افراد ناشناس یک مکتب را در تخار افغانستان آتش زدند - BBC News فارسی

23/05/1399 01:51 ب.ظ

افراد ناشناس یک مکتب را در تخار افغانستان آتش زدند

۲۶ دقیقه پیشوزارت معارف افغانستان تایید کرده که افراد ناشناس مکتب/مدرسه پسرانه ابوعثمان تالقانی را در نزدیکی شهر تالقان مرکز ولایت تخار آتش زده‌اند.این رویداد حوالی ساعت سه بامداد روز (پنجشنبه ۲۳ اسد/مرداد) رخ داده است.نوریه نزهت، سخنگوی وزارت معارف امروز در پیام تصویری که به رسانه‌ها فرستاد گفت که در این آتش‌سوزی ۶ صنف/کلاس درسی با تمامی اجناس و لوازم اداری آن حریق شده است.

وزارت معارف افغانستان تایید کرده که افراد ناشناس مکتب/مدرسه پسرانه ابوعثمان تالقانی را در نزدیکی شهر تالقان مرکز ولایت تخار آتش زده‌اند. این رویداد حوالی ساعت سه بامداد روز (پنجشنبه ۲۳ اسد/مرداد) رخ داده است.

نوریه نزهت، سخنگوی وزارت معارف امروز در پیام تصویری که به رسانه‌ها فرستاد گفت که در این آتش‌سوزی ۶ صنف/کلاس درسی با تمامی اجناس و لوازم اداری آن حریق شده است. خلیل اسیر، سخنگوی پلیس تخار نیز به زلمی آشنا خبرنگار بی‌بی‌سی گفت تاکنون علت این رویداد مشخص نیست اما یک هیات برای تحقیق در مورد چگونگی و شناسایی عاملان این رویداد تعیین شده‌ است.

مکاتب افغانستان به دلیلی همه‌گیری کرونا بسته اند. به گفته وزارت معارف افغانستان در شرایط عادی در این مکتب/مدرسه بیش از دو هزار دانش آموز پسر مشغول فراگیری آموزش هستند. تاکنون مسئولیت این رویداد را فرد و یا گروهی برعهده نگرفته است. headtopics.com

سوختاندن مکاتب در نزدیک به دو دهه گذشته در افغانستان مانند انفجار مین، حملات انتحاری، بخشی از جنگ جاری در افغانستان است.

ادامه مطلب:
bbcpersian »

سبدمان را در صف خرید واکسن کرونا گذاشته‌ایم / پروتکل‌ها را رعایت کنیدوزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم رعایت اصول و شیوه‌ نامه‌های بهداشتی جهت جلوگیری از ابتلا به کرونا، درباره واکسن این بیماری نیز گفت: همپای حرکت داخلی و ملی، برای خرید واکسن در مجمعی که در سازمان جهانی بهداشت تشکیل شده، شرکت می‌کنیم و سبد خودمان را در صف خرید هم گذاشتیم تا اگر جایی در دنیا زودتر توانست واکسن را عرضه کند، آن را برای شهروندان‌مان خریداری کنیم.

دژپسند:مردم تاخیر در واریز پول سهام عدالت را به وزارت اقتصاد اطلاع دهندتهران - ایرنا - وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: مردم در صورت تاخیر در واریز پول سهام عدالت با روابط عمومی وزارت اقتصاد تماس بگیرند تا با پیگیری از تضییع حقوق دارندگان سهام عدالت جلوگیری شود.

سازمان جهانی بهداشت: روند تولید واکسن کرونا در روسیه را پیگیری‌ می کنیم

آلمان دو منطقه دیگر در اسپانیا را جز مناطق پرخطر کرونا اعلام کردموسسه روبرت کخ آلمان، شهرهای مادرید و باسک اسپانیا را در فهرست مناطق پرخطر کرونایی قرار داد. - خبرگزاری آناتولی

روحانی و مکرون در یک گفت‌وگوی تلفنی تحولات لبنان را بررسی کردندانفجار_لبنان | معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری از گفت‌وگوی تلفنی رییس‌جمهوری اسلامی ایران با همتای فرانسوی خود درباره تحولات لبنان بعد از واقعه انفجار در بندر بیروت خبر داد

شیوع دوباره کرونا؛ اسپانیا بدترین وضعیت را در اروپای غربی داردتنها هفت هفته پس از اعلام کنترل کرونا در اسپانیا، کارشناسان می‌گویند که اسپانیا دوباره وارد دوران بحران ناشی از آلودگی‌های ویروس کرونا شده است.

۲۶ دقیقه پیش

وزارت معارف افغانستان تایید کرده که افراد ناشناس مکتب/مدرسه پسرانه ابوعثمان تالقانی را در نزدیکی شهر تالقان مرکز ولایت تخار آتش زده‌اند.

این رویداد حوالی ساعت سه بامداد روز (پنجشنبه ۲۳ اسد/مرداد) رخ داده است.

نوریه نزهت، سخنگوی وزارت معارف امروز در پیام تصویری که به رسانه‌ها فرستاد گفت که در این آتش‌سوزی ۶ صنف/کلاس درسی با تمامی اجناس و لوازم اداری آن حریق شده است.

خلیل اسیر، سخنگوی پلیس تخار نیز به زلمی آشنا خبرنگار بی‌بی‌سی گفت تاکنون علت این رویداد مشخص نیست اما یک هیات برای تحقیق در مورد چگونگی و شناسایی عاملان این رویداد تعیین شده‌ است.

مکاتب افغانستان به دلیلی همه‌گیری کرونا بسته اند. به گفته وزارت معارف افغانستان در شرایط عادی در این مکتب/مدرسه بیش از دو هزار دانش آموز پسر مشغول فراگیری آموزش هستند.

تاکنون مسئولیت این رویداد را فرد و یا گروهی برعهده نگرفته است.

سوختاندن مکاتب در نزدیک به دو دهه گذشته در افغانستان مانند انفجار مین، حملات انتحاری، بخشی از جنگ جاری در افغانستان است. در سال‌های گذشته بیشتر مکاتب دخترانه مورد حمله قرار گرفته است.به گفته منابع در طی سال جاری خورشیدی دو مکتب دیگر نیز در مناطق تحت کنترول گروه طالبان در این ولایت به آتش کشیده شدند.

ناامنی در ولایت تخار در شمال‌شرق افغانستان در سال‌های اخیر افزایش یافته و گروه‌های مسلح مخالف دولت نیز در آن فعال هستند.