انس العبده، رئیس ائتلاف ملی نیروهای انقلابی و مخالفان سوریه طی نامه ای به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل و مقامات شورای امنیت خواستار کمک فوری به پناهجویان سوری که به علت حملات روسیه و رژیم اسد به مرز ترکیه پناه برده اند شد.
در ادامه این نامه آمده است:"در نتیجه حملات روسیه و رژیم اسد در ادلب زیرساخت ها در شمال حما و جنوب ادلب تخریب شده و این مسئله آسیب زیادی به شرایط زندگی غیرنظامیان این مناطق وارد کرده است. این حملات و تخریبات باعث شده است که بیش از یک میلیون غیرنظامی مجبور به کوچ اجباری به مناطق مرزی نزدیک ترکیه شوند و در چادر زندگی کنند. این شرایط دشوار باعث شده تا پناهجویان به فکر سفر خطرناک به آن سوی آب بیفتند.
سازمان ملل باید بر اساس قطعنامه های 2165 و 2449 شورای امنیت به پناهجویان یاری رسانی کند. باید طبق قطعنامه 2254 از طریق راه حل سیاسی هرچه سریعتر مشکلات پناهجویان برطرف شود". گفتنی است ادلب و حومه آن که در کنترل مخالفان رژیم قرار دارد، در نشست 5-4 مه سال 2017 در آستانه، پایتخت قزاقستان جزو مناطق کاهش تنش اعلام شده، اما حملات رژیم اسد و روسیه به این منطقه ادامه دارد. headtopics.com
سازمان ملل: کشتار و شکنجه در ونزوئلا ادامه داردکمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد ماه ژوئیه با انتشار جزئیاتی از شواهد بدست آمده از جوخه های مرگ که هدایت آنرا نیروهای ویژه امنیتی در ونزوئلا موسوم به FAES بر عهده دارند با استناد به گزارش یک دیده بان غیر دولتی قربانیان خشونت ها در این کشور از ۵۷ مورد جدید اعدام غیر قانونی خبر داده بود.
رئیس ائتلاف ملی نیروهای انقلابی و مخالفان سوریه طی نامهای خواستار کمک فوری سازمان ملل به پناهجویان این کشور که به علت حملات روسیه و رژیم اسد به مرز ترکیه پناه برده اند، شد.آنکارا/خبرگزاری آناتولی
انس العبده، رئیس ائتلاف ملی نیروهای انقلابی و مخالفان سوریه طی نامه ای به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل و مقامات شورای امنیت خواستار کمک فوری به پناهجویان سوری که به علت حملات روسیه و رژیم اسد به مرز ترکیه پناه برده اند شد.
در ادامه این نامه آمده است:"در نتیجه حملات روسیه و رژیم اسد در ادلب زیرساخت ها در شمال حما و جنوب ادلب تخریب شده و این مسئله آسیب زیادی به شرایط زندگی غیرنظامیان این مناطق وارد کرده است.
این حملات و تخریبات باعث شده است که بیش از یک میلیون غیرنظامی مجبور به کوچ اجباری به مناطق مرزی نزدیک ترکیه شوند و در چادر زندگی کنند. این شرایط دشوار باعث شده تا پناهجویان به فکر سفر خطرناک به آن سوی آب بیفتند.
سازمان ملل باید بر اساس قطعنامه های 2165 و 2449 شورای امنیت به پناهجویان یاری رسانی کند. باید طبق قطعنامه 2254 از طریق راه حل سیاسی هرچه سریعتر مشکلات پناهجویان برطرف شود".
گفتنی است ادلب و حومه آن که در کنترل مخالفان رژیم قرار دارد، در نشست 5-4 مه سال 2017 در آستانه، پایتخت قزاقستان جزو مناطق کاهش تنش اعلام شده، اما حملات رژیم اسد و روسیه به این منطقه ادامه دارد.
حملات رژیم اسد و حامیان وی بهرغم توافق سوچی که در 17 سپتامبر 2018 میان ترکیه و روسیه به امضا رسید، همچنان ادامه دارد.