انتخابات بارسلونا؛ نامزدهای ریاست باشگاه چه می‌گویند؟ - BBC News فارسی

13/12/1399 10:17 ق.ظ

انتخابات بارسلونا؛ نامزدهای ریاست باشگاه چه می‌گویند؟

انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا در هفتم مارس (یکشنبه آینده)، مهمترین انتخابات در سال‌های اخیر این باشگاه خواهد بود. سه نامزد ریاست باشگاه، با وجود شخصیت‌هایی بسیار متفاوت، در بسیاری از موارد، دیدگاه‌های مشابهی دارند. نامزدهای ریاست باشگاه در این مطلب از برنامه‌های آینده خود می‌گویند. داشتن بهترین بازیکن جهان و تاریخ در تیم یک موهبت است. بنابراین ما همه تلاش خود را برای حفظ او خواهیم کرد. همچنین دنبال راهی هستیم تا این رابطه حتی در زمان بازنشستگی مسی هم تداوم داشته باشد.

او همچنین گفته که مایل است در بلندمدت با باشگاه در ارتباط باشد و قصد دارد با خانواده‌اش در بارسلونا زندگی کند. بنابراین معتقدم که ما همه ملزومات تحقق این امر را در اختیار داریم.مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است و ما افتخار می‌کنیم که تا پایان کار در کنار ما بماند.

بنابراین قصد داریم با او گفتکو کنیم و شرایطی را به او پیشنهاد دهیم که باعث شود، برای مدت طولانی در این باشگاه بماند. خوشبین هستیم که بتوانیم برای آینده روی او حساب کنیم. معتقدیم او به شرایط باشگاه واقف است، بنابراین امیدواریم دستیابی به توافق دشوار نباشد.Getty Imagesقرارداد لیونل مسی تابستان امسال به پایان می‌رسد و آزاد است در مورد انتقال با سایر باشگاه‌ها مذاکره کند

باید هزینه‌ها را کنترل کنیم، بدهی‌ها را سر و سامان دهیم و منابع درآمدی جدیدی ایجاد کنیم. این روزها در فوتبال فرصت‌های بسیار بزرگی وجود دارند و ما تیمی داریم که می‌تواند جایگاه بارسلونا را همچنان به‌عنوان یکی از بهترین باشگاه‌های فوتبال جهان تضمین نماید.توضیح تصویر، headtopics.com

ادامه مطلب:
bbcpersiansport »

استعفای سعید محمد برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰سعید محمد برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ از مقام خود استعفا داد.

مگان مارکل به دنبال کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکامگان مارکل به دنبال کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همسر نوه ملکه انگلیس 'مگان مارکل' در مصاحبه‌ای از تمایلش برای ورود به عرصه سیاست و کاندیدا شدن برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد. جاسوس انگلیس😄😄😄😄

بشار اسد مجددا نامزد انتخابات ریاست جمهوری در کشور جنگزده سوریه می‌شودبشار_اسد مجددا نامزد انتخابات ریاست جمهوری در کشور جنگزده سوریه می‌شود انتظار نمی رود که بشار اسد رقیبی جدی داشته باشد. انتخابات آتی دومین انتخابات ریاست جمهوری در سوریه از زمان آغاز جنگ داخلی در این کشور است؛ جنگی که برای مدت یک دهه ادامه داشته است دیکتاتور مگر میتواند رقیب داشته باشد چه جدی چه غیرجدی لجن چنددوره قانون اجازه میده این بشار کاندیدبشه؟

دعوت 220 نماینده از عضو «کمیته مرگ» برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ایرانرسانه‌های ایران روز یکشنبه 25 آوریل 2021 خبر دادند که بیش از 220 نماینده مجلس این کشور در نامه‌ای به کمیته مرگ فقط این حقوق_بشری سعودی آویزان کردن سه سرباز سعودی از گردن و گرداندن آن با هلیکوپتر به خاطر آتش زدن عکس عامر قتل خاشقچی

