اپریم اسحاق؛ اقتصاددان آشوری و از سران برجسته جوانان حزب توده

29/11/1400 10:05:00 ب.ظ

«اپریم اسحاق»، اقتصاددان، نویسنده، استاد «دانشگاه آکسفورد» و از سران برجسته جوانان «حزب توده»، روز ۱۵ آبان ۱۲۹۷ در ارومیه، در خانواده‌ای آشوری متولد شد. اقلیت‌های_مذهبی شهروند‌خبرنگار

«اپریم اسحاق»، اقتصاددان، نویسنده، استاد «دانشگاه آکسفورد» و از سران برجسته جوانان «حزب توده»، روز...

«اپریم اسحاق»، اقتصاددان، نویسنده، استاد «دانشگاه آکسفورد» و از سران برجسته جوانان «حزب توده»، روز ۱۵ آبان ۱۲۹۷ در ارومیه، در خانواده‌ای آشوری متولد شد. . . : «اواخر سال ۱۳۱۴ بود. یک روز ارانی مرا خواست و گفت یک دانش‌آموز است در کلاس ششم دبیرستان ثروت به نام اپریم، بسیار باهوش و بهترین شاگرد کلاس است. مجله دنیا را خوانده و با مکتب هم آشنا شده است که باید به حزب وارد شود. ولی من نباید با او رابطه خوبی داشته باشم، تو باید رابط او باشی.»

. . . . . . . . . .

ادامه مطلب:
ایران وایر »

چرا چیزی که گران شده دیگر ارزان نمی‌شود؟

به زبان ساده، چسبندگی قیمت به وضعیتی گفته می‌شود که «قیمت اسمی» کالاها در برابر متغیرهای کاهشی اقتصاد کلان مقاومت می‌کنند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

اومیکرون چهار برابر بیشتر از دلتا کودکان را بستری می‌کندمرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در ایالات متحده تاکید دارد که «راهبردهای پیشگیری از بیماری کووید۱۹ در بین کودکان و نوجوانان، از جمله واکسیناسیون افراد واجد شرایط، امری حیاتی است.»

ادامه تهدید بیماری قرن؛ ۷۳ درصد آمریکایی‌ها نسبت به امیکرون مصون شده‌اند🔺ادامه تهدید بیماری قرن؛ ۷۳ درصد آمریکایی‌ها نسبت به امیکرون مصون شده‌اند این موضوع باعث می‌شود میزان پخش ویروس کاهش پیدا کند و بیمارستان‌ها برای مدتی کمتر تحت فشار باشند. ⬇️ بیشتر بخوانید: خدایا شکر!هیچ بنده ایی در دنیا نمیرد خدایا شکر !هیچ بنده ای در دنیا نمیرد ورود مُهاجرها از ممالک فاسد و جنگ زده و دیکتاتور زَده لاتین تبار و آفریقایی تبار تَهدیدی علیه امنیت شَهروندان آمریکایی میباشد و عَواقب آن را در آینده خواهند دید

آمار رسمی کرونا در ایران؛ هشدار درباره تردد به بهشت زهراهمزمان با افزایش آمار مبتلایان و جان‌باختگان کرونا و هشدار درباره تداوم افزایش در هفته‌های آینده، سازمان بهشت زهرا از شهروندان خواست از تردد غیر ضروری به این گورستان خودداری کنند. از تردد غیر ضروری خودداری به هم رسانید!

تشدید سامانه بارشی در کشور/ احتمال سقوط بهمن و مسدود شدن مسیرهای روستاییسازمان هواشناسی از تشدید سامانه بارشی و احتمال سقوط بهمن، احتمال بسته شدن راه های روستایی و بارش برف و باران و کولاک برف خبر داد. بهمن فقط همونی که سال ۵۷ اومد! بقیه اداشو در میارن!

نخبه‌پروری یا نخبه‌نمایی در جمهوری اسلامی؟مهاجرت نخبگان، فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و برندگان المپیادها به نماد زوال و فروریختن زیرساخت‌های کشور و ناامیدی از صعود دوباره شاخص‌های مرتبط با کیفیت زندگی در ایران تبدیل شده است.

آمادگی اوکراین برای مذاکره با روسیه درسطح سرانآمادگی اوکراین برای مذاکره با روسیه درسطح سران سرگئی کیسلیتسا، نماینده اوکراین در سازمان ملل اعلام کرد که کی‌یف برای مذاکره با روسیه در سطح اجلاس سران و یا در سطح وزرای خارجه آماده است