انجام اقدامات قضایی برای رفع تعهدات ارزی، آخرین راهکار باشد/ شناسایی و برطرف کردن موانع موجود در رفع تعهدات ارزی، ضروری است

31/05/1400 01:23 ب.ظ

رئیسی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت: انجام اقدامات قضایی برای رفع تعهدات ارزی، آخرین راهکار باشد/ شناسایی و برطرف کردن موانع موجود در رفع تعهدات ارزی، ضروری است

سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اتخاذ سازوکارهای مناسب و عملی برای توسعه و رونق صادرات غیر نفتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید با اتخاذ سیاست ها و اقدامات عملی و تشویقی روند توسعه صادرات غیر نفتی و بازگردانی ارز ناشی از صادرات به چرخه اقتصادی کشور پیگیری شود. رئیسی شناسایی و برطرف کردن موانع موجود در رفع تعهدات ارزی را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: انجام اقدامات قضایی برای رفع تعهدات ارزی باید بعنوان آخرین راهکار بوده و تا جایی که امکان دارد از سازوکار غیر قهری استفاده کرد.

رئیسی تصریح کرد: برای کسانی که نسبت به رفع تعهدات خود اقدام نکرده اند بجای معرفی به دادگاه باید از موارد جایگزین استفاده کرد، مگر در مواردی که تخلف آشکاری انجام شده باشد. رئیسی نظارت و اخذ تضامین معتبر را بعنوان یکی از راهکارهای الزام به اجرای تعهدات ارزی مورد اشاره قرارداد و گفت: می‌توان با راه اندازی سامانه‌ای، بطور دقیق نظارت‌های لازم را در این راستا انجام داد و در کنار آن با اخذ ضمانت‌های جدی و موثق،‌ صادر کننده را بدون نیاز به استفاده از پیگیری‌های قضایی، ملزم به رفع تعهدات کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه متاسفانه بعضا اعتبارسنجی دقیق و اخذ وثیقه معتبر در بانک ها انجام نمی‌شود،‌ گفت: اعتبارسنجی دقیق و اخذ تضامین متناسب با تعهدات، می‌تواند بعنوان سازوکار و راهکاری مناسب برای انجام تعهدات ارزی مورد استفاده قرار بگیرد. headtopics.com

ادامه مطلب:
ilnanews »

بازار مجازی دارو در ایران با قیمت‌های 25 برابری نرخ رسمیدر روزهایی که ایران با بحران موج پنجم ویروس کرونا و کمبود انواع خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی رو به رو است و بیماران حتی برای تهیه یک سرم ساده با سختی‌های البته این گزارش رکنا است

فشارهای سیاسی و حزبی در انتخاب وزرا تاثیر نداشت/ شناخت من نسبت به هیچ یک از این وزرا کافی نبود/ معاون اول را مسئول هماهنگی تیم اقتصادی گذاشتیم/ فروش نفت با برنامه ما امکان‌پذیر استرئیسی در جلسه بررسی وزرای پیشنهادی: فشارهای سیاسی و حزبی در انتخاب وزرا تاثیر نداشت/ شناخت من نسبت به هیچ یک از این وزرا کافی نبود/ معاون اول را مسئول هماهنگی تیم اقتصادی گذاشتیم/ فروش نفت با برنامه ما امکان‌پذیر است

کدام شخصیت‌های جهان به امارات متحده عربی گریختند؟شیخ‌نشین امارات متحده عربی چند سالی است که به مامنی برای شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی تحت تعقیب قضایی در جهان مبدل شده و بهشت جانیان مشهور و سیاستمداران فاسد شده است که آخرین آنها اشرف غنی رئیس‌جمهور فراری افغانستان است.

