اعضای اتحادیه اروپا در مورد پناهجویان افغان به توافق نرسیدند | DW | 31.08.2021

09/06/1400 10:37 ب.ظ

وزیران کشور اتحادیه اروپا در نشست فوق‌العاده خود در مورد اتخاذ سیاست هماهنگ در قبال مهاجران افغان به توافق نرسیدند. برخی کشورها مانند دانمارک و اتریش بر مواضع قبلی در مورد عدم پذیرش پناهجویان افغان پافشاری می‌کنند.

وزیران کشور اعضای اتحادیه اروپا سه‌شنبه ۳۱ اوت در یک نشست فوق‌العاده در بروکسل گرد هم آمدند تا درباره تدبیرها و سیاست‌های مشترک در مورد موج گسترده مهاجرت از افغانستان رایزنی کنند و تصمیم بگیرند.این کشورها در عین حال طرفدار کمک به پناهجویان در منطقه ، از جمله در کشورهای همسایه افغانستان هستند. آلمان از کشورهایی است که از این ایده استقبال می‌کند و منابعی برای آن در نظر گرفته، ضمن این که تا کنون هزاران مهاجران افغان را پذیرفته و آماده پذیرش ده‌ها هزار نفر دیگر است.

این کشورها در عین حال طرفدار کمک به پناهجویان در منطقه ، از جمله در کشورهای همسایه افغانستان هستند. آلمان از کشورهایی است که از این ایده استقبال می‌کند و منابعی برای آن در نظر گرفته، ضمن این که تا کنون هزاران مهاجران افغان را پذیرفته و آماده پذیرش ده‌ها هزار نفر دیگر است.وزیر کشور اتریش به شهروندان افغان که از بیم قدرت‌گیری اسلامگرایان افراطی طالبان افغانستان را ترک کرده یا در صدد ترک آن هستند توصیه کرده راه اروپا را در پیش نگیرند و وعده داده به آنها در همان منطقه کمک شود.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز سه‌شنبه در برلین گفت از این حرکت می‌کند که هنوز بین ۱۰ تا ۴۰ هزار شهروند افغان باید به آلمان منتقل شوند. او می‌گوید این افراد از جمله همکاران محلی نهادهای آلمانی و بستگان آنها هستند که شمار دقیق آنها باید مشخص شود.

شش سال پیش کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون آمادگی قبلی با موج گسترده‌ای از پناه‌جویان روبرو شدند که به بحران و تنش در کشورهایی مانند یونان و ایتالیا منجر شد و یکی از پیامدهای آن افزایش قدرت گروه‌های راست‌گرای افراطی بود. headtopics.

ادامه مطلب:
dw_persian »

آمار حمله به اقامتگاه‌های پناهجویان در آلمان؛ ۳۴ مورد در شش ماه | DW | 31.08.2021حمله به اقامتگاه پناهجویان در آلمان در سال جاری نیز ادامه یافته است. در نیمه نخست سال جاری ۳۴ مورد حمله ثبت شده است. شمار حملات به اقامتگاه‌های پناهجویان در آلمان از سال ۲۰۱۵ به این سو روندی نزولی داشته است. کاش میگفتید که بیشتر این حملات در شرق آلمان هستند! afdverbotjetzt تداوم «فرهنگ جرمانی!» در ضمن فقط پناهجویان مورد تهاجم قرار نمی‌گیرند این «فرهنگ درخشان» شامل ترک‌های ساکن آلمان هم می‌شود!

کرونا در ایران؛ «واکسن هراسی» در قم و نگرانی درباره «زنجیره تامین واکسن» در استان تهران◾️مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ایران روز دوشنبه هشتم شهریور اعلام کرد ۶۶۹ نفر در یک شبانه روز گذشته در این کشور بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند و به این ترتیب تعداد رسمی قربانیان کرونا در ایران به ۱۰۷ هزار و ۱۵۱ نفر رسید. 😡 این حکومت برای بقای خود نیاز به داشتن بحران داره و در حال حاضر کرونا بهترین بحران هست

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آنچه در افغانستان روی می‌دهد شکست غرب استرئیس دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید اتفاقات افغانستان نشان داد که اتحادیه اروپا باید بتواند مستقل از ایالات متحده تصمیم بگیرد و برای این کار نیاز به توسعه یک «ارتش مشترک» اروپایی احساس می‌شود.

مقابله با سرطان؛ کاهش حد مجاز برای کادمیوم در اتحادیه اروپا | DW | 31.08.2021عنصر سنگین و سمی کادمیوم از راه‌های گوناگون وارد خاک، گیاه و چرخه زندگی انسان می‌شود. اتحادیه اروپا اکنون حد مجاز سخت‌گیرانه‌تری را برای این عنصر و سرب به ویژه با توجه به خطر سرطان‌زا بودن آنها تعیین کرده است.

