اگر قدرت نقد نشود احتمال انحراف دارد

18/09/1398 11:50 ب.ظ

دکتر روحانی در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به مناسبت روز دانشجو: اگر قدرت نقد نشود احتمال انحراف دارد

رئیس جمهور با بیان اینکه دانشجو به عنوان کسی که دنبال حقیقت است ، باید قدرت را نقد کند ، تصریح کرد: واقعیت ها را بیان و انتقاد کنیم اما برچست نزنیم و نقد دانشجو باید بی محابا و در عین حال با محتوا باشد. رئیس جمهور با بیان اینکه آذر، به عنوان ماه دانشجو، وحدت حوزه و دانشگاه، مجلس، قانون اساسی و حقوق شهروندی و ماه پرافتخاری است، تأکید کرد: اما در میان همه این روزها روز دانشجو و ایامی که تعلق به بیان جایگاه دانشجو، دانشگاه و اظهارنظر دارد، ویژه است.

وی با اشاره به اینکه در 7 سال گذشته موفق بودم در روز دانشجو در یکی از دانشگاه‌های کشور سخنان دانشجویان را بشنوم، تصریح کرد: از طرح بیان روشن، شفاف و نقادانه دانشجو نسبت به دولت خوشحال می‌شوم و این آزادی بیان جزء افتخارات انقلاب اسلامی است.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان شجاع و غیوری داشتیم، اما این زمینه که بتوانند روبروی مقامات و حتی رئیس دانشگاه نظرات خود را آزاد ارائه کنند، اصلاً وجود نداشت. headtopics.com

اقایان دولتی اگر تا اطلاع ثانوی ..... نخورن ممنون میشم

اره ارواح عمت وقتی تو محیط کوچیکی مثل دانشگاه انتقاد کردیم آخرسر یه پرونده برامون درست کردن کم بود تعلیق بشیم.تو سطح کشوری باشه که گونی میارین اخه😏😏

دلار چرا داره ميره بالا؟ مگه كورى؟

ادامه مطلب:
PadDolat »

جالبه که میگین احتمال انحراف داره استاد الان40ساله هرکس اعتراضی و نقدی داره به حکومت یا فراری شده از کشور یا تو زندانه یا تو زندان خودکشی شده یا اصلا نیست شده ضمنا این حرف شما یعنی اینکه بازهم قبول ندارین حکومت ایران منحرف شده سالهاست که منحرف شده چقدر پدرسوخته و پستي تو حسن رفتي دانشگاه فرهنگيان ؟؟ بعد از6 سال ؟؟ هميشه گفتم و بازهم ميگم هدا لعنتت كنه خدا لهت كنه ان شا الله روز بهروز به مخافينت افزوده شود درد وبلايشون هم بخورهخ توسر تو و خانواده منخوست

باید 💩 به اون قدرتی که با نقد با انحراف بره یه جوری ریدن به خودشون تا سر کوچه جرات نمیکنن برن 😂😂😂 ای افراطی های بی شناسنانه.. روز دانشجو داخل تقویممون چه روزیه؟؟ روحانیت معظم پند پدر پیر خود خمینی را در اداره مملکت به یاد داشته باشید. مباد که نوکران بیمقدار در امنیت_اطلاعات و سپاه بر شما مسلط شوند و قدرت را از شما بدر ببرند. حکومت را در دستان قدرتمند خود بفشارید و نصیحت ناصحان در خصوص حرکات این اراذل به دست جلاد بسپارید.