ظریف در صدر نامزدهای پیشنهادی جبهه اصلاحات ایران برای انتخابات ریاست جمهوریجبهه اصلاحات ایران اسامی 14 داوطلب انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرده و نام محمد جواد ظریف با 37 رای در صدر اسامی پیشنهادی قرار گرفت. - خبرگزاری آناتولی

خوان لاپورتا امیدوار است بار دیگر رئیس باشگاه بارسلونا شودما پیشنهادی جذاب از نظر مالی به او خواهیم کرد. می‌دانم که مسی فقط به پول فکر نمی‌کند. او می‌خواهد مطمئن شود بارسلونا می‌تواند به فرصت قهرمانی در مسابقاتی مانند لیگ قهرمانان اروپا را بدهد.

این اولویت من است و نهایت تلاشم را خواهم کرد تا فصل بعدی هم بتوانیم این رابطه عاشقانه را ادامه دهیم.برای ما رابطه با مسی در کوتاه مدت و میان مدت استراتژیک است و عمیقاً باور داریم نگهداری او برای باشگاه امری کلیدی است.

داشتن بهترین بازیکن جهان و تاریخ در تیم یک موهبت است. بنابراین ما همه تلاش خود را برای حفظ او خواهیم کرد. همچنین دنبال راهی هستیم تا این رابطه حتی در زمان بازنشستگی مسی هم تداوم داشته باشد.

به گفته مسی، این دو هدف قابل دستیابی است زیرا، با وجود اتفاقاتی که تابستان گذشته رخ داد، او همیشه گفته مایل است در بارسلونا بازنشسته شود. او حتی به ما گفته که برای این اتفاق به یک پروژه ورزشی رقابتی نیاز دارد.

او همچنین گفته که مایل است در بلندمدت با باشگاه در ارتباط باشد و قصد دارد با خانواده‌اش در بارسلونا زندگی کند. بنابراین معتقدم که ما همه ملزومات تحقق این امر را در اختیار داریم.مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است و ما افتخار می‌کنیم که تا پایان کار در کنار ما بماند.

با این حال، می‌دانیم که قرارداد او در پایان فصل به پایان می‌رسد. بنابراین باید بتوانیم ترکیبی از یک توافق خوب، جو مناسب داخل باشگاه و معامله‌ای را که دارای شرایط اقتصادی پایدار باشد، به او ارائه دهیم.

بنابراین قصد داریم با او گفتکو کنیم و شرایطی را به او پیشنهاد دهیم که باعث شود، برای مدت طولانی در این باشگاه بماند. خوشبین هستیم که بتوانیم برای آینده روی او حساب کنیم. معتقدیم او به شرایط باشگاه واقف است، بنابراین امیدواریم دستیابی به توافق دشوار نباشد.Getty Imagesقرارداد لیونل مسی تابستان امسال به پایان می‌رسد و آزاد است در مورد انتقال با سایر باشگاه‌ها مذاکره کند

آیا بارسلونا در آستانه ورشکستگی است؟ راه حل شما چیست؟بارسلونا مانند اکثر باشگاه‌های اروپایی از نظر اقتصادی دوران سختی را پشت سر می‌گذارد. برنامه ما این است که سخت کار کنیم تا این وضعیت را تغییر دهیم.

باید هزینه‌ها را کنترل کنیم، بدهی‌ها را سر و سامان دهیم و منابع درآمدی جدیدی ایجاد کنیم. این روزها در فوتبال فرصت‌های بسیار بزرگی وجود دارند و ما تیمی داریم که می‌تواند جایگاه بارسلونا را همچنان به‌عنوان یکی از بهترین باشگاه‌های فوتبال جهان تضمین نماید.توضیح تصویر،

یکی از اولویت‌های ویکتور فونت، بازگشت ژاوی به نوکمپ است

بله، عملاً در آستانه ورشکستگی هستیم. بدهی‌های زیادی داریم که بخش عمده‌ای از آن‌ها کوتاه‌مدت است. ما در معرض خطر از دست دادن این ویژگی بسیار منحصر به فرد مالکیت باشگاه توسط ۱۵۰ هزار عضو هستیم.

