افزایش تعداد شهرستان‌های قرمز به ۱۸۷ شهرستان

19/07/1399 03:54:00 ب.ظ

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تعداد شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز در کشور از ۱۵۸ شهرستان در هفته‌‌ی گذشته به ۱۸۷ شهرستان در هفته جاری رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، «سیما سادات لاری» سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات...

به گزارش خبرنگار ایلنا، «سیما سادات لاری» سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات واصله از شیوع بیماری در شهرستان‌های کشور، شاهد افزایش تعداد شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز در استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان، بوشهر، تهران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان و یزد هستیم.

وی ادامه داد: در مجموع تعداد شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز در کشور از ۱۵۸ شهرستان در هفته‌‌ی گذشته به ۱۸۷ شهرستان در هفته جاری رسیده است. سخنگوی وزارت بهداشت در رابطه با میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیان کرد: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور حدود ۴۲ درصد گزارش شده است که متاسفانه به کمترین میزان خود ظرف دو ماه و نیم گذشته رسیده است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »

رنج‌های نهادینه‌شده| احمد آرام

بارها شده است که واژه‌ «رنج»، نویسندگان را به خود مشغول داشته تا با یک درک اصولی، آن را در آثار خود بصری جلوه دهند؛ آن هم به گونه‌ای که زمان و مکان در رنج، هم شنیداری باشد و هم دیداری. و اگر رنج تخیل را به بازی بگیرد، بدون شک، از راه چنین تخیلی جغرافیای دیگران با جغرافیای زیستگاه ما گره خواهد خورد؛ و سرمنشأ چنین پیوندی رنج مشترک است. از همین‌روست که رفت‌وبرگشت به جهان ادبی نویسندگانِ قدر، قضاوت کردن پندارهای خود در بازیافت مکان و زمان‌های فرّار است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

لزوم افزایش حمایت مالی از بیمارستان‌ها/احتمال افزایش محدودیت‌های کرونایی در پایتختدکتر زالی: اگر در سطح جامعه پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود و حساسیت‌های لازم اعمال نشود ما روزهای سخت‌تری را در حوزه درمان باید تجربه کنیم، باید هرچه سریعتر نیروهای تازه نفس به جمع بیمارستان ها اضافه شوند

روز جهانی مبارزه با مجازات اعدام؛ افزایش درخواست‌ها برای لغو اعدام در ایراندر آستانه روز جهانی مبارزه برای لغو مجازات اعدام، «کانون مدافعان حقوق بشر در ایران» و همچنین «سازمان گزارشگران بدون مرز» از مقام‌های حکومت ایران خواستند به اعدام‌ها و از جمله اعدام زندانیان عقیدتی پایان دهند. جمهوری اسلامی: چشم. وقتی رییس قوه قضائیه ما جناب رییسی است دیگر این چیزها چیه مینویسید ؛؛ ایشان بهترین کارگزار نظام هستند ؛؛ زندانیان مهریه را ایشان آزاد کردند؛؛ کجای کار هستید؛؛ ایران باید همانند امریکا اعدام را لغو‌کنند ،تا کی نگاه متعصبانه اخه!

افزایش قیمت بلیت پروازهای داخلی تا سقف ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار توماندبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از افزایش نرخ پروازهای داخلی و اجرای جدول نرخ نامه جدید برای بلیت پروازهای داخلی از آبان ماه امسال خبر داد و گفت: به صورت میانگین قیمت بلیت هواپیما در میسرهای داخلی ۵۰ تا ۸۰ درصد افزایش یافته است. چقدر برای خالی کردن جیب مردم دروغ گفتید و میگید کرونا تقریبا ۲۰٪ در افزایش قیمت موثر بوده ٫‌ در محاسبه نرخ بلیط دلار ۱۱ هزار تومنی تبدیل شده به ۲۸ هزار تومن چرا خامنه‌ای دیوث تسلیت نگفت .خدا لعنتش کنه کثافت بیشرف رو

افزایش صادرات ترکیه به روسیه و آمریکا طی 9 ماه امسال

افزایش قیمت چای/ رشد صادرات و کاهش وارداتافزایش صادرات و کاهش واردات چای وضعیت تغییر قیمت چای خارجی حاکی از آن است که روند افزایش قیمت آن در ماه گذشته ادامه داشته و بالغ بر ۲۴ درصد گران شده است، این در حالی است که وضعیت تجاری چای نشان دهنده افزایش صادرات و کاهش واردات در پنج ماه اول امسال است samoneoneee بیایید فرش زیر پایمان را ببرید صادر کنید و بعد آسفالت خیابان و بعد ........

برآورد مناقشه‌برانگیز اوپک درباره افزایش تقاضا برای نفت | DW | 08.10.2020بسیاری از شرکت‌های نفتی معتقدند تقاضای جهانی برای نفت خام به نقطه اوج خود رسیده اما اوپک می‌گوید تقاضا افزایش می‌یابد. سازمان کشورهای صادرکننده نفت برآورد می‌کند تقاضا برای نفت خام در دهه‌های آینده افزایش خواهد یافت.