یکی از دو ورزشکار افغان بالاخره توانست در مسابقات پارالمپیک شرکت کندحسین رسولی در واقع دونده دو سرعت است اما به دلیل تأخیر، به مسابقات این رشته نرسید. بنابراین او بخت خود را در تنها مسابقه باقی‌مانده از دو و میدانی، یعنی پرش طول گروه تی۴۷ امتحان کرد.

پشت پرده حمله هکرها: 'عدالت علی' در ایران و 'پارتیزان‌ها' در بلاروس | DW | 31.08.2021آیا حمله هکرهای 'عدالت علی' به دوربین‌های امنیتی زندان اوین شباهتی به حملات 'پارتیزان‌های سایبری' در بلاروس دارد؟ برخی از کارشناسان عرصه امنیت سایبری، سازمان‌های امنیتی کشورهای خارجی را مسئول این حملات می‌دانند. قطعا این گروه تحت حمایت دولت روحانی قرار داره و بحث هک مطرح نیست. دسترسی ها موجود بوده. دیگه با توجه به شبکه داخلی و آی پی استاتیک و ... انقد تبحر دارن که به این سادگی و وسعت هک نشن. اهل فن میدونن چی میگم

وزیران کشور اعضای اتحادیه اروپا سه‌شنبه ۳۱ اوت در یک نشست فوق‌العاده در بروکسل گرد هم آمدند تا درباره تدبیرها و سیاست‌های مشترک در مورد موج گسترده مهاجرت از افغانستان رایزنی کنند و تصمیم بگیرند.

در پایان این نشست کشورهای عضو اتحادیه اروپا موفق به دست یافتن به راهکار مشترکی برای مواجهه با پناهجویانی که افغانستان را پس از تسلط طالبان ترک کرده یا می‌کنند نشدند.

کشورهایی مانند اتریش، دانمارک و جمهوری چک همچنان بر مواضع قبلی خود پافشاری می‌کنند و حاضر به پذیرش پناهجویان افغان نیستند.

این کشورها در عین حال طرفدار کمک به پناهجویان در منطقه ، از جمله در کشورهای همسایه افغانستان هستند. آلمان از کشورهایی است که از این ایده استقبال می‌کند و منابعی برای آن در نظر گرفته، ضمن این که تا کنون هزاران مهاجران افغان را پذیرفته و آماده پذیرش ده‌ها هزار نفر دیگر است.وزیر کشور اتریش به شهروندان افغان که از بیم قدرت‌گیری اسلامگرایان افراطی طالبان افغانستان را ترک کرده یا در صدد ترک آن هستند توصیه کرده راه اروپا را در پیش نگیرند و وعده داده به آنها در همان منطقه کمک شود.

روز گذشته خبرگزاری رویترز مدعی شد به پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست بروکسل دست یافته و مطابق آن کشورهای اروپایی در مورد اتخاذ یک رویه هماهنگ در برابر موج جدید مهاجرت از افغانستان توافق دارند.کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا پیش از این پیشنهاد کرده بود کشورهای اروپایی به زنان، کودکان، روزنامه‌نگاران و فعالان مدنی و حقوق بشری افغانستان که جانشان در خطر است پناهندگی اعطا کند.

فیلیپ گراندی، کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل روز دوشنبه با بیان این که برای ۳۹ میلیون نفر جمعیت افغانستان یک بحران گسترده تازه آغاز شده، خواستار همبستگی و حمایت از آنها شد.سازمان ملل برآورد کرده شمار افغان‌هایی که کشور خود را پس از قدرت‌گیری طالبان ترک می‌کنند تا پایان سال جاری میلادی می‌تواند به ۵۰۰ هزار نفر برسد.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز سه‌شنبه در برلین گفت از این حرکت می‌کند که هنوز بین ۱۰ تا ۴۰ هزار شهروند افغان باید به آلمان منتقل شوند. او می‌گوید این افراد از جمله همکاران محلی نهادهای آلمانی و بستگان آنها هستند که شمار دقیق آنها باید مشخص شود.

همزمان با اظهارات مرکل، آخرین سربازان آمریکایی نیز از افغانستان خارج شدند و انتقال شهروندان واجد شرایط افغان از این کشور دشوارتر از پیش شد.

بسیاری از کشورهای اروپایی امید داشتند در نشست فوق‌العاده وزیران کشور اتحادیه اروپا درباره"واکنشی هماهنگ و قاعده‌مند" به تحولات افغانستان تصمیم‌گیری و جلوی تکرار بحران پناهجویی سال ۲۰۱۵ گرفته شود.

شش سال پیش کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون آمادگی قبلی با موج گسترده‌ای از پناه‌جویان روبرو شدند که به بحران و تنش در کشورهایی مانند یونان و ایتالیا منجر شد و یکی از پیامدهای آن افزایش قدرت گروه‌های راست‌گرای افراطی بود.