دانشگاه فرهنگیان که همه به سلامتی کارمند دولت هستند و نمیتونن چیزی بگن کاش یه سر به دانشگاهای دیگه هم میزدید ببینین چی می گن ؟!؟! بزن دست قشنگه رو به سلامتی اعلاحضرت شیخ فریدون شاه سرخه‌ای بزن دسستو تا لبان مبارکتون را نبوسیده ده بزن دسسسستو محکمتتتتر

روحانی: قدرت خرید مردم ایران کاهش یافته استرئیس‌جمهور ایران در جلسه تقدیم لایحه بودجه به مجلس کشور اعلام کرد قدرت خرید مردم ما کاهش یافته است. - خبرگزاری آناتولی

یکم دانشجوهاش سن بالا نیستن؟

ظریف: در دنیای کنونی ابزار مراکز قدرت متنوع شده استظریف: انقلاب این واقعیت را به ما نشان داد که قدرت‌های بزرگ بین‌المللی صاحب اختیار ما نیستند و می‌توانیم در عرصه بین‌المللی نقش‌آفرینی کنیم، اختیارمان دست خودمان است و قدرتی که توان اقتصادی و نظامی دارد یا دارای امپراطوری رسانه‌ای است، اختیاردار ما نیست شما برابری پولت در خارج از جمله سلیمانیه و هرات تعیین میشود و ان وقت از استقلال هم دم میزنی ؟ why you are not let Iranian out of iran back in Iran ? and giving are money to Hezbollah's not us ? شما فقط بلدید هر کی صداش در بیاد بکشیدش

روحانی: مسیر صحیحی در اقتصاد کشور شروع شده است/می‌دانیم مردم در سختی هستند و قدرت خریدشان کاهش یافته است- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnimروحانی پیش از تقدیم لایحه بودجه_۹۹: مسیر صحیحی در اقتصاد کشور شروع شده است می‌دانیم مردم در سختی هستند و قدرت خریدشان کاهش یافته است می‌کوشیم حقوق و مستمری افرادی که در جامعه آسیب‌پذیرتر هستند را به مقداری که در توان دولت است را افزایش دهیم

کاهش میزان زباله‌‌های خانگی در پی کم‌شدن قدرت خرید مردم/ حجم زباله‌های ویژه و بیمارستانی تغییری نکرده‌استعضو شورای شهر تهران در گفت‌و‌گو با ایلنا: کاهش میزان زباله‌‌های خانگی در پی کم‌شدن قدرت خرید مردم/ حجم زباله‌های ویژه و بیمارستانی تغییری نکرده‌است

دوراهی بودجه ۹۹؛ توسعه میادین یا بازسازی تاسیسات فرسودهبهتر است وزارت نفت میادین جدید را در اختیار شرکت‌های خصوصی قرار دهد و اگر سرمایه‌ای دارد به سمت نوسازی ادواتی که از عمر مفید استفاده‌شان گذشته، هدایت کند.

باران هوای تهران را «پاک» کرد- اخبار اجتماعی - اخبار تسنیم - Tasnimباران هوای تهران را «پاک» کرد به لطف بارش باران کیفیت_هوای_تهران بعد از چندین روز قرار گرفتن در وضعیت سالم و ناسالم، هم اکنون با شاخص ۶۶ در وضعیت سالم قرار گرفت

، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به مناسبت روز دانشجو با تاکید بر اینکه دولت بدون اشکال و ایراد نیست و از انتقاد سازنده استقبال می کند، گفت: قدرت باید نقد شود چون اگر نقد نشود احتمال انحراف دارد و کشور دانشجویی می‌خواهد که با صراحت و شهامت حرف بزند و مسوولان را نقد کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه آذر، به عنوان ماه دانشجو، وحدت حوزه و دانشگاه، مجلس، قانون اساسی و حقوق شهروندی و ماه پرافتخاری است، تأکید کرد: اما در میان همه این روزها روز دانشجو و ایامی که تعلق به بیان جایگاه دانشجو، دانشگاه و اظهارنظر دارد، ویژه است.

