افغانستان؛ کماکان بزرگترین قربانی تروریسم در جهان

07/09/1399 09:46 ق.ظ

شاخص جهانی تروریسم مؤسسه بین‌المللی صلح و اقتصاد لندن نشان‌ می‌دهد که علی‌رغم کاهش چشمگیر قربانیان خشونت‌ها در سال 2019، افغانستان در مقایسه با دیگر کشورها، بیشترین آمار تلفات را به خود اختصاص داده است. - خبرگزاری آناتولی

شاخص جهانی تروریسم مؤسسه بین‌المللی صلح و اقتصاد لندن نشان‌ می‌دهد که علی‌رغم کاهش چشمگیر قربانیان خشونت‌ها در سال 2019، افغانستان در مقایسه با دیگر کشورها، بیشترین آمار تلفات را به خود اختصاص داده است. - خبرگزاری آناتولی براساس آخرین گزارش شاخص جهانی تروریسم که توسط مؤسسه بین‌المللی صلح و اقتصاد لندن منتشر شده، علی‌رغم کاهش چشمگیر قربانیان تروریسم در سال 2019، افغانستان در مقایسه با دیگر کشورها، 41 درصد از کل تلفات تروریستی در جهان را به خود اختصاص داده است.

در این گزارش آمده است: «از 80 درصد حملات تروریستی در 10 کشور، 41 درصد آن در افغانستان صورت گرفته است. طالبان همچنان مرگبارترین گروه تروریستی جهان در سال 2019 است. با این حال، تلفات بر اثر حملات تروریستی این گروه با 18 درصد کاهش به 4990 مورد کاهش یافته است. مسئولیت 87 درصد آن را طالبان برعهده گرفته‌اند. آیا مذاکرات صلح در افغانستان تأثیر قابل توجهی بر فعالیت‌های تروریستی دارد یا خیر، باید منتظر ماند".

این گزارش افزوده است:"1 هزار و 654 نفر در سال 2019 در افغانستان در حملات تروریستی جان باختند که این آمار نسبت به سال 2018 کاهش 22 درصدی داشته است. طالبان در سال 2019 با ثبت 508 حمله و بیش از 2900 کشته، تمرکز حملات خود را بر نیروهای امنیتی افغانستان حفظ کرده‌اند. در حالی که تلفات غیرنظامیان در سال گذشته 45 درصد کاهش یافته اما حملات به غیرنظامیان 25 درصد افزایش یافته است". headtopics.com

رجب هم‌که دوستان زیادی در افغانستان دارد

ادامه مطلب:
aa_persian »

زالی: کماکان شرایط تهران شکننده و نگران کننده استرییس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه بیماری کرونا کماکان در تهران شرایط نامطلوبی دارد، نسبت به پدیده بازگشت و رجعت بیماری در حالیکه بیماری در حال افول است، هشدار داد.

آقاتهرانی کماکان ایدئولوگ و فصل‌الخطاب جبهه پایداری استحمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفت‌و‌گو با اعتمادآنلاین:آقاتهرانی کماکان ایدئولوگ و فصل‌الخطاب جبهه_پایداری است/درباره رویه پایداری اختلاف دیدگاهی بین آقاتهرانی و محصولی وجود ندارد این مطلب را اینجا_بخوانیم👇

بلوچستان ایران کماکان ناآرام استبه‌رغم اعلام احمد طاهری فرمانده نیروی انتظامی در استان سیستان و بلوچستان ایران مبنی بر «اتمام

وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن کماکان بر روابط خود با سعودی مصمم استآنتونی بلینکن وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا جمعه 26 فوریه 2021 تاکید کرد که « واشنگتن کماکان بر البته بدون حضدر بن اره و بن الاغ تيم جديدى كه در كاخ سفيد مستقر هست و در دست دمكراتها هست دروغگويى، فريبكارى و دغلكارى را از استادش اباما آموخته، در ظاهر ژست رفاقت از اعراب را ميگيرد ولى در پشت پرده نرد عشق با آخوندها ميزند و به تروريستهاى رژيم آخوندى ميدان ميدهد. بزودی تقلبات گسترده در انتخابات توسط دمکرات ها بر ملا خواهد شد! در دادگاه های آمریکا شاهدانی حضور خواهند یافت که حاضر می شوند نقش دمکرات ها را در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همچنین نقش آنان دراشغال کاپیتول (به سبک سینما رکس آبادان) را ثابت کنند! این آقایان رای مردم را دزدیدند!!