اغلب مهاجران و پناهجویان سال ۲۰۱۵ شهروندان سوری بودند که با بالاگرفتن درگیری‌ها و خشونت‌ها در سوریه این کشور را ترک کردند.

در روزهای گذشته و پس از ازدحام شدید و اختلال در انتقال شهروندان در معرض خطر افغان از طریق فرودگاه کابل بسیاری از آنها می‌کوشند برای گریز از مهلکه طالبان دست‌کم خود را به یکی از کشورهای همسایه برسانند.نجات از راه هوایی

در حالی که طالبان حمله به پایتخت افغانستان را آغاز کرد. هلی‌کوپتر‌های نظامی شینوک آمریکایی در ۱۵ اوت ۲۰۲۱ بر فراز سفارت آمریکا در کابل به پرواز درآمدند. صدها نفر از کارکنان سفارت از این طریق منتقل شدند.ورود دشوار به فرودگاه کابل

هزاران نفر در ۱۶ اوت و روزهای بعد از آن به امید ترک افغانستان به فرودگاه بین‌المللی حامد کرزی در کابل هجوم آوردند. از آن‌ روزها صحنه‌های غم‌انگیزی در تصاویر و خاطرات به جا مانده است.امید مرگبار

صدها نفر در هراس از نزدیک‌تر شدن طالبان به سوی باند پرواز هجوم آورده و برخی از ‌آن‌ها به قسمت‌های بیرونی هواپیما آویختند، اما بعد از بلند شدن هواپیما به پایین پرتاب شده و جان خود را از دست دادند.طالبان کنترل را به دست گرفت

پس از دو دهه درگیری، نیروهای طالبان بالاخره پس از خروج نیروهای آمریکا، آلمان و سایر کشورها کنترل افغانستان را به دست گرفتند. این تصویر گشت‌زنی نفرات طالبان در یک بازار را بعد از گرفتن دوباره قدرت نشان می‌دهد.اولین ایستگاه: ازبکستان

در این عکس که توسط ارتش آلمان در ۲۱ اوت گرفته شده شهروندان افغانستان از یک هواپیمای ترابری ایرباس A400 در تاشکند ازبکستان پیاده می‌شوند.رسیدگی بر حسب اولویت

این تصویری است که در ۲۱ اوت در پایگاه نیروی هوایی آمریکا در رامشتاین آلمان گرفته شده است. در این تصویر یکی از کارکنان صلیب سرخ آمریکا را می‌بینیم که مایحتاج ضروری را در اختیار شهروندانی که از افغانستان گریخته‌اند قرار می‌دهد. کودکان در اولویت قرار دارند.امنیت؛ اولویت نخست

در پایگاه هوایی آمریکا در رامشتاین بسیاری از سربازان آمریکایی وظیفه اسکان کودکان افغان و مراقبت از آ‌ن‌ها را بر عهده گرفته‌اند. سه‌شنبه ۲۴ اوت سال ۲۰۲۱.زندگی زیر سلطه طالبان

این تصویر زنان افغانستان را با پوشش برقع در ۲۳ اوت در بازاری در کابل کمی بعد از سیطره دوباره طالبان نشان می‌دهد. سازمان بین‌‌المللی مهاجرت (IOM) خواستار اختصاص فوری ۲۴ میلیون دلار برای کمک به بیش از پنج میلیون آواره افغانستانی شده که در شرایطی"نامطمئن‌" زندگی می‌کنند.تأمین امنیت

در این تصویر یک سرباز آمریکایی را در عملیات تخلیه در فرودگاه بین‌المللی حامد کرزی می‌بینیم که یک کودک را نزد خانواده‌اش می‌آورد. این تصویر در ۲۴ اوت سال ۲۰۲۱ گرفته شده است. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد که تمامی نیروهای آمریکا تا ۳۱ اوت از افغانستان خارج خواهند شد.هزاران نفر بر جا ماندند

در حالی که هزاران نفر در فرودگاه به امید خروج تجمع کرده بودند، وزارت خارجه آمریکا در مورد امکان حملات تروریستی هشدار داد. اندکی بعد در دو حمله انتحاری به فرودگاه تعداد زیادی جان خود را از دست دادند.خسته از فرار

بسیاری از شهروندان افغان که موفق به فرار از کشور خود شده‌اند از احساسات متفاوتی سخن می‌گویند. آن‌ها از طرفی می‌گویند، خوشحال هستند که توانسته‌اند کشورشان را بدون دردسر ترک کنند و از طرفی دیگر نگران ‌آن‌هایی هستند که مجبور به ماندن در افغانستان شده‌اند. این خانواده افغان که کابل را ترک کرده در اینجا رهسپار مرکز امور پناهندگان ایالات متحده است.