وی با اشاره به اینکه در 7 سال گذشته موفق بودم در روز دانشجو در یکی از دانشگاه‌های کشور سخنان دانشجویان را بشنوم، تصریح کرد: از طرح بیان روشن، شفاف و نقادانه دانشجو نسبت به دولت خوشحال می‌شوم و این آزادی بیان جزء افتخارات انقلاب اسلامی است.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان شجاع و غیوری داشتیم، اما این زمینه که بتوانند روبروی مقامات و حتی رئیس دانشگاه نظرات خود را آزاد ارائه کنند، اصلاً وجود نداشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه دانشگاه‌ها در رژیم گذشته، اینچنین بودند که دانشجو نمی‌توانست در برابر مقامات بایستد و آنچه را در دل دارد ، بیان کند، گفت: این بیان آزاد و اظهارنظر در دانشگاه‌ها از آثار انقلاب اسلامی است و دانشگاه‌ها نیز در پیروزی انقلاب نقش ارزشمندی در کنار حوزه و اقشار مردم ایفا کردند.

دکتر روحانی با بیان اینکه نام دانشجو بدون دانش‌پژوه بودن در جایگاه خودش قرار نمی‌گیرد، تصریح کرد: اما اینکه دانشجو تنها درس بخواند و راجع به علم و پیشرفت‌های علمی و فناوری راه بپیماید اما در مسایل سیاسی و اجتماعی نظری نداشته باشد، حتماً به حق نیست.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دانشجو باید نقد کند و دانشجویی مانند حزب نیست، ادامه داد: حزب تشکلی است که برای مدتی معلوم عضو آن می‌شوید، اما دوران دانشجویی سیال است و در این دوران، طبقه خاصی به نام ثروتمند و فقیر وجود ندارد و اقوام مختلف در دانشگاه‌ها در کنار یکدیگر هستند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: یکی از خیرات دانشگاه‌ها این است که اقوام مختلف و دختران و پسران ما می‌توانند با هم گفتگو کنند و زبان‌ها و گویش‌های گوناگون وجود دارد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دانشگاه و دانشجو حتماً باید اظهار نظر کند و حتما نظام به دانشجو اعتماد و احترام کند، تصریح کرد: نسل جوان پرشور ما با احساسات پاک در این دوران 18 تا 23 سال که بهترین دوران است، می‌تواند بهترین فعالیت‌ها، قدرت فکری و بدنی و نشاط داشته باشد و برای من نیز آن دوران یادآور دوران لذت‌بخشی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه همه دانشجویان باید با یک بیان صریح، خوب ، روشن و شجاعانه مطالب خود را بیان کنند، تصریح کرد: ما به دنبال چنین دانشجویی هستیم که با صراحت در برابر کسانی که مسئولیت دارند، مطالب و انتقادات خود را مطرح کنند که البته این دوران و مسئولیت نیز محدود است و دانشجو باید با قدرت گفتگو، قدرت را نقد کند وگرنه احتمال انحراف در قدرت وجود دارد و این قدرت شامل همه قوای کشور، نهادها، گروه‌ها و حتی جامعه بزرگ مردم است.

دکتر روحانی تصریح کرد: معتقدم در نقادی، دانشجو باید بی‌محابا، اما با محتوا نقد کند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اگر بگوییم فلان فرد، مخالفین را بی‌شناسنامه خوانده است، حرف نادرستی است، افزود: در یک مراسم سخنرانی فردی سخنی بر زبان آورد که مردم و ملت اینچنین می‌گویند و من گفتم از طرف مردم نگویید، بلکه بگویید، نظر حزب من این است و منظور من از شناسنامه این بود و اینکه نه به عنوان کل ملت ایران، سخن بگویید.

دکتر روحانی با بیان اینکه اگر کسی بخواهد به نمایندگی از ملت صحبت کند، رئیس جمهور است، ادامه داد: اینگونه سخنان را تحریف نکنیم که به نفع کشور نبوده و نباید اینگونه عمل کنیم و باید واقعیت‌ها را درک کنیم و همه زوایا را برای منفعت کشور در نظر بگیریم.