اعلام جدیدترین رده‌بندی فیفا / ایران با 4 پله سقوط در جایگاه بیست‌و‌هفتم جهان و اول آسیا قرار گرفت- اخبار ورزشی - اخبار تسنیم - Tasnim

02/08/1398 12:41 ب.ظ

«اعلام جدیدترین رده‌بندی فیفا؛ ایران با ۴ پله سقوط در جایگاه بیست‌و‌هفتم جهان و اول آسیا قرار گرفت»

در جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال دنیا، ایران با چهار پله سقوط در جایگاه بیست‌و‌هفتم جهان و رده نخست آسیا قرار گرفت. در رده‌بندی کلی هم تیم‌های ملی بلژیک، فرانسه و برزیل به ترتیب اول تا سوم هستند.

رده‌بندی 10 تیم ملی برتر فوتبال دنیا به شرح زیر است:2- فرانسه 1726 امتیاز (بدون تغییر جایگاه)4- انگلیس 1651 امتیاز(بدون تغییر جایگاه)6- پرتغال 1632 امتیاز (یک پله سقوط)8- اسپانیا 1625 امتیاز (یک پله سقوط)10- کلمبیا 1615 امتیاز (یک پله سقوط)1- ایران 1505 امتیاز (بیست‌و‌هفتم دنیا/ چهار پله سقوط)

2- ژاپن 1498 امتیاز (بیست‌و‌هشتم دنیا/ سه پله صعود) 3- کره جنوبی 1466 امتیاز (سی‌و‌نهم دنیا/ دو پله سقوط) 4- استرالیا 1450 امتیاز (چهل‌و‌چهارم دنیا/ بدون تغییر)

ادامه مطلب:
Tasnimnews_Fa »

سقوط ۴ پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفاسقوط ۴ پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفا تیم ملی فوتبال ایران با سقوط چهار پله‌ای، به رده بیست و هفتم رنکینگ فیفا سقوط کرد. هنوز اولشه... تیمی که به بحرین ببازه ۴ پله کمشه

تشدید فشار بر بهایی‌ها در ایران در آستانه ۲۰۰ سالگی بهاءالله | DW | 23.10.2019در روزهای اخیر گروهی از شهروندان بهایی در ایران بازداشت شدند. به زودی بهائیان دویستمین سال تولد رهبر مذهبی خود را جشن می‌گیرند. آیا تشدید فشار برآنها به این دلیل است؟ مصاحبه با ایزابل شایانی، چهره مطرح رسانه‌های آلمان. سه گروه هستند که با مظلوم نمایی همیشه خواسته اند تا جوامع بین المللی را علیه حکومت کشور خود قراردهند. بهایی ها ، یهودها ، و کردها. بهائيان در ايران هيچوقت به عنوان يك 'ايرانى' بخود نگاه نكرده اند. آنها 'هميشه' به عنوان ستون پنجم دشمنان ايران از داخل بِه خرابكارى مشغول بوده اند. به اميد روزى كه تمامشان به همان بيت العدل خود بروند و خاك پاك ايرانزمين را از لوس وجود كثيف و خائنشان پاك كنند اگر بهائیت جعلی است شیعه بودن هم جعلیست

فلاحت‌پیشه: مخالفان ایران در FATF در حال قدرتمندتر شدن هستند | DW | 23.10.2019عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مخالفان جمهوری اسلامی در تلاش برای 'سیاسی' نشان دادن موضوع لوایح مرتبط با گروه ویژه اقدام مالی هستند، گفت که 'جریان سیاسی مخالف ایران در حال قدرتمندتر شدن است'.

نارضایتی اردوغان از مخالفت ایران با حضور نظامی ترکیه در سوریهنارضایتی اردوغان از مخالفت ایران با حضور ترکیه در سوریه: انتظار می‌رفت ایران از عملیات چشمه صلح حمایت کند اما ایران موضع مخالف گرفته است ترکیه زمانی از موضوع برنامه هسته‌ای ایران پشتیبانی کرد اما افسوس که ما شاهد چنین حمایتی از سوی مقامات ایرانی نبوده‌ایم با مخالفت یا اظهارات برخی مسولین ؟؟؟ خفه شو حرومزاده منم مسیح منجی عالم ایران زمانی از اوردغان حمایت کرد که نباید می کرد کودتا

حمله ترکیه به روژآوا؛ آیا نقش ایران در سوریه کمرنگ شده است؟فارغ از کم و کیف کمک‌های پولی و مالی ایران به دولت دمشق، جمهوری اسلامی را دست کم تا سپتامبر سال ۲۰۱۵ میلادی باید عامل خارجی اصلی دوامِ حکومتِ مستقر در دمشق حساب کرد دولت سوریه بارها برای مذاکره با اسرائیل اعلام آمادگی کرده، برخلاف حکومت جهادی آخوند‌ها که شعار نابودی اسرائیل سر می‌دهد.

ناگفته‌هایی از وضعیت دانشجویان پزشکی در ایران«پزشکی رشته آینده‌داری است» این باور عمومی این روزها مورد شک و تردید است و غیر از این، حرف زدن از «آینده» پزشکی مربوط به شرایطی است که دانشجویان آفتاب، مهتاب ندیده بتوانند از دالان‌های سیستم آموزش به سلامت خارج شوند!