اعتراضات علیه کودتا در میانمار؛ حدود 800 معترض بازداشت شده‌اند

10/12/1399 10:04 ب.ظ

از آغاز اعتراضات به کودتای نظامی در میانمار تا کنون حدود 800 نفر در سراسر این کشور بازداشت شده‌اند. - خبرگزاری آناتولی

از آغاز اعتراضات به کودتای نظامی در میانمار تا کنون حدود 800 نفر در سراسر این کشور بازداشت شده‌اند. - خبرگزاری آناتولی از آغاز اعتراضات به کودتای نظامی در میانمار تا کنون حدود 800 نفر در سراسر این کشور بازداشت شده‌اند. امروز نیز بسیاری از دانشجویان پزشکی که در میدان «هلدان» شهر یانگون تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند، توسط پلیس بازداشت شدند.

همزمان صدای تیراندازی از بسیاری از نقاط این شهر شنیده می‌شود. اعتراضات علیه کودتا در میانمار از روز 6 فوریه آغاز و کماکان ادامه دارد و تاکنون در شهر یانگون یک نفر و در ماندالی نیز 5 معترض بر اثر مداخله نیروهای امنیتی جان باخته‌اند.

گفتنی است ارتش میانمار روز اول فوریه در پی بازداشت میو انیونت، سخنگوی حزب حاکم اتحادیه ملی دموکراسی و آنگ سان سوچی، رهبر این حزب و وزیر خارجه این کشور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد قدرت به مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش منتقل شده است. headtopics.com

نظامیان در بیانیه‌ای تاکید کردند این کودتا به علت عدم رسیدگی به تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 انجام گرفته و کنترل کشور را تا یک سال آینده بر عهده گرفته‌اند. در حالی که بحث تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 در میانمار داغ بود، رئیس ستاد کل ارتش در 27 ژانویه اعلام کرد که در صورت عدم رسیدگی به این مسئله و اجرای قوانین، قانون اساسی را منحل خواهد کرد.

ادامه مطلب:
aa_persian »

از آغاز اعتراضات به کودتای نظامی در میانمار تا کنون حدود 800 نفر در سراسر این کشور بازداشت شده‌اند.آنکارا/ خبرگزاری آناتولی

از آغاز اعتراضات به کودتای نظامی در میانمار تا کنون حدود 800 نفر در سراسر این کشور بازداشت شده‌اند.

امروز نیز بسیاری از دانشجویان پزشکی که در میدان «هلدان» شهر یانگون تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند، توسط پلیس بازداشت شدند.

همزمان صدای تیراندازی از بسیاری از نقاط این شهر شنیده می‌شود.

اعتراضات علیه کودتا در میانمار از روز 6 فوریه آغاز و کماکان ادامه دارد و تاکنون در شهر یانگون یک نفر و در ماندالی نیز 5 معترض بر اثر مداخله نیروهای امنیتی جان باخته‌اند.

گفتنی است ارتش میانمار روز اول فوریه در پی بازداشت میو انیونت، سخنگوی حزب حاکم اتحادیه ملی دموکراسی و آنگ سان سوچی، رهبر این حزب و وزیر خارجه این کشور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد قدرت به مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش منتقل شده است.

نظامیان در بیانیه‌ای تاکید کردند این کودتا به علت عدم رسیدگی به تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 انجام گرفته و کنترل کشور را تا یک سال آینده بر عهده گرفته‌اند.

در حالی که بحث تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 در میانمار داغ بود، رئیس ستاد کل ارتش در 27 ژانویه اعلام کرد که در صورت عدم رسیدگی به این مسئله و اجرای قوانین، قانون اساسی را منحل خواهد کرد.

این کودتا واکنش‌های بین‌المللی را در پی داشته و آنتونیو گوترش٬ دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که تمام تلاش خود را برای بسیج همه بازیگران و جامعه بین‌المللی برای شکست کودتای نظامی انجام خواهند داد.