ایتالیا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق را محکوم کرد

18/10/1398 04:50 ب.ظ

وزارت امور خارجه ایتالیا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق را به شدت محکوم کرد. - خبرگزاری آناتولی

وزارت امور خارجه ایتالیا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق را به شدت محکوم کرد. - خبرگزاری آناتولی وزارت امور خارجه ایتالیا طی بیانیه‌ای حمله موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق که نیروهای ائتلاف نیز در آن‌ها حضور دارند را محکوم کرد.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است:"ایتالیا تحولات اخیر در عراق را با نگرانی ویژه پیگیری و حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا که میزبان نیروهای ائتلاف نیز هست را محکوم می کند. حمله موشکی ایران در این دوره حساس بر تنش‌ها افزوده است".

لوئیجی دی مایو، وزیر امور خارجه این کشور نیز طرف‌ها را به اعتدال فراخواند و گفت:"در ابتدا به فکر نیروهای نظامی خود در این کشور هستیم. از آنها سپاسگذاریم. برای جلوگیری از متشنج شدن اوضاع در منطقه تمام طرف‌ها را به خودداری از اقدامات تحریک‌آمیز فرا می خوانیم".

وزیر امور خارجه ایتالیا با اشاره به اینکه برای عادی شدن وضعیت در منطقه باید تلاش‌های دیپلماتیک دوبرابر شود، تصریح کرد:"گزینش نظامی به هیچ وجه قابل قبول نیست. بی‌ثباتی بیشتری در منطقه از لحاظ امنیت جهانی نتایج متسقیم و طولان مدت در پی خواهد داشت. همه‌ ما با تهدیداتی از قبیل افراطگرایی و تروریسم مواجه هستیم. ایتالیا با شرکای اروپایی خود هماهنگی دارد و حاضر است از هر اقدام سازگار در منطقه خلیج حمایت کند". headtopics.com

ادامه مطلب:
aa_persian »

پوشش لحظه به لحظه حمله موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراقهشدار شماری از کشورهای آسیایی به شهروندانشان: به عراق سفر نکنید، خاک عراق را سريعا ً ترک کنید دروغ میگن.قبلش خبر دادن که داریم میزنیم تخلیه کردن اونجا رو اینم خبر اول تویتر اینکه دروغگو نیست،هست؟

وزیر دفاع آلمان حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در عراق را به شدت محکوم کرد🔺وزیر دفاع آلمان حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در عراق را به شدت محکوم کرد ⚡️آلمان حمله موشکی ایران به پایگاه های آمریکایی در عراق را به شدت محکوم کرد و از ایران خواست تا از تشدید تنش جلوگیری کند. خاورمیانه خانه ی ماست. آمریکا باید به قاره ی خودش برگردد. المان و امثالشون غلط کردن...طرف امده زده کشته بعد به اونیکه خورده میگن تلافی نکن...خب ب امریکا میگفتن نزنه...

حمله موشکی سپاه پاسداران ایران به پایگاه آمریکایی در استان انبار عراقسپاه پاسداران ایران در بیانیه‌ای از حملات سنگین موشکی به پایگاه آمریکایی عین الاسد عراق در انتقام از کشته شدن قاسم سلیمانی و همراهانش خبر داد.

حمله موشکی ایران به پایگاه استقرار نیروهای آمریکایی در عراقبایستی ازدرگیریهای نامحدودوِغیرقابل توجیه د وطرف جلوگیری کنند که منجربه جنگ تمام عیارنشودکه حاَصلی جزکشتارو فقرندارد

وزیر خارجه بریتانیا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق را محکوم کرد🔺وزیر خارجه بریتانیا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق را محکوم کرد ⚡️وزیر خارجه بریتانیا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق را محکوم کرد و از ایران خواست تا «این حملات بی‌ملاحظه و خطرناک» را تکرار نکند. باشه باید محکم تر میزدن همتون غلط کردین

زنده: ​​​​​​​آلمان حمله موشکی ایران به عراق را محکوم کرد | DW | 08.01.2020وزارت دفاع آمریکا حمله موشکی سپاه پاسداران به دو پایگاه خود در عراق را تایید کرد. سپاه در نخستین ساعات چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای از 'شلیک ده‌ها فروند موشک بالستیک' به پایگاه‌های نظامی آمریکا در خاک عراق خبر داده بود. چه حضور به موقعی! ماشااله برید روی همدیگه‌رو ماچ کنید از تسلیحات هم استفاده نکنید تسلیحات چیه دست به کمربند نشدیم یه سیلی ناقابل بود این بچه رو شما لوس می کنید دلم میسوزه واسه اون لحظه که ساطور رو بشه

وزارت امور خارجه ایتالیا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق را به شدت محکوم کرد.روم/ باریش سچکین/ خبرگزاری آناتولی

وزارت امور خارجه ایتالیا طی بیانیه‌ای حمله موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق که نیروهای ائتلاف نیز در آن‌ها حضور دارند را محکوم کرد.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است:"ایتالیا تحولات اخیر در عراق را با نگرانی ویژه پیگیری و حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا که میزبان نیروهای ائتلاف نیز هست را محکوم می کند. حمله موشکی ایران در این دوره حساس بر تنش‌ها افزوده است".

لوئیجی دی مایو، وزیر امور خارجه این کشور نیز طرف‌ها را به اعتدال فراخواند و گفت:"در ابتدا به فکر نیروهای نظامی خود در این کشور هستیم. از آنها سپاسگذاریم. برای جلوگیری از متشنج شدن اوضاع در منطقه تمام طرف‌ها را به خودداری از اقدامات تحریک‌آمیز فرا می خوانیم".

وزیر امور خارجه ایتالیا با اشاره به اینکه برای عادی شدن وضعیت در منطقه باید تلاش‌های دیپلماتیک دوبرابر شود، تصریح کرد:"گزینش نظامی به هیچ وجه قابل قبول نیست. بی‌ثباتی بیشتری در منطقه از لحاظ امنیت جهانی نتایج متسقیم و طولان مدت در پی خواهد داشت. همه‌ ما با تهدیداتی از قبیل افراطگرایی و تروریسم مواجه هستیم. ایتالیا با شرکای اروپایی خود هماهنگی دارد و حاضر است از هر اقدام سازگار در منطقه خلیج حمایت کند".

گفتنی است ایران بامداد امروز در واکنش به کشته‌شدن قاسم سلیمانی ده‌ها موشک بالستیک به سمت پایگاه عین‌الاسد محل استقرار نیروهای آمریکایی واقع در استان الانبار عراق شلیک کرد.

پنتاگون نیز اعلام کرده است: ایران با بیش از 12 موشک بالستیک به دو پایگاه عین الاسد و اربیل در عراق که نیروهایی آمریکا در آن مستقر هستند، حملاتی را ترتیب داده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واکنش به این حملات گفته"همه چیز خوب و تحت کنترل است". با این حال تنش میان ایران و آمریکا در بالاترین سطح قرار دارد. بسیاری از کارشناسان و سیاستمداران جهانی، از احتمال خارج شدن کنترل امور ابراز نگرانی می‌کنند.