انتقاد فاوچی از کاربرد سخنانش در آگهی تبلیغاتی ترامپ - BBC News فارسی

21/07/1399 06:37:00 ق.ظ

انتقاد فاوچی از کاربرد سخنانش در آگهی تبلیغاتی ترامپ

آنتونی فاوچی مشاور ارشد علمی کاخ سفید در مقابله با همه گیری ویروس کرونا می گوید کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ بدون اجازه او سخنانش را تقطیع کرده و در یک آگهی تبلیغاتی استفاده کرده است. در این آگهی تلویزیونی، آقای فاوچی در حالی که به نظر می رسد در تایید عملکرد آقای ترامپ در مقابله با همه گیری ویروس کرونا صحبت می کند، می گوید: 'نمی توانم تصور کنم که کسی بتواند بهتر از این عمل کند.' آقای فاوچی می گوید این سخنان که در مصاحبه با شبکه خبری فاکس بیان شده است، در تایید عملکرد خودش و کارگروه مقابله با ویروس کرونا در کاخ سفید بوده است. فاوچی در مقابله آمریکا با همه گیری ویروس کرونا نقش اساسی داشته است آنتونی فاوچی مشاور ارشد علمی کاخ سفید در مقابله با همه گیری ویروس کرونا می گوید کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ بدون اجازه او سخنانش را تقطیع کرده و در یک آگهی تبلیغاتی استفاده کرده...

فاوچی در مقابله آمریکا با همه گیری ویروس کرونا نقش اساسی داشته است آنتونی فاوچی مشاور ارشد علمی کاخ سفید در مقابله با همه گیری ویروس کرونا می گوید کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ بدون اجازه او سخنانش را تقطیع کرده و در یک آگهی تبلیغاتی استفاده کرده است.

در این آگهی تلویزیونی، در حالی که به نظر می رسد آقای فاوچی در تایید عملکرد آقای ترامپ در مقابله با همه گیری ویروس کرونا صحبت می کند، می گوید: "نمی توانم تصور کنم که کسی بتواند بهتر از این عمل کند." آقای فاوچی می گوید این سخنان که در مصاحبه با شبکه خبری فاکس بیان شده است، در تایید عملکرد کارگروه مقابله با ویروس کرونا در کاخ سفید بوده است.

دکتر آنتونی فاوچی که رییس موسسه بیماری های عفونی آمریکاست، هدایت علمی این کارگروه را برعهده دارد. آقای فاوچی در مصاحبه اش با شبکه خبری فاکس در ماه مارس گفته بود:‌ "من تقریبا تمام وقتم را به این موضوع اختصاص داده ام. من هر روز در کاخ سفید با کارگروه ویژه جلسه دادم. تک تک روزها. بنابراین نمی توانم تصور کنم که کسی بتواند بهتر از این عمل کند." headtopics.

ادامه مطلب:
BBC NEWS فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کی‌یف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونت‌گاه خود را به نظاره نشسته‌اند

ویدیوها : در این ویدئو گوشه‌ای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سه‌شنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>

ارتباط اصلاح طلبان با دولت بعد فوت هاشمی خیلی کم شد/از مردم عذرخواهی می کنیمرهامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: *ارتباط اصلاح‌طلبان با دولت بعد فوت هاشمی خیلی کم شد *دولت روحانی سیاست‌های اصلاح‌طلبان را اجرا نکرد *امیدواری مردم به اصلاح‌طلبان کاهش پیدا کرد *دولت در تحقق وعده‌های خود ناموفق بود *از مردم عذرخواهی می‌کنیم خفه شو شماها خودتان را بکشید مردم پشیزی ارزش دیگر برایتان قائل نیستند.

فاطمه گیلانی؛ پیکار زنی در تلاش برای صلح با طالبان افغانستان | DW | 10.10.2020در میان تلاشگرانی که برای رسیدن به پیمانی با طالبان به دوحه رفته‌اند، زنی صلح‌دوست حضور دارد. فاطمه گیلانی می‌کوشد به آرزوی دیرین افغانستان تحقق بخشد و همزیستی همه گرایش‌ها را در فضایی سرشار از تفاهم امکان‌پذیر کند. بخاطر آمدن صلح در افغانستان هرکس تلاش کند، ایشان برای ما گرامی است. اخبار روز ایران 👇👇

نام شجریان در شیراز با حافظ پیوند خوردبا تصویب شورای شهر شیراز نام خیابان روبروی آرامگاه حافظ به نام «گذر استاد محمدرضا شجریان» تغییر یافت. بزودی زود این اسم مسخره از روی خیابان شیراز پاک خواهد شد. بسیار زیبا و ماندگار خواهد بود این فکر زیبا

کرونا در آلمان: مرگ و میر کمتر با وجود ابتلای بیشتر | DW | 11.10.2020نرخ ابتلا به کرونا در آلمان بالا رفته، اما شمار تلفات هنوز پایین است. گرچه در برخی از روزها شمار مبتلایان بالا است، اما شمار مرگ و میر رو به کاهش است. کارشناسان رمز و راز این روند معکوس را کاویده‌ و به نتایجی رسیده‌اند. در یک رپرتاژ از artدیدم راجب پزشکی در المان .فوقالعاده هستند بنظرم بودجه ای صرف پزشکی میکنند باید بالا باشد مخصوصا درمورد جستجوی بیماریهای فلجی واقعا کار میکنند به جرعت میتوان گفت واقعا بزشکان زحمتکش هستند برای اینده بشر درباره آمار کرونا در ایران هم همینجوری تیتر می‌زنید؟ تف به شرف هر چی رسانه‌ی جعلیه چطور کاویده اند بگویند ما هم بکاویییییم باشه شما خوبین ما بدبدبد بی تربیتیم

رافائل نادال با سیزدهمین قهرمانی در اوپن فرانسه به فدرر رسید - BBC News فارسیرافائل نادال، تنیس باز اسپانیایی با پیروزی قاطع بر جکوییچ در اوپن فرانسه قهرمان شد.

مخالفت کاخ سفید با اجباری شدن ماسک در وسایل نقلیه عمومی | DW | 10.10.2020استفاده از ماسک یکی از راه‌های موثر مقابله با شیوع کرونا به شمار می‌رود اما دولت ترامپ ظاهرا اعتقادی به آن ندارد. به گزارش نیویورک‌تایمز کاخ سفید مانع اجباری کردن استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی شده است. آمریکا کشور آزادیه. نه رئیس جمهور و نه هیچکس دیگر نمیتواند کسی را مجبور کند که ماسک بزند یا نزند. خبرای اینچنینی، فقط ازآستین نیویورک تایمز،و،م رک ل درمی آید. شما رسانه ها سعی دارید فقط بر ضد آقای دوناد ترامپ جهت دهی کنید چون به تنهایی و با قدرت جلوی همه شما ایستاده است این رو بدونید که برنده صد در صد آمریکا آقای دونالد ترامپ هست ایشون تنها دولتی هستن که بر ضد مولاهای حاکم بر ایران هستن و منافع ملت ایران رو میبینن نه منافع مولاها رو.