امنیت ملی افغانستان: 'طراح اصلی' حمله به ملاامامان سرشناس کابل بازداشت شد - BBC News فارسی

20/06/1399 03:47:00 ب.ظ

امنیت ملی افغانستان: 'طراح اصلی' حمله به ملاامامان سرشناس کابل بازداشت شد

اداره امنیت ملی افغانستان امروز با نشر یک اعلامیه از بازداشت 'طراح' سوء قصد به دو مولوی سرشناس افغانستان خبر داده و گفته: فرد بازداشت‌ شده مسئول عمومی جنگ دولت اسلامی شاخه خراسان داعش در مناطق شمال و شمال شرقی افغانستان بوده است. یک ساعت پیش SOCIAL MEDIA توضیح تصویر، مولوی عزیزالله مفلح و مولوی ایاز نیازی که چندی پیش در...

یک ساعت پیش SOCIAL MEDIA توضیح تصویر، مولوی عزیزالله مفلح و مولوی ایاز نیازی که چندی پیش در حمله‌هایی به مساجد در کابل کشته شدند اداره امنیت ملی افغانستان از بازداشت "طراح" سوء قصد به دو مولوی سرشناس افغانستان خبر داده است.

این اداره امروز با نشر یک اعلامیه گفته فرد بازداشت‌ شده مسئول عمومی جنگ دولت اسلامی شاخه خراسان داعش در مناطق شمال و شمال شرقی افغانستان بوده است. امنیت ملی افغانستان این فرد را "طراح اصلی حمله به مولوی ایاز نیازی و مولوی عزیز الله مفلح" معرفی کرده که چندی پیش در حمله به مساجد کابل کشته شدند.

به گفته امنیت ملی افغانستان او "اعتراف" کرده که طراح حمله به ایاز نیازی و عزیزالله مفلح بوده و در چندین حمله هراس‌افکنی در کابل و شهرهای دیگر دست داشته است.

ادامه مطلب:
BBC NEWS فارسی »

‎BBC NEWS فارسی‎ on Instagram‎: '‌ ویدیویی از سال نو بر مزار غزاله چلابی، یکی از کشته‌شدگان اعتراضات سراسری ایران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. در این ویدیو نزدیکان غزاله چلابی برای او گریه می‌کنند.'‎

1,583 Likes, 37 Comments - ‎BBC NEWS فارسی (@bbcpersian) on Instagram‎‎: '‌ ویدیویی از سال نو بر مزار غزاله چلابی، یکی از کشته‌...'‎ ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

حمله انتحاری به کاروان معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان در کابل- اخبار آسیا-اقیانوسیه - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnim🎥 ترور امرالله_صالح معاون اول رئیس جمهور افغانستان ناکام ماند دفتر معاون رئیس‌جمهور افغانستان اعلام کرد در این انفجار سه نفر از افراد وابسته به صالح مجروح شده‌اند اما به او آسیبی نرسیده است

حمله به کاروان خودروی معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان در کابل

یکی از رهبران اعتراض‌های انتخاباتی بلاروس بازداشت شد - BBC News فارسیمقام‌های بلاروس تایید کردند که یکی از سرشناس‌ترین رهبران مخالفان را بازداشت کرده‌اند. دو روز پیش گزارش شده بود که مردان ناشناس ماریا کولی نیسکوا را ربوده‌اند.

مهدی حاجتی، نماینده سابق شورای شهر شیراز به حبس و تبعید محکوم شد - BBC News فارسیمهدی حاجتی، عضو پیشین شورای شهر شیراز می‌گوید به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال زندان و دو سال تبعید به بیرجند محکوم شده است. آقای حاجتی هفته آینده باید در یک دادگاه دیگر شرکت کند و اتهام او 'نشر اکاذیب' عنوان شده است.

حمله به کاروان خودروهای معاون اول رئیس جمهوری افغانستان؛ امرالله صالح جان سالم به در برد - BBC News فارسیوزارت داخله/کشور افغانستان تایید می‌کند که یک انفجار در مربوطات حوزه چهارم امنیتی شهر کابل رخ داده است. دفتر امرالله صالح، معاون اول رئیس جمهوری نیز گفته هدف این حمله آقای صالح بوده که جان سالم به در برده است. سخنگوی وزارت بهداشت به بی‌بی‌سی گفت که تاکنون ۴ کشته و ۱۲ زخمی از این انفجار به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند. تاکنون فرد یا گروهی مسئولیت این رویداد را برعهده نگرفته است.

زیمبابوه مجوز معدنکاری شرکت‌های چینی در یک پارک مهم ملی را لغو کرد - BBC News فارسیدولت زیمبابوه که به شرکت های چینی اجازه داده بود در پارک معروف هوانج این کشور به کشف زغال بپردازند، اکنون با لغو این تصمیم می گوید معدنکاری در کلیه پارک های ملی را ممنوع خواهد کرد. این پارک زیستگاه بیش از ۴۰ هزار فیل و گونه های متعدد دیگر از جمله کرگدن سیاه است که در معرض خطر انقراض قرار دارد.