اما سخت تلاش خواهیم کرد راه حلی پیدا کنیم تا از واگذاری سهام جلوگیری ‌شود و باشگاه در اختیار اعضا باقی بماند و در عین حال همچنان بتوانیم با تیم‌های بزرگ رقابت کنیم. ما به یک تیم با استعداد و افرادی با سابقه قوی نیاز داریم.بارسلونا در نقطه حساسی قرار دارد، که بی شباهت به گذشته نیست. زمانی که من در سال ۲۰۱۰ تحت مدیریت ساندرو راسل به عضویت هیئت مدیره درآمدم، با باشگاهی مواجه بودیم که ۴۰۰ میلیون یورو درآمد و ۵۶۰ میلیون یورو بدهی داشت. ما بر آن شرایط غلبه کردیم و اکنون نیز همان کار را خواهیم کرد.

ما باید هزینه‌های خود، به ویژه دستمزدها را کاهش دهیم و بتوانیم در مورد بدهی‌ها دوباره مذاکره کنیم.

باید با بازیکنان صحبت کنیم. فکر می‌کنم آنها نیز از شرایط باشگاه آگاه هستند. امیدوارم که با هم بتوانیم راه حلی برای خروج از این شرایط پیدا کنیم. ما قطعاً در وضعیت بحرانی هستیم اما در حال ورشکستگی نیستیم.لاپورتا

برای پاسخ صحیح به این سؤال، به اطلاعات بیشتری نیاز داریم. مطمئن هستم سوپرلیگ اروپا بدون بارسلونا، جذاب نخواهد بود. اگر رئیس بعدی شوم، آماده شنیدن پیشنهاد مناسبی در این رابطه خواهم بود.در حال حاضر اطلاعی از جزئیات ندارم، بنابراین نمی‌توانم دقیقاً به شما پاسخ دهم. اما از نظر مفهومی، ما به لزوم تقویت مدل فعلی لیگ قهرمانان اعتقاد داریم، اما بدون از بین بردن لیگ کشورها.توضیح تصویر،

تونی فریکسا به شدت مخالف این است که حتی بخشی از باشگاه از مالکیت هواداران خارج شود

این مسأله‌ الان فقط یک ایده است. در این مرحله ابتدایی و نامشخص، ما مخالف آن هستیم، زیرا به اطلاعات بیشتری نیاز داریم.

معتقدیم که در هر کاری، باید روی اجماع فدراسیون‌های داخلی، بقیه باشگاه‌ها و به طور کلی دنیای فوتبال حساب کنیم.

رقابت مانند گذشته چقدر دشوار خواهد بود؟ برنامه ورزشی شما چیست؟همین وضعیت را در سال ۲۰۰۳ تجربه کردیم. می‌باختیم، بدهی زیادی داشتیم و مجبور بودیم هزینه‌های زیادی را پرداخت کنیم و درآمد ما کمتر از مخارج بود. شرایط امروز بسیار مشابه آن زمان است و فرمول من برای بیرون آمدن از آن بسیار ساده است. باید هزینه‌ها را کنترل کنیم، بدهی ها را سر و سامان دهیم و برای تولید منابع جدید درآمد، کار کنیم.

همچنین به دنبال یافتن راه‌های جدیدی برای استفاده از قدرت بارسلونا به عنوان یک برند تجاری، روش جدیدی برای پیگیری قراردادهای اسپانسری، تغییر کانال‌های دیجیتال باشگاه و توجه بیشتر به دنیای ورزش‌های الکترونیکی خواهیم بود.باید به ریشه‌های خودمان برگردیم. در خصوص ساختار ورزشی، باید افرادی داشته باشیم که سبک بازی ما و آنچه باید حفظ و تقویت ما می‌شود را بشناسند. به همین دلیل است که ژاوی را برای مدیریت انتخاب کرده‌ایم تا تیم مدیریتی داشته باشیم که به خوبی مکمل یکدیگر باشند.Getty Imagesژاوی یک نماد در بارسلونا است و در کنار لیونل مسی موفقیت‌های چشمگیری در این تیم داشتند

