امشب سهمیه بنزین شهریور واریز می‌شود

31/05/1399 01:34 ب.ظ

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: سهمیه بنزین شهریور ماه ساعت ۲۴ امشب در کارت سوخت خودروها شارژ می‌شود

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: سهمیه بنزین شهریور ماه ساعت ۲۴ امشب در کارت سوخت خودروها شارژ می‌شود. وی با بیان اینکه سقف ذخیره بنزین در کارت های سوخت نیز بدون تغییر و همان ۵۴۰ لیتر است، گفت: سقف ۹ ماهه ذخیره بنزین کارت‌های هوشمند سوخت که پیش از این از شش ماه به ۹ ماه افزایش یافته بود، ثابت مانده و از این ماه اعمال خواهد شد.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی توضیح داد: برای خودروهای شخصی سواری، سهمیه بنزین به شرط عبور نکردن از ۵۴۰ لیتر در کارت ذخیره می‌شود و قابل انتقال به ماه‌های بعد است؛ بدین معنا که سهمیه ۶۰ لیتری ماهانه بنزین افراد در صورت عدم استفاده به صورت خودکار به ماه بعد منتقل می‌شود.

کاهی همچنین گفت: پس از ۹ ماه، مازاد ۵۴۰ لیتر به کارت سوخت شخصی افراد اضافه نمی‌شود؛ بدین معنا که بیش از ۵۴۰ لیتر در کارت سوخت افراد ذخیره نخواهد شد.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

زمان فینال جام حذفی مشخص شد- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم - Tasnimزمان فینال جام_حذفی مشخص شد سازمان لیگ فوتبال ایران: فینال جام حذفی پنجشنبه۱۳ شهریور برگزار خواهد شد دیدارهای نیمه نهایی جام حذفی در روزهای چهارم و پنجم شهریور ماه برگزار خواهند شد

طرح ترافیک از اول شهریور اجرا می‌شودطرح_ترافیک تهران | شهردار تهران اعلام کرد که طرح‌های ترافیکی پایتخت از روز شنبه اول شهریور اجرا می‌شود. اجرای طرح از ساعت۸:۳۰ صبح آغاز و تا ساعت۱۶ ادامه دارد. رانندگانی که در این محدوده حضور دارند از ساعت۱۴:۳۰ مجوز خروج از طرح را خواهند داشت

حل مشکل سهمیه‌های ورق فولادیسرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت: مشکل اختصاص سهمیه‌ها قدیمی است و در مورد بیشتر فرآورده‌ها صدق می‌کند، درباره ورق فولادی قبلاً صحبت‌هایی با اتحادیه لوله و پروفیل شده، این اتحادیه برای کمک به وزارتخانه در کنترل بازار ورق فولادی، اعلام آمادگی کرده است

زنگنه: باید برای پس از تحریم آماده باشیم/ ایران بزرگترین صادرکننده بنزین در منطقه است- اخبار نفت و انرژی - اخبار اقتصادی تسنیم - Tasnimوزیر نفت: باید برای پس از تحریم آماده باشیم هم‌اکنون ایران هم بنزین و هم گازوئیل صادر می‌کند و شواهد نشان می‌دهد ایران بزرگترین صادرکننده بنزین در منطقه است

ثبت نام ترم آینده دانشجویان'مجازی' شد/شروع نیمسال جدید از ۱۵ شهریور قطعی استوزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه ثبت نام دانشجویان دانشگاه ها برای ترم جدید به صورت 'مجازی ' انجام می شود گفت: آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها از ۱۵ شهریور ماه قطعی است و دانشجویان جدید الورود نیز از اوایل آبان می توانند در دانشگاه محل پذیرش خود ثبت نام کنند.

وزیر اطلاعات: در مبارزه با تروریسم حرف اول را می‌زنیم/اگر حمایت‌های رهبری نبود، دولت چندین بار زمین می‌خورد- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم - Tasnimوزیر اطلاعات گفت:‌ در زمینه امنیت داخلی و مبارزه با تروریسم وزارت اطلاعات حرف اول را با فاصله زیاد می زند و گاهی این مصادره می‌شود و نقش وزارت اطلاعات نفی می‌شود.

فاطمه کاهی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سهمیه بنزین خودروها بدون تغییر نسبت به ماه‌های گذشته در کارتهای سوخت شارژ خواهد شد، اظهار کرد: سهمیه خودروهای شخصی بنزینی ۶۰ لیتر و دوگانه سوز ۳۰ لیتر لست.

وی با بیان اینکه سقف ذخیره بنزین در کارت های سوخت نیز بدون تغییر و همان ۵۴۰ لیتر است، گفت: سقف ۹ ماهه ذخیره بنزین کارت‌های هوشمند سوخت که پیش از این از شش ماه به ۹ ماه افزایش یافته بود، ثابت مانده و از این ماه اعمال خواهد شد.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی توضیح داد: برای خودروهای شخصی سواری، سهمیه بنزین به شرط عبور نکردن از ۵۴۰ لیتر در کارت ذخیره می‌شود و قابل انتقال به ماه‌های بعد است؛ بدین معنا که سهمیه ۶۰ لیتری ماهانه بنزین افراد در صورت عدم استفاده به صورت خودکار به ماه بعد منتقل می‌شود.

کاهی همچنین گفت: پس از ۹ ماه، مازاد ۵۴۰ لیتر به کارت سوخت شخصی افراد اضافه نمی‌شود؛ بدین معنا که بیش از ۵۴۰ لیتر در کارت سوخت افراد ذخیره نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، از بامداد روز جمعه ۲۴ آبان که بنزین سهمیه‌بندی شد، قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای (ماهانه ۶۰ لیتر برای خودروهای شخصی) از قرار هر لیتر ۱۵۰۰ تومان، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای از قرار هر لیتر ۳۰۰۰ تومان و قیمت بنزین سوپر نیز از قرار هر لیتر ۳۵۰۰ تومان تعیین شد.