انتخابات پارلمانی آلمان: رویکرد احزاب به ناتو و سیاست دفاعی | DW | 08.09.2021

17/06/1400 09:37:00 ب.ظ

سرنوشت انتخابات پارلمانی (بوندس‌تاگ) در آلمان و دولت برخاسته از آن در روز ۲۶ سپتامبر رقم خواهد خورد. دویچه‌وله نگاهی دارد به برنامه احزاب مختلف آلمان. در این گزارش به برنامه دفاعی و سیاست احزاب در قبال ناتو می‌پردازیم.

سرنوشت انتخابات پارلمانی (بوندس‌تاگ) در آلمان و دولت برخاسته از آن در روز ۲۶ سپتامبر رقم خواهد خورد. دویچه‌وله نگاهی دارد به برنامه احزاب مختلف آلمان. در این گزارش به برنامه دفاعی و سیاست احزاب در قبال ناتو می‌پردازیم. دو حزب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ از آلمان به علت عدم پرداخت سهم خود در ناتو انتقاد کرده بود. بر اساس تصمیم پیمان ناتو، کشورهای عضو موظف به اختصاص دو درصد از تولید ناخالص ملی به امور دفاعی خود هستند.

افزون بر آن، اتحاد دو حزب یاد شده اعلام کرده‌ که تصمیم به تقویت ارتش آلمان دارد. به عنوان نمونه قرار است که شمار سربازان ارتش آلمان (بوندس‌ور) از ۱۸۴ هزار نفر در شرایط کنونی به ۲۰۳ هزار نفر افزایش یابد.

حزب سوسیال دموکرات این حزب با نامزدی مارتین شولتس اما از تجهیز بهتر ارتش آلمان دفاع کرده و این موضوع را برای انجام وظایف این کشور در اروپا و همچنین در پیمان ناتو حائز اهمیت می‌داند. باید یادآور شد که سیاست اجرایی کردن پروژه"نورد استریم ۲" با هدف انتقال گاز روسیه به اروپا از سوی ائتلاف دولتی کنونی آلمان نیز که متشکل از احزاب دموکرات مسیحی، سوسیال مسیحی و سوسیال دموکرات است، دنبال می‌شود. headtopics.com

ب تخمم

حزب سبزهای آلمان اما در ارتباط با مسائل مربوط به امور دفاعی از سیاستی کمابیش متفاوت سخن می‌گوید. اختلاف حزب سبزها در این زمینه با حزب دموکرات مسیحی جدی‌تر است.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کی‌یف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونت‌گاه خود را به نظاره نشسته‌اند

ویدیوها : در این ویدئو گوشه‌ای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سه‌شنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>

نبود تهویه در سالن جشن کارناوال؛ عامل شیوع کرونا در غرب آلمان | DW | 07.09.2021نتیجه یک پژوهش نشان می‌دهد که ابتلای نیمی از میهمانان ضیافت کارناوال سال ۲۰۲۰ در شهرستان کانگلت در مرز هلند، ناشی از بسته بودن پنجره‌ها و هوای مانده سالن بوده است. سیگاری‌ها کمتر مبتلا شدند چون بیشتر در هوای آزاد بودند. لطفاً این کارناوال رو نگاه کنید. این کارناوال عظیم و فشرده آمار کرونا رو به صفر رسوند.

اعتراض دولت آلمان به روسیه به دلیل حملات سایبری | DW | 06.09.2021به دنبال موج جدید حملات سایبری به سیاستمداران آلمانی، وزارت خارجه این کشور به دولت روسیه اعتراض کرد. آلمان از روسیه خواست، این اقدامات غیر قابل پذیرش را فورا متوقف کند. این اولین حمله سایبری روسیه به پارلمان آلمان نیست.

تظاهرات در چند شهر افغانستان در پاسخ به فراخوان احمد مسعودعدو شود سبب خیر جمعیت افغانستان ۴۲ میلیون ارتش افغانستان ۳۰۰ هزار طالبان ۷۵ هزار کجایند اکثریت جوانان غیور افغانستان؟ طالبان پرکاهی است در پای کوهستان شیران افغان و گذرگاهی است برای قیام و رهایی از دولتهای فاسد قبلی در یک آن. یک یورش عام برای فتح پایگاهها در یک ساعت! و کار تمام! 'پنجشير' در برابر 'پنجاب' بپاخاست/ قيام ملى عليه 'طالبان خشونت' مرگ بر طالبان_وحشی

انتخابات پارلمانی آلمان: شعار احزاب درباره محیط زیست | DW | 07.09.2021سرنوشت انتخابات پارلمانی (بوندس‌تاگ) در آلمان و دولت برخاسته از آن در روز ۲۶ سپتامبر رقم خواهد خورد. دویچه‌وله نگاهی دارد به برنامه احزاب مختلف آلمان. در این گزارش به مسائل اقلیمی و زیست‌محیطی می‌پردازیم.

انتخابات پارلمانی آلمان؛ سیاست پناهندگی و مهاجرپذیری احزاب | DW | 07.09.2021سرنوشت انتخابات پارلمانی (بوندس‌تاگ) در آلمان و دولت برخاسته از آن در روز ۲۶ سپتامبر رقم خواهد خورد. دویچه‌وله نگاهی دارد به برنامه احزاب مختلف آلمان. در این گزارش به سیاست مهاجرپذیری و پناهندگی احزاب آلمان می‌پردازیم. اگه زودتر laschet رو از کاندیداتوری برکنار نکنن به احتمال زیاد ‌CDU شکست سختی بخوره 😬. اولاف (نه مارتین) شولتس نامزد سوسیال‌دموکراتها برای صدراعظمی است. StandWithPanjshir SanctionPakistan SavePanjshir SaveAfganWomen SaveAfghanistan FreeAfghanistan helpafghanistannow DontRecogniseTaliban

اتهام حمایت عبدالکریمی از سلطنت‌طلبی، توهین به اندیشه است/ نباید به کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها نگاه تنگ‌نظرانه داشت/ برخورد دانشگاه آزاد با رویکرد اصلی نظام در تقابل است/ گل به خودی زدیمتا جایی که به رشته فلسفه و رشته‌های نزدیک به فلسفه مربوط می‌شود، دانشگاه آزاد نقش ممتازی در دوران معاصر ایران بر عهده داشته و این دانشگاه توانسته است رشته‌های نظری (مثل فلسفه) را در اقصی نقاط کشور ایجاد کند اما تصمیم اخیر او به زعم برخی اساتید خلاف آزادی‌های آکادمیک است.