ایران پول بلوکه شده در چین ندارد/ اظهارات پمپئو نشان دهنده بی‌تاثیر بودن تحریم های آمریکاست/ افغانستان آباد و باثبات را به نفع منطقه می‌دانیم

28/07/1399 01:03:00 ب.ظ

خطیب زاده: ایران پول بلوکه شده در چین ندارد/ اظهارات پمپئو نشان دهنده بی‌تاثیر بودن تحریم های آمریکاست/ افغانستان آباد و باثبات را به نفع منطقه می‌دانیم

سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت: اظهارات پمپئو یک نشانه است که تحریم‌های آمریکا موثر نبوده و جمهوری اسلامی همچنان در چارچوب قواعد بین‌المللی می‌تواند تجارت کند. خطیب‌زاده ادامه داد: وزیر خارجه ۲۴ مهرماه با وزیر امور خارجه آذربایجان نیز تماسی داشتند و پیرامون...

خطیب‌زاده ادامه داد: وزیر خارجه ۲۴ مهرماه با وزیر امور خارجه آذربایجان نیز تماسی داشتند و پیرامون مسائل قره‌باغ گفت‌و‌گوهایی انجام شد. ۲۶ مهرماه نیز آقای ظریف با همتای عراقی خود پیرامون مسائلی که در سفرهای پیشین و توافقات قبلی انجام شده بود، گفت‌وگوهایی انجام دادند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران با بیان اینکه پیام تهران درخصوص افغانستان همان پیامی است که پیشتر اعلام کرده است، ابراز داشت: افغانستان آباد، توسعه یافته و با صلح و ثبات را به نفع همه منطقه می‌دانیم و این موضوع خواسته همیشگی تهران بوده و در این راستا همه تلاش خودمان را به کار گرفته و به کار خواهیم گرفت. امیدواریم در چارچوب گفتگوهای بین الافغانی مسائل پیش برود و نتیجه آن سربلندی مردم افغانستان در پاسداری از سال‌ها مقاومت باشد.

خطیب زاده در واکنش به اظهارات پمپئو در مورد تحریم هر کشور یا فردی که با ایران تجارت اسلحه داشته باشد، گفت: اظهارات پمپئو یک نشانه است که تحریم‌های آمریکا موثر نبوده و چیزی باز نگشته است و جمهوری اسلامی همچنان در چارچوب قواعد بین‌المللی می‌تواند تجارت کند. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »

euronews - اخبار بین المللی در مورد کره جنوبی

کره جنوبی | فهرست کلیه مقاله‌های منتشر شده نوسط یورونیوز در زمینه‌های بین‌االمللی، اقتصاد، سیاست، علم و شیوه زندگی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کرونا در ایران؛ محدودیت‌ها در تهران تا دوم آبان تمدید شد | DW | 17.10.2020آمار رسمی مرگ و میر کرونا در ایران از ۳۰هزار نفر گذشت. محدودیت‌ها در تهران تمدید شدند و مراکز فرهنگی و هنری و ورزشی تعطیل می‌مانند. معاون وزیر بهداشت می‌گوید موارد بستری در بیمارستان‌های تهران دو برابر میزان ترخیص است.

درگیری خامنه‌ای و پمپئو در توییتر بر سر ساخت سلاح اتمی

ادعای گمرک ایران: داروهای کشف شده در عراق «کاملا غیر ایرانی» هستندچرا دری وری نشر میدین آخه، کی گفته 'ساخت' ایران؟ مگه داروهایی که داخل کشور داره مصرف میشه همش داخلیه؟ گفتیم مال ایرانه، و از کانالهایی که باز کردن واسه خرید دارو و غذا تهیه شده. آره ساخت ایران نیست داروی خارجیه با دلار ۴۲۰۰ی اومده داره با قیمت دلار ۳۳۰۰۰ ی فروخته میشه

بی‌خبری از وضع شش تن از فعالان مدنی بازداشت شده در ایران | DW | 18.10.2020خانواده شش فعال مدنی بازداشت شده در ایران از وضع آنها از زمان بازداشت بی‌خبرند. ۱۲ روز از زمان بازداشت این شش نفر می‌گذرد. نهادهای امنیتی حاضر به پاسخگویی به خانواده‌ها نیستند و این آنها را به شدت نگران کرده است.

ترامپ آمریکا را بی‌آبرو کرده است/ کلید مذاکره با آمریکا در دست ایران استفریدون‌ مجلسی گفت‌: در صورتی که ترامپ در رقابت با بایدن شکست بخورد و دموکرات‌ها راهی کاخ‌سفید شوند،‌ فضا برای مذاکره غیر مستقیم فراهم شد و حتی می‌توان به بازگشت آمریکا به برجام امیدوار شد. به هر حال رفتار بایدن نسبت به رفتار ترامپ منطقی‌تر است و او تمایلی به ادبیات تهاجمی ندارد. لغو تحریم های تسلیحاتی ایران 👇👇

توضیح مقام‌های ایران درباره کامیون داروها در عراق: فقط ترانزیت شده بود - BBC News فارسیگمرک ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرده داروهای کشف شده در عراق ساخت ایران نیست. یکی از مقام‌های وزارت بهداشت هم گفته که عراق این داروها را از چند کشور از جمله ترکیه و امارات متحده عربی خریده و از طریق خاک ایران وارد استان دیاله کرده است.