍆

تاکید آمریکا بر حمایت از قطعنامه پیشنهادی آژانس علیه ایرانآمریکا می‌گوید به‌رغم اعتراض ایران، از قطعنامه پیشنهادی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه آن حمایت خواهد کرد. آژانس در آخرین گزارش خود گفته بود ایران درباره

شورای حکام، آن را «برخلاف رویه دیپلماسی، شتاب‌زده و غیرسازنده» خواند و موجب «سخت‌تر و پیچیده‌تر شدن روند مذاکرات» دانست.

به گزارش «ایسنا»، امیرعبداللهیان، جمعه 13 خرداد در گفت‌وگوی تلفنی با جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اروپا، تهدید کرد هر گونه اقدام سیاسی از سوی آمریکا و سه کشور اروپایی در آژانس، بی‌تردید با واکنش متناسب، موثر و فوری ایران مواجه خواهد شد.شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای که شامل 35 کشور عضو است، دوشنبه 16 خرداد نشست فصلی خود را برگزار خواهد کرد. مهم‌ترین موضوع این نشست بررسی برنامه هسته‌ای ایران خواهد بود که بنا به گزارش اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، این کشور از آستانه توانایی برای ساخت سلاح هسته‌ای عبور کرده است.

جلسه پیش روی شورای حکام که به علت تغییر وضعیت هسته‌ای ایران، جلسه‌ای تاریخی و حساس محسوب می‌شود، پس از آن برگزار می‌شود که دبیرکل آژانس در جدیدترین گزارش خود خاطرنشان کرد ایران هنوز درباره منشاء ذرات رادیواکتیو کشف شده در سه سایت اعلام‌نشده خود، توضیحات قانع‌کننده‌ای به این نهاد بین‌المللی ارائه نداده است.

در مفاد آخرین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که خبرگزاری «رویترز» از آن خبر داد، آمده است که میزان ذخایر اورانیوم غنی‌‌شده ایران با خلوص مورد نیاز برای ساخت سلاح هسته‌ای، از «مقدار قابل توجه» عبور کرده است.

در حالی که ایران و روسیه نسبت ارائه پیش‌نویس قطعنامه به شورای حکام اعتراض کرده و آن را غیرسازنده دانستند، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اما پنج‌شنبه 2 ژوئن گفت: «هفته آینده قطعا به فرانسه، بریتانیا، و آلمان خواهیم پیوست تا قطعنامه‌ای علیه ایران صادر کرده و این کشور را به همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ملزم کنیم.»

ند پرایس آخرین گزارش آژانس درباره پرونده هسته‌ای ایران را حاوی «نگرانی‌های بسیار جدی‌» دانست و در همراهی با کشورهای تروئیکا، خواستار پاسخگویی فوری ایران و همکاری هم جانبه تهران با آژانس شد.

همزمان با آن و در آستانه برگزاری جلسه شورای حکام، رافائل گروسی دبیرکل آژانس برای بررسی موضوع عبور ایران از آستانه خطرناک هسته‌ای، به اسرائیل سفر کرده و با نفتالی بنت، نخست‌وزیر آن کشور دیدار کرد.

در این دیدار نخست‌وزیر اسرائیل تاکید کرد که تل‌آویو «حق دفاع از خود و اقدام علیه تهران» را برای خویش محفوظ می‌داند. در عین حال او افزود که اسرائیل دیپلماسی را در تعامل با ایران بر دیگر راه‌ها ترجیح می‌دهد، اما فرصت محدود و معینی را برای امکان موفقیت دیپلماسی در نظر می‌گیرد.

در واکنش به سفر مدیرکل آژانس به اسرائیل در آستانه نشست شورای حکام، وزیر خارجه ایران سفر گروسی به تل‌آویو را در تعارض با رعایت اصل بی‌طرفی و جایگاه فنی و حرفه‌ای آژانس دانست.

اسرائيل چند روز پیش با ارائه شواهدی ایران را متهم کرد که مدارک محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به سرقت برده و از آن‌ها برای فرار سیستماتیک از تحقیقات بازرسان آژانس استفاده می‌کرده است.