امداد غیبی پروردگار ملموس و محسوس است/ دستگیری سرشبکه کانال ضد انقلاب کار خدا بود/ ترامپ به ترکیه نامه التماس نوشت و ترکیه هم نامه را در سطل زباله انداخت

26/07/1398 01:19 ب.ظ

علم‌الهدی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته مشهد: امداد غیبی پروردگار ملموس و محسوس است/ دستگیری سرشبکه کانال ضد انقلاب کار خدا بود/ ترامپ به ترکیه نامه التماس نوشت و ترکیه هم نامه را در سطل زباله انداخت

امام جمعه مشهد گفت: مقام معظم رهبری فرمودند اربعین امسال نشانه اراده الهی بر نصرت اسلامی است یعنی این مردمی که رفتند خودشان نرفتند و این‌ها را خدا برد. اینطور نبود که جمعیت میلیونی در جاده کربلا راه افتند و این کار خداست و این یعنی خدا خواسته اسلام توسعه یابد و دین جهانی شود. نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: حدود هزار و صد سال گذشته حضرت نامه‌ای به شیخ مفید نوشتند و وجود حضرت بقی‌الله خودشان نکاتی بیان داشتند.

اولا امام برای شیعه دعا کردند و از خداوند توفیقشان را در اطاعت پروردگار خواستند و گفتند اگر این‌ها بر اجتماعی از دل‌ها متفق شوند که به تنها به معنای ادعای وحدت نیست بلکه دل‌هایشان به هم وصل شود دیدار آن‌ها به ما شتاب می‌گیرد. حضرت آن عهد را ولایت دانستند. فرمودند این‌ها اگر ارتباط قلبی با محوریت ولایت داشته باشند برکت دیدار ما از آن‌ها متاخر نمی‌شود و شتاب می‌گیرد که ما را ببینند.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: در راهپیمایی اربعین این اجتماع کاملا ملموس است. این جمعیت چند میلیونی در یک مسیر اجتماع کردند و دل‌ها هم به هم وصل است و در این دل‌ها فقط حسین(ع) است. محوریت سیدالشهدا در دل این جمعیت بیست میلیونی است و امام زمان(عج) این را می‌خواهند. می‌فرمایند اگر اینگونه بودند و شیعیان در همه دلشان یک محور یعنی ولایت بود، دیدار ما برای آن‌ها شتاب می‌گیرد و ما را زودتر می‌بینند. مساله راهپیمایی اربعین یک نمادی است برای دستوری که امام زمان(ع) به شیخ مفید دادند. هرچه می‌گذرد این جمعیت که توسعه می‌یابد نشان می‌دهد مشاهده ارباب روز به روز به ما نزدیک‌تر می‌شود.

ادامه مطلب:
ilnanews »

کلا ایران مملکت امدادهای غیبی انشالله سر شبکه مواد مخدر هم در ایران دستگیر شه یعنی میشه

پرزیدنت ترامپ: آمریکا، کُردها، و ترکیه از این توافق راضی هستند؛ این خبری خوب برای تمدن بشر استپرزیدنت ترامپ : آمریکا، کُردها، و ترکیه از این توافق راضی هستند؛ این خبری خوب برای تمدن بشر است پرزیدنت ترامپ گفت: «راهی که ما رفتیم غیرمتعارف بود؛ ولی چیزی بود که خیلی‌ها ۱۵ سال دنبال آن بودند و به آن نمی‌رسیدند.» ترامپ یک خودشیفته‌ی دمدمی مزاج است. ریدین، دو ماه دیگه دوباره جنگه Lier the murderer

پاسخ یوفا به ایران‌وایر: تخلف بلغارستان بیش از این بود؛ تحقیقات در مورد ترکیه آغاز شده است

«حاج علی‌اکبری» نماز جمعه این هفته تهران را اقامه می‌کندنماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌السلام حاج‌علی‌اکبری اقامه خواهد شد.

معترضان دموکراسی‌خواه هنگ‌کنگ از کنگره آمریکا می‌خواهند این دولت‌شهر تحریم شودبخش انگلیسی صدای آمریکا - فعالان دموکراسی خواه در هنگ کنگ از کنگره ایالات متحده می خواهند یک لایحه حقوق بشری را تصویب کند که آن مرکز مالی بین المللی را هدف تحریم قرار می دهد. منتقدان می گویند لطمات ای

وکیل اسماعیل عبدی پنجمین درخواست آزادی مشروط این معلم زندانی را به قوه قضاییه ارسال کردحسین تاج، وکیل اسماعیل_عبدی از ارسال پنجمین درخواست آزادی مشروط این عضو زندانی کانون صنفی معلمان به قوه قضاییه خبر داد.او گفت که عبدی ۴سال از ۵سال حبس خود را گذرانده، ۲۸ماه است شرایط آزادی مشروط را دارد اما قوه قضاییه چهار درخواست قبلی را رد کرده است.

یادی از حسین دهلوی دربرنامه این هفته آپاراتاین هفته در آپارات دو فیلم'اُپرای خاموش' ساخته آناهیتا زینی‌وند و 'شعر با طعم بستنی' ساخته مبارز جوانمرد به نمایش در‌می‌آیند. چراموقع زنده بودن استادپخش نکردید؟ روحش قرین رحمت الهی