اوکراین: برای آنکه بگوییم علت سقوط پرواز ۷۵۲ خطای انسانی بوده زود است

24/04/1399 11:24 ب.ظ

وزیر خارجه اوکراین: «بسیار زود است که بگوییم این هواپیما، آنطور طرف ایرانی مدعی شده، به دلیل خطای انسانی سقوط کرده است. ما پرسش‌های بسیاری داریم و پاسخ‌های‌ قابل‌اطمینان، بی‌طرفانه و مشخص می‌طلبیم.»

وزیر خارجه اوکراین: «بسیار زود است که بگوییم این هواپیما، آنطور طرف ایرانی مدعی شده، به دلیل خطای انسانی سقوط کرده است. ما پرسش‌های بسیاری داریم و پاسخ‌های‌ قابل‌اطمینان، بی‌طرفانه و مشخص می‌طلبیم.» آقای کولبا روز سه‌شنبه گفت:‌ «می‌خواهم امروز به‌روشنی تأکید کنم که بسیار زود است که بگوییم این هواپیما، آنطور که طرف ایرانی مدعی شده، به دلیل خطای انسانی سقوط کرده است.

ما سوال‌های زیادی داریم و جواب‌های‌ قابل‌اطمینان، بی‌طرفانه و مشخص می‌طلبیم.»

وی که در یک کنفرانس خبری ویدئویی سخن می‌گفت، افزود: «اوکراین در حال حاضر نمی‌تواند بپذیرد که این هواپیما به‌سبب خطای انسانی ساقط شده است. ما متقاعد شده‌ایم که این مسأله در تحقیقات بررسی شود.» آقای کولبا همچنین تأکید کرد که ایران طبق قوانین بین‌الملل مسئول خواهد بود و وزارت خارجهٔ اوکراین تمامی تلاش خود را خواهد کرد تا ایران نهایت هزینه را برای این رویداد بپردازد.

مقامات ایران پس از سقوط هواپیمای اوکراینی، تأکید داشتند که اطلاعات جعبه سیاه هواپیما باید در کشور محل وقوع حادثه یعنی ایران بازخوانی شود اما درنهایت، با فشار کشورهای درگیر در این حادثه موافقت کردند که جعبه سیاه برای بازخوانی به فرانسه ارسال شود. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews_pe »

لیبی: دستور توقف تولیدات نفت کشورمان توسط امارات صادر شده استشرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد دستور توقف تولید نفت کشورمان توسط شبه‌نظامیان حفتر از سوی امارات متحده عربی صادر شده است. - خبرگزاری آناتولی

مهار کرونا در پاییز سخت‌تر است/ مردم سفر نکنندرئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل: *در پاییز همزمانی آنفلوانزا با کرونا مدیریت تشخیص و درمان این دو بیماری را بسیار سخت خواهد کرد *نگرانی در فصل پاییز بیشتر از فصل تابستان است *بیش از نیمی از استان‌های کشور در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند *مردم سفر نکنند

راستی‌آزمایی ادعای حسن روحانی؛ آیا مسدود بودن مرزها دلیل افزایش نرخ ارز بوده است؟

«کووید پارتی» جان مرد ۳۰ ساله‌ای را که فکر می‌کرد کرونا شوخی است گرفتمرد ۳۰ ساله آمریکایی درست پیش از مرگ در چشمان پرستاران نگاه کرد و گفت: «من فکر می‌کردم کرونا یک شوخی و فریب است، اما اشتباه می‌کردم.»

بهانه‌های کره جنوبی قابل قبول نیست/ جسد 'قاضی منصوری' به دادگاهی در رومانی ارجاع شده استسخنگوی وزارت خارجه: *براساس سند همکاری، روابط ایران و چین وارد مرحله جدیدی می‌شود *هنوز جمع بندی نهایی در مورد حادثه نطنز انجام نشده و قضاوت در این زمینه زود است *بهانه‌های کره جنوبی قابل قبول نیست *جسد 'قاضی منصوری' به دادگاهی در رومانی ارجاع شده است

سند همکاری ایران و چین هنوز اجرایی نشده است/عده‌ای مغرضانه دنبال تبلیغات منفی‌ هستندوزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر این که سند همکاری بین دو کشور ایران و چین از طرف ایران نهایی شده و باید در کشور چین نیز مورد بررسی قرار بگیرد، گفت: هنوز این سند اجرایی نشده است و افرادی که مغرضانه دنبال تبلیغات منفی علیه این سند هستند بدانند که مردم تحت تاثیر این تبلیغات قرار نخواهند گرفت.

دمیترو کولبا، وزیر خارجهٔ اوکراین اعلام کرد با ادعای ایران مبنی بر آنکه علت سرنگونی پرواز ۷۵۲ تهران-کی‌یف خطای انسانی بوده موافق نیست.

آقای کولبا روز سه‌شنبه گفت:‌ «می‌خواهم امروز به‌روشنی تأکید کنم که بسیار زود است که بگوییم این هواپیما، آنطور که طرف ایرانی مدعی شده، به دلیل خطای انسانی سقوط کرده است. ما سوال‌های زیادی داریم و جواب‌های‌ قابل‌اطمینان، بی‌طرفانه و مشخص می‌طلبیم.»

وی که در یک کنفرانس خبری ویدئویی سخن می‌گفت، افزود: «اوکراین در حال حاضر نمی‌تواند بپذیرد که این هواپیما به‌سبب خطای انسانی ساقط شده است. ما متقاعد شده‌ایم که این مسأله در تحقیقات بررسی شود.»

آقای کولبا همچنین تأکید کرد که ایران طبق قوانین بین‌الملل مسئول خواهد بود و وزارت خارجهٔ اوکراین تمامی تلاش خود را خواهد کرد تا ایران نهایت هزینه را برای این رویداد بپردازد.

مقامات ایران پس از سقوط هواپیمای اوکراینی، تأکید داشتند که اطلاعات جعبه سیاه هواپیما باید در کشور محل وقوع حادثه یعنی ایران بازخوانی شود اما درنهایت، با فشار کشورهای درگیر در این حادثه موافقت کردند که جعبه سیاه برای بازخوانی به فرانسه ارسال شود.

هواپیمایی کشوری ایران در آخرین گزارش خود بر «خطای انسانی» به عنوان علت ساقط شدن این هواپیما تأکید کرده بود.«اشتباه در تنظیم موقعیت‌یاب راداری سامانه پدافند موشکی» و «خطای انسانی ناشی از شلیک بدون دریافت مجوز از سوی مقام ذی‌صلاح»پرواز ۷۵۳ تهران‌-کی‌یف با ۱۷۶ سرنشین روز هجدهم دی ماه سال گذشته تنها چند ساعت پس از حمله موشکی ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در عراق، پس از برخاستن از فرودگاه امام خمینی هدف شلیک پدافند موشکی سپاه پاسداران قرار گرفت و سرنگون شد.