برخی، از معضل کرونا برای پیشبرد برنامه‌های تبلیغاتی خود استفاده کردند/ مخبر پاسخ دهد چرا وعده‌هایش درباره واکسن برکت محقق نشد/ آقایان با خروج از فضای انتخابات با واقعیت‌های جامعه روبرو شوندنماینده شهرکرد در مجلس دهم گفت: روند تحولات نشان می‌دهد که آنچه که آقای مخبر در خصوص واکسن تضمین کرده بود، تحقق پیدا نکرد و متأسفانه تولید داخل نیز برخلاف آنچه که سروصدا و تبلیغات شد، ظرفیت واکسینه کردن مردم را ندارد. طبیعی است که این برداشت به وجود می‌آید که این یک تبلیغات برای بولد کردن آقای مخبر بود. آنچه که در عمل اتفاق افتاد با آنچه که وعده داده شده بود، تطبیق ندارد. دستاندرکاران این برنامه و در رأس آن آقای مخبر باید پاسخگوی اینها باشند.

توسعه روابط با ژاپن از اهمیت بالایی برای ایران برخوردار است/ از صلح و ثبات در افغانستان حمایت کرده و می‌کنیمرئیس‌جمهور روابط ایران و ژاپن را خوب و دوستانه توصیف کرد و با تاکید بر ضرورت توسعه و تعمیق روابط دو کشور در همه زمینه‌ها بویژه روابط اقتصادی و تجاری، گفت: برای جمهوری اسلامی ایران، ارتباط با ژاپن و توسعه و تعمیق روابط و مناسبات دوجانبه از اهمیت بالایی برخوردار است.

ذوالنوری: خطیب در همه تصمیماتش انقلابی عمل کرده استحمایت تمام قد ذوالنوری از اسماعیل خطیب: سر سوزنی در عملکرد خطیب کاری که بوی انقلابی‌گری کم باشد، ندیده‌ام. آقای خطیب دو بار عزل شد. یک بار با نظر شخصی خاتمی و بار دوم با نظر شخصی احمدی‌نژاد. اگر خطیب کج رفته است، احمدی‌نژاد درست رفته است. بسيار اميدوام كه مجلسيها فقط به رضاي خدا و در راه خدا و ترس از خدا رأي مثبت يا منفي براي وزراء بدهند و نه بخاطره سادات بودن آقاي رئيسي و نه بخاطره محبوب بودن ايشان نزد رهبر ايران رأي بدهند

به گزارش ایلنا، رئیس جمهور با اشاره به لزوم اتخاذ راهکارهای مناسب برای رفع موانع موجود در مسیر فعالیت صادرکنندگان و تسهیل فعالیت آنان، گفت: باید بگونه ای برنامه ریزی و عمل کرد که با حذف موانع و دشواری‌های فعالیت صادرکنندگان، انگیزه‌های لازم برای توسعه صادرات تقویت شود.

رئیسی شناسایی و برطرف کردن موانع موجود در رفع تعهدات ارزی را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: انجام اقدامات قضایی برای رفع تعهدات ارزی باید بعنوان آخرین راهکار بوده و تا جایی که امکان دارد از سازوکار غیر قهری استفاده کرد.

رئیسی تصریح کرد: برای کسانی که نسبت به رفع تعهدات خود اقدام نکرده اند بجای معرفی به دادگاه باید از موارد جایگزین استفاده کرد، مگر در مواردی که تخلف آشکاری انجام شده باشد.

رئیسی نظارت و اخذ تضامین معتبر را بعنوان یکی از راهکارهای الزام به اجرای تعهدات ارزی مورد اشاره قرارداد و گفت: می‌توان با راه اندازی سامانه‌ای، بطور دقیق نظارت‌های لازم را در این راستا انجام داد و در کنار آن با اخذ ضمانت‌های جدی و موثق،‌ صادر کننده را بدون نیاز به استفاده از پیگیری‌های قضایی، ملزم به رفع تعهدات کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه متاسفانه بعضا اعتبارسنجی دقیق و اخذ وثیقه معتبر در بانک ها انجام نمی‌شود،‌ گفت: اعتبارسنجی دقیق و اخذ تضامین متناسب با تعهدات، می‌تواند بعنوان سازوکار و راهکاری مناسب برای انجام تعهدات ارزی مورد استفاده قرار بگیرد.

در این جلسه، بانک مرکزی گزارشی از عملکرد حوزه صادرات و میزان رفع تعهدات ارزی و اقدامات انجام شده در این راستا ارائه کرد.