امکان رعایت بهداشت در مدارس وجود ندارد/ تعامل با مردم دستوری نمی‌شود/ در زمان جنگ، تابع تصمیم مردم بودیم/ ابتلای دانش‌آموزان به کرونا برای دولت مشکل ایجاد می‌کند

17/06/1399 02:43:00 ب.ظ

وزیر اسبق آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایلنا: امکان رعایت بهداشت در مدارس وجود ندارد/ تعامل با مردم دستوری نمی‌شود/ در زمان جنگ، تابع تصمیم مردم بودیم/ ابتلای دانش‌آموزان به کرونا برای دولت مشکل ایجاد می‌کند

وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: با توجه به شناخت عمیقی که من از مدارس ایران دارم، ‌می‌دانم که خیلی از مدارس این امکان برایشان وجود ندارد که بتوانند بهداشت را رعایت کنند. آمادگی لازم برای بازگشایی مدارس وجود نداشت وی ادامه داد: به طور کلی ما زمان لازم را برای بازگشایی...

آمادگی لازم برای بازگشایی مدارس وجود نداشت وی ادامه داد: به طور کلی ما زمان لازم را برای بازگشایی به صورت حضوری نداشتیم و عملا مشاهده شد که درصد قابل توجهی از دانش‌آموزان به مدرسه نیامده بودند. آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی- اجتماعی است و در هر تصمیم باید این را در نظر بگیرد که با احتساب ۱۴ میلیون دانش‌آموز و اولیا آنها و یک میلیون معلم،‌ نزدیک به ۴۰ میلیون مخاطب مستقیم دارد،‌ لذا باید خیلی پخته‌تر، با برنامه‌ریزی بیشتر و زمانبندی مناسب‌تری این کار انجام می‌شد.

امکان رعایت بهداشت در خیلی از مدارس وجود ندارد فانی اضافه کرد: با توجه به شناخت عمیقی که من از مدارس ایران دارم، ‌می‌دانم که خیلی از مدارس این امکان برایشان وجود ندارد که بتوانند بهداشت را رعایت کنند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »

ایستگاه خبر؛ سه‌شنبه یکم فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۳ - BBC Persian

لحظه به لحظه با خبرهای ایستگاه خبر؛ سه‌شنبه یکم فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۳ از ایران، افغانستان، جهان، علم و دانش، ورزش، دنیای هنر، سرگرمی و ... ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

رئیس‌جمهور که اصرار به بازگشایی مدارس دارد، باید امروز در یکی از مدارس حاضر می‌شد/ در ایرانشهر کلاس‌ها ۴۰ نفره برگزار می‌شوند/ انتظار رعایت کامل پروتکل‌ها از سوی دانش‌آموزان شبیه شوخی استرئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ما به شدت نگران سلامت بچه‌ها، خانواده‌ها و معلمین هستیم؛ چگونه می‌شود بچه‌های مدرسه‌ای را توجیه کرد فاصله‌گذاری را رعایت کنید و ماسک بزنید؟ این گونه رفتارها بیشتر به یک شوخی شبیه است یک واقعیت.

تصور رعایت فاصله اجتماعی توسط بچه‌ها خوش‌خیالانه است/ تاکید کرده‌ام نوه‌هایم به مدرسه نروند/ مسئولان درباره بازگشایی مدارس تجدیدنظر کنندوزیر اسبق آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایلنا: تصور رعایت فاصله اجتماعی توسط بچه‌ها خوش‌خیالانه است/ تاکید کرده‌ام نوه‌هایم به مدرسه نروند/ مسئولان درباره بازگشایی مدارس تجدیدنظر کنند

خاتمی به پیشواز انتخابات رفت؛ پیامی که آبی از آن گرم نمی‌شود

داستان مادر بزرگ مبارزی که قلب معترضان را در بلاروس ربوده - BBC News فارسینینا بهینسکایا، مادر بزرگ ۷۳ ساله که به مدد شبکه‌های اجتماعی و پخش گسترده ویدئوهای حضورش در خیابان‌ها، به قهرمان معترضان بلاروس تبدیل شده است.

چه شد که تب بورس بازی ایران را گرفت؟ - BBC News فارسیبورس تهران در سال جاری شاهد افت‌وخیزهای پرهیجانی بوده است. تعداد شهروندانی که به سرمایه‌گذاری در بازار سهام مشغول شده‌اند بسیار بیشتر از سال‌های قبل بوده و پس‌اندازهای زیادی به امید کسب سود یا حفظ سرمایه وارد این بازار شده است.

انفجاری که امواجش سراسر دنیا را لرزاند - BBC News فارسیيك ماه از انفجار در بندر بيروت مى گذرد، انفجارى كه حدود ٢٠٠ كشته برجا گذاشت و بسيارى را نه فقط در لبنان، كه در گوشه و كنار جهان سوگوار كرد.