اوپن استرالیا؛ پس از پیروزی در جنگ حقوقی، تمرکز جوکوویچ حالا 'فقط بر مسابقات' است - BBC News فارسی

20/10/1400 08:29:00 ب.ظ

اوپن استرالیا؛ پس از پیروزی در جنگ حقوقی، تمرکز جوکوویچ حالا 'فقط بر مسابقات' است

نواک جوکوویچ پس از این که دادگاه در استرالیا به نفعش رای داد و ویزایش را تایید کرد گفت اکنون تمرکزش بر خود مسابقات اوپن استرالیا است. این ورزشکار ۳۴ ساله صرب کمی پس از اعلام حکم دادگاه راهی زمین اصلی مسابقات در ملبورن شد و تمرین کرد. البته هنوز نمی‌توان با قطعیت گفت که جوکوویچ در استرالیا ماندنی شده است، به این دلیل که وزیر مهاجرت...

البته هنوز نمی‌توان با قطعیت گفت که جوکوویچ در استرالیا ماندنی شده است، به این دلیل که وزیر مهاجرت استرالیا کماکان این اختیار را دارد که به دلیل واکسن نزدن جوکوویچ، ویزای او را لغو کند. جوکوویچ در توییتر نوشت: "خوشحال و سپاسگزارم که قاضی حکم لغو ویزای من را باطل کرد. برغم تمام اتفاقات می‌خواهم بمانم و در اوپن استرالیا رقابت کنم. این موضوعی است که روی آن متمرکز هستم. به اینجا پرواز کردم تا در یکی از مهم‌ترین رویدادهایی که داریم جلوی تماشاگرانی فوق‌العاده بازی کنم."

جوکوویچ همراه با این نوشته عکسی نیز از خودش در کنار تیم همراه‌اش (از جمله مربی‌اش گوران ایوانیسویچ) در مجموعه راد لیور منتشر کرد؛ جایی که او پیش از این نه بار جام قهرمانی اوپن استرالیا را بالای سر برده بود.

اوپن استرالیا از یک هفته دیگر (۱۷ ژانویه) آغاز می‌شود و جوکوویچ در صورت قهرمانی با رکورد ۲۱ گرنداسلم و عبور از راجر فدرر و رافائل نادال، پرافتخارترین مرد تاریخ تنیس خواهد شد.

ادامه مطلب:
BBC Persian Sport »

وضعیت فعلی سیاست خارجی کشور برآمده از کدام سیاست اصولگراهاست؟

معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه دولت اصلاحات گفت: وضعیت فعلی ایران نمایانگر این موضوع است که ریشه مشکل یا مشکلات در جای دیگری نهفته است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

اعزام علیرضا فرشی به مرخصی درمانی پس از ماه‌ها تحمل بیماری در زندان

ایده بلاگر قزاق برای برقراری ارتباط مردم با خارج از کشور پس از قطع اینترنتایده بلاگر قزاق برای برقراری ارتباط مردم با خارج از کشور پس از قطع اینترنت ارباب پوتین بارها اعلام نمود بدنبال اَحیای اَقتدار شوروی سابق میباشد 🤔

شاهدخت منتقد عربستانی پس از سه سال حبس آزاد شد | DW | 09.01.2022بسمه بنت سعود، شاهدخت منتقد عربستانی و مدافع حقوق بشر پس از سه سال حبس از زندان ریاض آزاد شد. بسمه طرفدار پادشاهی مشروطه است و به عنوان فعال حقوق زنان نیز شناخته می‌شود. او بدون هیچ اتهامی دستگیر شده بود. یه کم زیبا بود فکر نکنم زندانش میکردن عربها ؛؛ دیدن زیبا نیست گفتن برو زندان😄😄😄😄😄😄😄🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐 زن بودن خودش یه جرمه توی اعتقادات عربستان بعنوان زن زندانی هنوز خوشگله!!!!

سه‌ دهه پس از درگذشت احمد مفتی‌زاده؛ سوال‌های بی‌جواب

اعلام خسارات حوثی‌ها توسط ائتلاف عربی پس از آزادی کامل استان شبوهسخنگوی تیپ‌های «العمالقه» وابسته به ارتش ملی یمن از آزاد کردن شهر «عین» آخرین پایگاه حوثی‌ها در استان شبوه با همکاری ائتلاف عربی حامی دولت قانونی یمن خبر

طلاق پس از ۳۰ سال زندگی مشترک؛ سر «پیری» و «معرکه»گیری؟آمارهای موجود کشوری بیانگر این واقعیت‌اند که گرچه طی چهار سال اخیر بخش اعظم طلاق‌ها به زندگی‌های مشترکی با طول مدت ازدواج یک تا پنج سال باز می‌گردند اما در عین حال همواره بین ۱۱ تا ۱۳.۵ درصد از طلاق‌های ثبت شده نیز معطوف به زندگی‌های مشترکِ ۲۰ ساله و بیشتر می‌شود. از سوی دیگر طی چهار سال اخیر آمار طلاق های ثبت شده با طول مدت ازدواج ۱۰ تا ۲۹ سال و در سال گذشته آمار طلاق با طول مدت ازدواج بیش از ۲۹ سال رو به افزایش رفته و این در حالی است که انتظار می‌رود زوجین پس از قریب به ۳۰ سال زندگی مشترک به یک پختگی در روابط خود رسیده باشند.