این بسیار فراتر از آن است که صرفاً فکر کنیم با مربی جدید همه چیز حل خواهد شد. آنچه مهم است، ایجاد یک ساختار ورزشی با افرادی است که به آکادمی و فوتبال پایه اعتقاد دارند. زیرا نه تنها از نظر اقتصادی سودآور است، بلکه این جوانان با استعداد که از پایه در آکادمی ما بوده‌اند، سال‌ها با ما خواهند بود. آن‌ها سبک بازی ما را می‌دانند و می‌توانند قدرت رقابتی ما را افزایش دهند. آن‌ها همچنین دارای تعهد و نگرشی هستند که گاهی به اندازه استعداد مهم است.بارسلونا هشت دوره از دوازده دوره گذشته لالیگا را برده است، بنابراین ما هنوز در سطح بالایی بازی می‌کنیم. آنچه از دست داده‌ایم، سبک ماست. آرزوی ما این است که دوباره به تیمی تبدیل شویم که با سبک خود فوتبال اروپا را زیر سلطه بگیرد. سبکی که نه تنها در تیم اول بلکه در تیم‌های جوانان نیز از آن استفاده شود.

برنامه ورزشی ما با لوئیس کارراس، بازیکن سابق بارسا در زمان مربیگری یوهان کرویف و هم تیمی پپ گواردیولا و تیتو ویلانووا همراه خواهد بود. او به سبک فوتبالی که ما را متفاوت می‌کند و همه ما را با آن می‌شناسند، کاملاً اعتقاد دارد. باید روی بازیکنان جوانی که در تیم‌های پایه رشد می‌کنند، حساب کنیم. همچنین در بازار بازیکنان، با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی فعلی، آنهایی را جذب کنیم که درآمد پایدار اقتصادی برای ما به همراه می‌آورند.

آیا بارسلونا برای ادامه حضور در اوج، مجبور است سهام خود یا حتی بخشی از آن را به سرمایه گذاران خارجی بفروشد؟انگیزه اصلی من برای ریاست، حفظ بارسلونا به عنوان باشگاهی است که به اعضا تعلق دارد.

اعضا مالکان این باشگاه هستند و این مدلی است که دوست داریم آن را حفظ کنیم. ما باید بر اهمیت کنترل کامل باشگاه توسط هواداران بارسلونا تأکید کنیم و به جای اینکه به دنبال اصلاحات کوتاه مدت مانند فروش سهام باشیم، به دنبال راه‌حل‌های بلندمدت باشیم.

می‌دانم که بار دیگر می‌توانیم بارسلونا را به عنوان مرجعی برای باشگاه‌های دیگر تبدیل کنیم. انگیزه اصلی ما بازگرداندن لبخند به چهره اعضای باشگاه است.طرح ما برای بارسلونا، فروش ۴۹ درصد از دارایی‌ها است که بتوانیم در ازای آن بودجه مورد نیاز را جذب کنیم.

آوردن شرکای استراتژیک برای کمک به توسعه بخش‌های مختلف کسب و کار و جذب میلیون‌ها هوادار در سراسر جهان، می‌تواند سرمایه زیادی را وارد این باشگاه کند. این راه‌حلی منطقی است که ما طی دو سال گذشته روی ایده‌های مشابه آن کار کرده‌ایم.به هیچ وجه. ما کاملاً مخالف هر اقدامی هستیم که ما را تبدیل به یک شرکت محدود کند. ایده جذب سرمایه گذار به داخل ساختار مدیریتی باشگاه بسیار خطرناک است. البته که مطمئناً باید سود بیشتر و درآمدهای تجاری داشته باشیم، اما نه با جذب سرمایه گذارانی که بتوانند روزی قدرت مدیریتی را در باشگاه بدست آورند و مدل مالکیت ما را به خطر بیندازند.