اکثر موارد فرزندخواندگی در سوئد از کدام کشورها هستند و جنجال کنونی بر سر چیست؟

06/08/1400 10:31 ق.ظ

اکثر موارد فرزندخواندگی در سوئد از کدام کشورها هستند و جنجال کنونی بر سر چیست؟ این گزارش را بخوانید 🔽

کارشناسان در جریان این تحقیق، به دنبال یافتن پروسه‌های «غیرقانونی» هستند که باعث جداسازی کودکان از خانواده‌هایشان در خارج از این کشور و انتقال آنها به سوئد شده است. او به خبرنگاران گفت: «سوئد باید مطمئن شود که فرزندخواندگی‌ها به شیوه‌ای قانونی و اخلاقی انجام شده و در هر کدام از پرونده‌ها و در تمام مراحل کار، منافع کودکان به بهترین شکل ممکن در نظر گرفته شده است.

» در این کشور از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون حدود ۶۰ هزار کودک به عنوان فرزندخوانده پذیرفته شده‌اند که اکثر آنها نیز اصالتاً اهل کره جنوبی، هند، کلمبیا و سریلانکا بودند.

اخیرا رسانه‌های سوئدی این نگرانی را مطرح کردند که کودکان بدون رضایت یا اطلاع والدین اصلی‌شان به سرقت رفته و به زور برای فرزندخواندگی به این کشور منتقل شده‌اند. این موضوع بویژه از آن رو توجه‌ها را به خود جلب کرده که در شیلی نیز قاضی ماریو کاروزا که از سال ۲۰۱۸ میلادی درباره کودک‌ربایی تحقیق می‌کند، دریافت که دست‌کم ۲۰۲۱ نوزاد بین سال‌های ۱۹۷۱ تا ۱۹۹۲ میلادی در سوئد به فرزندی پذیرفته شده‌اند.

قاضی کاروزا اعلام کرد که در دوران حکومت دیکتاتوری در شیلی، اغلب مادران فقیر را با این حرف که نوزادانشان از بیماری جان باخته‌اند یا مرده به دنیا آمده‌اند، فریب می‌دادند.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

دو هفته از دادگاه محاکمه حمید نوری بجای سوئد در آلبانی برگزار می‌شودپیش از آغاز سی و سومین جلسه از دادگاه محاکمه حمید نوری، قاضی سوئدی اعلام کرد دو هفته از این دادگاه برای استماع شهادت بسیاری از جان به‌دربردگان اعدام های سال ۶۷ در آلبانی برگزار خواهد شد. مریم رجوی🍆

بیانیه انجمن دفاع از مطبوعات در سالگرد زندانی شدن رییس و نایب رییس انجمن

افزایش ساعات طرح ترافیک از دهم آبان/گام اول، از ۷:۳۰ تا ۱۷معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران: از ۱۰ آبان طرح ترافیک از ۸:۳۰ به ۷:۳۰ صبح و از ۱۶:۰۰ به ۱۷:۰۰ تغییر خواهد کرد از روز بازگشایی مراکز آموزشی بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا محدودیت از ۷:۳۰ به ساعت ۶:۳۰ صبح و از ۱۷:۰۰ به ۱۸:۰۰ تغییر می‌کند

گزارش توییتری وزیر امور خارجه از نشست دوم همسایگان افغانستان در تهرانوزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری دومین نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان + روسیه در تهران گفت: پیام این کنفرانس روشن است؛ صلح تنها از دولت فراگیر و احترام به خواست مردم افغانستان برمی‌آید.

انتقاد نمایندگان مجلس از «جاسوسی در وزارت نفت» و تسلط یک کشور بر زیرساخت‌ «حیاتی» ایرانانتقاد نمایندگان مجلس از «جاسوسی در وزارت نفت» و تسلط یک کشور بر زیرساخت‌ «حیاتی» ایران او وضعیت امنیت اطلاعات کشور را «نگران‌کننده» توصیف کرد و گفت: «اینترنت را رها کنید و به امنیت کشور برسید.» ⬇️ بیشتر بخوانید: ساختار ایران از نظر امنیتی به درخت خشکی میماند که تنه‌اش را موریانه خورده

صدها تن از هواداران جولیان آسانژ در لندن تظاهرات کردنددادگاه جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی لیکس روز چهارشنبه در حالی برگزار شد که تعدادی از هواداران افشاگر استرالیایی در حمایت از او در مقابل دادگاه تجمع کردند و خواستار آزادی و لغو هر گونه حکم استرداد آقای آسانژ به ایالات متحده شدند.

به گفته لنا هالنگرن، وزیر امور اجتماعی سوئد، آنها بطور ویژه روی پرونده‌های فرزندخواندگی متمرکز هستند که در چهارچوب آنها، کودکانی از چین و شیلی به فرزندی پذیرفته شده‌اند.

او به خبرنگاران گفت: «سوئد باید مطمئن شود که فرزندخواندگی‌ها به شیوه‌ای قانونی و اخلاقی انجام شده و در هر کدام از پرونده‌ها و در تمام مراحل کار، منافع کودکان به بهترین شکل ممکن در نظر گرفته شده است.»

در این کشور از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون حدود ۶۰ هزار کودک به عنوان فرزندخوانده پذیرفته شده‌اند که اکثر آنها نیز اصالتاً اهل کره جنوبی، هند، کلمبیا و سریلانکا بودند.

اخیرا رسانه‌های سوئدی این نگرانی را مطرح کردند که کودکان بدون رضایت یا اطلاع والدین اصلی‌شان به سرقت رفته و به زور برای فرزندخواندگی به این کشور منتقل شده‌اند.

این موضوع بویژه از آن رو توجه‌ها را به خود جلب کرده که در شیلی نیز قاضی ماریو کاروزا که از سال ۲۰۱۸ میلادی درباره کودک‌ربایی تحقیق می‌کند، دریافت که دست‌کم ۲۰۲۱ نوزاد بین سال‌های ۱۹۷۱ تا ۱۹۹۲ میلادی در سوئد به فرزندی پذیرفته شده‌اند.

قاضی کاروزا اعلام کرد که در دوران حکومت دیکتاتوری در شیلی، اغلب مادران فقیر را با این حرف که نوزادانشان از بیماری جان باخته‌اند یا مرده به دنیا آمده‌اند، فریب می‌دادند.

چین نیز به دلیل اعمال قوانین سختگیرانه و وضع محدودیت برای داشتن فرزند در خانواده، برای دهه‌ها یکی از بزرگترین کشورهای جهان در موضوع فرستادن کودکان به خارج از کشور برای فرزندخواندگی بوده است. علاوه بر این، تمایل خانواده‌های چینی برای داشتن فرزند پسر باعث شده بود که قاچاق نوزادان دختری که در بدو تولد رها شده بودند، در این کشور رایج شود.