اولین مرکز تحقیقات جهان در موضوع «علم مهربانی» آغاز به کار کرد

07/07/1398 06:45:00 ب.ظ

از جمله پرسش‌هایی که دانشمندان به دنبال پاسخ آن هستند، این‌که چه تحولی در درون بدن پیش می‌آید که یک شخص در داخل قطار یا اتوبوس، صندلی خود را به فرد دیگری واگذار می‌کند؟ چرا بعضی‌ها داوطلبانه زمانشان را صرف کمک به دیگران می‌کنند؟ مهربانی چگونه گسترش می‌یابد و آیا تاثیری بر مغز ما دارد؟

از جمله پرسش‌هایی که دانشمندان به دنبال پاسخ آن هستند، این‌که چه تحولی در درون بدن پیش می‌آید که یک شخص در داخل قطار یا اتوبوس، صندلی خود را به فرد دیگری واگذار می‌کند؟ چرا بعضی‌ها داوطلبانه زمانشان را صرف کمک به دیگران می‌کنند؟ مهربانی چگونه گسترش می‌یابد و آیا تاثیری بر مغز ما دارد؟ دانشگاه کالیفرنیا این هفته در شهر لس‌آنجلس، اولین مرکز تحقیقاتی جهان را که در آن دانشمندان به تحقیق و مطالعه دربارۀ «علم مهربانی» می‌پردازد، افتتاح کرد.

برای تامین مالی این مرکز، یک بودجۀ ۲۰ میلیون دلاری اهدا شده است و هدف از راه اندازی آن، گرد آوردن تمام دانشمندان و پژوهشگرانی است که در دانشگاه کالیفرنیا به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های آمریکا با ۱۰ دانشگاه و مرکز علوم پزشکی در حوزه‌های جامعه‌شناسی، روانشناسی و عصب شناسی به تحقیق دربارۀ علم مهربانی پرداخته‌اند.

این موسسه حتی از پژوهشگران فعال در این موضوع در دیگر نهادهای علمی بین‌المللی نیز دعوت به کار کرده است. بنیانگذاران موسسه تحقیقاتی «Bedari Kindness Institute» همچنین می‌گویند فرصتی را فراهم خواهند کرد تا یافته‌های علمی این دانشمندان در دنیای واقعی نیز به اجرا گذاشته شود.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

فردی که طالبان انگشت‌اش را در انتخابات قبلی قطع کرده بود دوباره در انتخابات شرکت کردصفی‌الله یکی از رأی دهندگان در افغانستان که پس از قطع انگشت اش توسط طالبان امروز شنبه 28 سپتامبر

حکمتیار: مشارکت به حدی کمرنگ بود که مشروعیت انتخابات را زیر سوال می‌بردحکمتیار: مشارکت به حدی کمرنگ بود که مشروعیت انتخابات را زیر سوال می‌برد گلبدین حکمتیار، نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان: این انتخابات هیچ مشکلی از کشورمان را حل نخواهد کرد. وی گفت: کمیسیون انتخابات افغانستان ناکام است و قادر به مهار اوضاع نیست و این توان را نیز ندارد

وزارت خارجه آمریکا تعداد پناهجویانی که سال ۲۰۲۰ می‌پذیرد را به کنگره اعلام کردوزارت خارجه آمریکا تعداد پناهجویانی که سال ۲۰۲۰ می‌پذیرد را به کنگره اعلام کرد در گزارش دولت به قانونگذاران آمریکایی گفته شده که پیش بینی می‌شود ایالات متحده در سال ۲۰۲۰ بیش از ۳۶۸ هزار درخواست پناهندگی دریافت کند.

دادستان کل کشور: چرا فیفا ما را ملزم به حضور زنان در ورزشگاه‌ها می‌کندمحمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور طرح بحث حضور زنان در ورزشگاه‌ها را «از دیگر حرکات حساب شده دشمنان» ذکر کرده است.

یک بدهکار بانکی در تهران خود را به آتش کشیدفردی در تهران که گفته می‌شود بدهکار بانکی بوده، یکشنبه 29 سپتامبر در خیابان ولیعصر تهران خود را به

وزیر خارجه بریتانیا بار دیگر ایران را به تلاش برای اخلال در آزادی دریانوردی متهم کردوزیر خارجه بریتانیا بار دیگر ایران را به تلاش برای اخلال در آزادی دریانوردی متهم کرد مالک سوئدی استنا امپرو روز جمعه ۵ مهر تایید کرد این نفتکش که در اختیار بریتانیا قرار دارد بندر عباس در سواحل جنوبی ایران را به مقصد دوبی ترک کرده است. جمهوری اسلامی دزد و راهزن دریایی است نظام تروریستی شیعه دوازده امامی ایران در گروگانگیری تجربه و سابقه طولانی دارد آغاز كننده اخلال در دريانوردي بين المللي خودتان (انگليس) بوديد كه در جبل الطارق دست به دزدي دريايي زديد و نفتكش ايراني را بي دليل ٤٠ روز توقيف كرديد! انتظار نداشتيد ايران مقابله به مثل كند اما ضربتي خورديد كه مجبور به همگامي با سياست فريب و دروغ حداكثري امريكا شديد!