به گزارش خبرگزاری ایسنا موضوع امتناع سازمان خصوصی سازی در اجرای تکلیف خود مبنی بر فسخ قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به دادسرای دیوان محاسبات کشور ارجاع شد.
علی رغم اینکه تخلفات گسترده خریداران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه به سازمان خصوصیسازی گزارش شده است از فسخ قرارداد واگذاری این شرکت که یکی از مطالبات اصلی کارگران در دور تازه اعتراضاتشان است سرباز میزند.
در گزارش های ارسالی ازجمله به عدم پرداخت بیش از چهار قسط از اقساط واگذاری، عدم پرداخت بدهی شرکت به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، اجاره زمین های قابل کشت بدون اجازه از سازمان خصوصی سازی، سوء مدیریت و ایجاد بحران های کارگری، انحراف منابع درخارج از فعالیت اصلی توسعه نیشکر و غیره اشاره شده است اما سازمان خصوصیسازی تاکنون اقدام مؤثری جهت استیفای حقوق کارگران انجام نداده است.
کارگران معترض شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه در تمامی اعتراضات خود به موضوع خلع ید مالکان و سازمان خصوصیسازی و واگذاری مجدد شرکت به دولت تاکید داشتهاند.
ویدیوها : تصاویری از جشن پیروزی اردوغان و حامیانش در کاخ ریاست جمهوری در آنکارا
ویدیوها : رجب طیب اردوغان، رئیسجمهوری ترکیه روز یکشنبه ۲۸ مه در دور دوم انتخاباتی تاریخی و در یکی از بزرگترین چالشهای دوران رهبریاش توانست بار دیگر پیروز شود و بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زند. ادامه مطلب >>
سازمان گزارشگران بدون مرز خواستار دخالت فوری سازمان ملل در پرونده روحالله زم شد
ارجاع پرونده سازمان خصوصی سازی به دادسرای دیوان محاسبات- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم - Tasnimارجاع پرونده سازمان خصوصیسازی به دیوان محاسبات سازمان خصوصی سازی از فسخ قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت_تپه امتناع کرد بنابراین پرونده این سازمان به دادسرای دیوان محاسبات کشور ارجاع شد
همکاری سازمان آمار و وزارت بهداشت ترکیه برای کنترل شیوع ویروس کرونابراساس نتایج تحقیقات مشترک وزارت بهداشت و سازمان آمار ترکیه، شمار جامعه آماری که تیم های تعقیب و پیگیری باید کنترل کنند، 31 هزار و 280 خانوار تعیین شد. - خبرگزاری آناتولی
سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد: ایران بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت در خاورمیانه استصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. این همان تهدیدیست که توسط صاحبان کارتلهای نفتی وتسلیحاتی برای چپاول ثروت خاورمیانه با استفاده از دولتمردان ایالات متحده وانگیس در ایران ساخته ومستقر گردید.به امید نابودی استعمار این حرفهای تکراری دیگه خستهمون کرده! یا یک کاری بکنید که این رژیم از بین بره یا دیگه حرفش و انقدر نزنید. خودتون اینها را به جون ما انداختید حالا میخواهید که ما جان بدهیم تا این رژیم عادی بشه مثل سایر کشورها؟ RegimeChange4iran پیمان_نوین آمریکا این منشا تعصبات مذهبی، خود کامگی ها، اختلافات و جنگها و خرابیها و بد بختی از خاورمیانه گورشو گم کنه همه چیز درست میشه.
سازمان زندانهای تهران: نسرین ستوده 'صلاحیت نگهداری در بند امنیتی را ندارد' - BBC News فارسییک روز پس از انتقال نسرین ستوده از زندان اوین به بند عمومی زندان قرچک، روابط عمومی اداره کل زندانهای استان تهران با انتشار بیانیهای نوشته او 'صلاحیت نگهداری در بند امنیتی را ندارد'. همسر خانم ستوده دیروز خبر داده بود که 'ماموران بند عمومی زندان اوین نسرین را صدا زدند که آماده شود تا او را به بیمارستان اعزام کنند. اما پس از خروج از زندان، او را مستقیما به زندان قرچک منتقل کردند.' Ecologic_Rojava's account has been withheld in Turkey in response to a legal demand. Learn more.
سازمان ملل: تمام مسیرهای زمینی و هوایی در لیبی باز میشود