کرونا در آلمان؛ شیب ابتلا کماکان صعودی است | DW | 01.03.2021ظرف ۲۴ ساعت گذشته بیش از۴۷۰۰ مورد ابتلا به کرونا و ۶۰ مورد مرگ ناشی از کووید ۱۹ در آلمان ثبت شده است. منحنی هفتگی ابتلا نیز رشد کرده و شاخص آن به ۸/ ۶۵ در صد هزار نفر رسیده است.

شاخص جهانی تروریسم مؤسسه بین‌المللی صلح و اقتصاد لندن نشان‌ می‌دهد که علی‌رغم کاهش چشمگیر قربانیان خشونت‌ها در سال 2019، افغانستان در مقایسه با دیگر کشورها، بیشترین آمار تلفات را به خود اختصاص داده است.استانبول/ خلیل سلحشور/ خبرگزاری آناتولی

براساس آخرین گزارش شاخص جهانی تروریسم که توسط مؤسسه بین‌المللی صلح و اقتصاد لندن منتشر شده، علی‌رغم کاهش چشمگیر قربانیان تروریسم در سال 2019، افغانستان در مقایسه با دیگر کشورها، 41 درصد از کل تلفات تروریستی در جهان را به خود اختصاص داده است.

در این گزارش آمده است: «از 80 درصد حملات تروریستی در 10 کشور، 41 درصد آن در افغانستان صورت گرفته است. طالبان همچنان مرگبارترین گروه تروریستی جهان در سال 2019 است. با این حال، تلفات بر اثر حملات تروریستی این گروه با 18 درصد کاهش به 4990 مورد کاهش یافته است. مسئولیت 87 درصد آن را طالبان برعهده گرفته‌اند. آیا مذاکرات صلح در افغانستان تأثیر قابل توجهی بر فعالیت‌های تروریستی دارد یا خیر، باید منتظر ماند".

این گزارش افزوده است:"1 هزار و 654 نفر در سال 2019 در افغانستان در حملات تروریستی جان باختند که این آمار نسبت به سال 2018 کاهش 22 درصدی داشته است. طالبان در سال 2019 با ثبت 508 حمله و بیش از 2900 کشته، تمرکز حملات خود را بر نیروهای امنیتی افغانستان حفظ کرده‌اند. در حالی که تلفات غیرنظامیان در سال گذشته 45 درصد کاهش یافته اما حملات به غیرنظامیان 25 درصد افزایش یافته است".

در ادامه این آمار بیان شده که"در سال گذشته میلادی از مجموع 13 هزار و 826 قربانی تروریسم در 163 کشور جهان، 5 هزارو 725 نفر در افغانستان صورت گرفته و از میان 20 مرگبارترین حادثه تروریستی در جهان، هفت رویداد آن‌ در افغانستان به وقوع پیوسته است. این حملات در ولایت‌های میدان‌وردک، کابل، ننگرهار، هلمند، ارزگان، قندز و قندهار صورت گرفته است. بیشتر این حملات از سوی داعش و گروه طالبان انجام شده که بیشترین تلفات غیر نظامیان را در پی داشته است".

براساس آخرین گزارش شاخص جهانی تروریسم،"آسیای جنوبی از جمله پاکستان و هند در سال 2019 بیشتر از هر منطقهای تحت تأثیر تروریسم بوده و این دومین سال پیاپی است که جنوب آسیا بیش از هر منطقه مرگ و میر ناشی از تروریسم را ثبت کرده است. وضعیت 163 کشور جهان بررسی شده است که 3 کشور در فهرست خطرناکترین کشورهای جهان، 17 کشور به ترتیب در جایگاه تهدید بالا، 27 کشور در رده تهدید متوسط، 28 کشور با تهدید پایین، 42 کشور با تهدید پایین تر و 46 کشور نیز از تهدیدهای تروریستی مصون بوده‌اند".