اوکتای: اجازه حضور تروریست‌ها در مرزهای کشورمان را نخواهیم داد

03/08/1398 12:44 ب.ظ

معاون رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که هرگز اجازه نخواهیم داد تا گروه های تروریستی در مرزهای کشورمان حضور داشته باشند. - خبرگزاری آناتولی

معاون رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که هرگز اجازه نخواهیم داد تا گروه های تروریستی در مرزهای کشورمان حضور داشته باشند. - خبرگزاری آناتولی فوآد اوکتای، معاون رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی در بیست و یکمین کنگره جهانی رسانه های روسیه در آنکارا درباره عملیات چشمه صلح نیروهای مسلح کشور در شمال سوریه گفت: کسی انتظار نداشته باشد که در 911 کیلومتر مرز کشورمان با سوریه اجازه بدهیم گروهی که 40...

فوآد اوکتای، معاون رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی در بیست و یکمین کنگره جهانی رسانه های روسیه در آنکارا درباره عملیات چشمه صلح نیروهای مسلح کشور در شمال سوریه گفت: کسی انتظار نداشته باشد که در 911 کیلومتر مرز کشورمان با سوریه اجازه بدهیم گروهی که 40 سال است نظامیان و غیرنظامیان کشورمان را به قتل می رساند حضور داشته باشد.

ادامه مطلب:
aa_persian »

۷۸ درصد آلمانی‌ها خواهان حضور زنان در موقعیت‌های کلیدی‌اند | DW | 23.10.2019اکثریت بزرگی ازمردم آلمان موافق نقش قوی‌تر زنان در صحنه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی‌کشورشان هستند. بر اساس یک نظرسنجی تازه ۷۸ درصد جامعه می‌خواهد زنان در موقعیت‌های کلیدی مسئولیت بالاتری بر عهده گیرند.

سلطانی‌فر: حضور زنان در ورزشگاه اراده نظام بودوزیر ورزش: حضور زنان در ورزشگاه اراده نظام بود سلطانی‌فر: موضوع حضور زنان در ورزشگاه اراده نظام، دولت و مردم بود که به وقوع پیوست و امیدواریم که در بازی‌های آینده نیز این اتفاق رخ دهد. وزارت ورزش و جوانان داعش شیعه. حضور زنان در ورزشگاه اراده نظام بود؟ چرا این اراده رو قبل از تهدید به تعلیق فوتبال ایران توسط فیفا در 40 سال اجرایی نکردند؟ باور کن این حرفا شوخیشم زیبا نیست و به گروه خونی شما نمیخوره. هر جا زور بالا سرتون بوده قهرمانانه نرمش کردید. دیگه بیشتر همش نزنین. میگه اراده نظام دولت و مردم بود. خوب اوکی نظام و دولت و مردم دوباره اراده کنن دیگه. اون ابراز امیدواری دیگه چیه :)))

قوامی: اصلاح‌طلبان باید برای حضور چهره‌های تاثیرگذار خود در انتخابات امیدوار باشند🔻ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین: 🔹اصلاح‌طلبان باید برای حضور چهره‌های تاثیرگذار خود در انتخابات امیدوار باشند 🔹اصلاح‌طلبان در صورت لیست ندادن در انتخابات هم باید رأی بدهند این گفت‌وگو را اینجا_بخوانیم👇 تورو خدا انقدر نخندون ما رو.

اجازه اقامت محدود برای سربازان آمریکایی منتقل شده به عراق | DW | 24.10.2019عراق اعلام کرده است که سربازان آمریکایی که از شمال سوریه به عراق منتقل شده‌اند، به طور موقت در این کشور خواهند ماند. مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا نیز اعلام کرده است که این سربازان برای مدتی محدود به عراق منتقل شده‌اند. بازی جدید غرب برای کشورهای اسلامی نفت خیز شروع شد

رئیس جمهوری: اجازه ندهیم اتهام پولشویی به سیستم بانکی‌ ما بچسبدروحانی: - درباره FATF که برخی به آن حساسیت دارند سخنی نمی‌گویم، اما چرا یک عده در مقابل ۴ لایحه‌ای که در دولت و مجلس به تصویب رسیده، مانع‌تراشی می‌کنند - تا زمانی در کشور شفافیت نباشد، بقیه امور در مسیر مبارزه با فساد جنبه نمایشی دارد و به درد ملت نمی‌خورد روحانی: برجام نشان داد که اقدام ملت ایران و دیپلماسی ایران و صلح حسنی و سیاست رضوی و رحمت محمدی چقدر می‌تواند، تأثیرگذار باشد و این را به خوبی لمس کردیم که چگونه زندگی مردم به سمت بهبود در حال حرکت بود و به همین دلیل رژیم صهیونیستی، عربستان و تندروهای آمریکا آن را تحمل نکردند.

قوه‌قضاییه: ادعای تصویب FATF در جلسه سران قوا با حضور آیت‌الله رئیسی کذب است- اخبار اجتماعی - اخبار تسنیم - Tasnimمرکز رسانه قوه‌قضاییه اعلام کرد: ادعای تصویب FATF در جلسه سران قوا با حضور آیت‌الله رئیسی کذب است. خب شايد زمان املي لاريجاني بوده چه فرقي داره سران سه قوه وقت تاييد كردن ديگه!!!

معاون رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که هرگز اجازه نخواهیم داد تا گروه های تروریستی در مرزهای کشورمان حضور داشته باشند.استانبول/خبرگزاری آناتولی

فوآد اوکتای، معاون رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی در بیست و یکمین کنگره جهانی رسانه های روسیه در آنکارا درباره عملیات چشمه صلح نیروهای مسلح کشور در شمال سوریه گفت: کسی انتظار نداشته باشد که در 911 کیلومتر مرز کشورمان با سوریه اجازه بدهیم گروهی که 40 سال است نظامیان و غیرنظامیان کشورمان را به قتل می رساند حضور داشته باشد.

وی تاکید کرد: 120 کیلومتر از حدود 480 کیلومتر در منطقه مرزی در شرق فرات اکنون در کنترل ما قرار دارد.