اعتراض جمعی از سناتورهای جمهوریخواه به نتایج انتخابات آمریکا | DW | 03.01.2021

14/10/1399 09:29 ق.ظ

گروهی از سناتورهای جمهوریخواه در آمریکا اعلام کرده‌اند که تایید پیروزی جو بایدن در انتخابات سوم نوامبر را به چالش خواهند کشید. آیا چنین اقدامی می‌تواند مانع از انتقال قدرت به رئیس جمهور منتخب این کشور گردد؟

روز چهارشنبه ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا باید آرای ارائه شده از سوی کالج انتخاباتی را تایید کند. کالج انتخاباتی در روز ۱۴ دسامبر رسما پیروزی جو بایدن بر رقیب انتخاباتی‌‌اش، دونالد ترامپ را اعلام کرده بود.پیش‌بینی می‌شود که حدود یکصد نماینده جمهوریخواه کنگره از همراهی با کارزار به چالش کشیدن نتایج انتخابات امتناع ورزند.

پیش‌بینی می‌شود که حدود یکصد نماینده جمهوریخواه کنگره از همراهی با کارزار به چالش کشیدن نتایج انتخابات امتناع ورزند. از سوی دیگر، ترامپ با انتشار یک پست توییتری، از برپایی تظاهراتی در روز ششم ژانویه در واشنگتن خبر داده است.

روز ۲۰ ژانویه، در پی ادای سوگند جو بایدن، زمام امور رسما به رئیس جمهور منتخب این کشور تحویل داده می‌شود. جیل بایدن در کنار همسرش جو بایدن در ماه اوت سال ۲۰۲۰ در تب و تاب کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها. تصویری از ملانیا ترامپ و دونالد ترامپ چند روز پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا.

میشل اوباما در کنار همسرش باراک اوباما در فوریه سال ۲۰۱۸ میلادی. تصویری از لورا بوش در کنار همسرش جرج دبلیو بوش در آوریل سال ۲۰۱۳ میلادی. تصویری از هیلاری کلینتون و همسرش بیل کلینتون در سال ۱۹۹۸ در کاخ سفید. headtopics.com

تو کشور خودتون خبری ندارید؟

اره عزیزم شک نکن. ننت گای‌ی‌دست😁😁

تجزیه امریکا نزدیک است ...

تصویری از باربارا بوش و جرج بوش در ماه مارس سال ۲۰۱۵ میلادی.

ادامه مطلب:
dw_persian »

منتخب ؟ يه لحظه فكر كردم اين خبر رو شبكه يك سيماى جمهورى اسلامى زده و آرم شبكه عوض شده! هیچ چیزی مانع تصمیم گیری های پشت پرده نخواهد شد،و اگر این اعتراض ها هم به نحوی تصمیم افکار پشت پرده(اطاق های فکر) باشد،خواسته شان عملی خواهد شد! بايدن خان چه گیری کرد بی زبان🌺🌸 كتلت مذگان رییس جمهوری تا کنون انتخاب نشده که عنوان کرده اید، یعنی موضوع به این روشنی را هنوز نمی دانید که پرسش می کنید!!!، خب دکان را جمع کنید بروید

دوران رسانه های گلوبالیستی جهان به سر رسیده نوع تیتر زدن پردازش خبرتونم با irib هیچ فرقی نداره کل خبرو تحلیل فقط همین دو پاراگراف بود. خسته نباشید واقعا😂

درخواست جمعی از نمایندگان از قالیباف برای رسیدگی به «تغییرات بودجه بعد از تصویب»بیش از۱۰۰ نماینده مجلس در نامه‌ای خطاب به رییس مجلس با طرح این ادعا که ارقام جداول بودجه و برخی تبصره‌ها بعد از تصویب مجلس، تغییرات گسترده کرده، آن را رکوردی جدید در عدم تمکین به قانون آیین نامه و ایجاد رانت برای چند نفر عنوان کرده و خواستار اقدام رییس مجلس در این زمینه شدند.

اعتراض جمعی از کنشگران حقوق زنان و هنرمندان به سلطه‌گری جنسیتی و آزار جنسیای کاش لینک اون رو می گذاشتی که می شود خواند KohyarManavi فراواز فروردین فرد سرشناسه؟ همینطور چند نفر دیگه ای که اسمشون کنار چند فرد شناخته شده آوردید....معنی سرشناس رو میدونید؟

درخواست جمعی از زندانیان زندان اوین از مقامات جمهوری اسلامی: به وضعیت زندان‌ها «رسیدگی جدی» شودصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. البته جمهوری اسلامی این پیغام رو به صورت طناب دار درک و اجرا میکنه.

تعیین دستمزد در پیمان‌های جمعی/ چرا پیمان‌های دسته جمعی کار در ایران اجرا نمی‌شود؟دستمزدکارگران ساختمانی در جلسات شورایعالی کار مشخص نمی‌شود و به صورت پیمان دست جمعی بین کارگر و کارفرما تعیین می‌شود.

آغاز اعتصاب غذای جمعی از زندانیان سیاسی ایران | DW | 20.03.2021جمعی از زندانیان سیاسی در اعتراض به نقض حقوق بشر، سرکوب آزادی‌خواهان و همبستگی با محرومان به مدت سه روز اعتصاب غذا می‌کنند. این حرکت اعتراضی شنبه اول فروردین آغاز می‌شود. بیانیه را ۲۸ نفر از زندانیان سیاسی امضا کرده‌اند.

روز چهارشنبه ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا باید آرای ارائه شده از سوی کالج انتخاباتی را تایید کند. کالج انتخاباتی در روز ۱۴ دسامبر رسما پیروزی جو بایدن بر رقیب انتخاباتی‌‌اش، دونالد ترامپ را اعلام کرده بود.

تایید رای کالج انتخاباتی در آمریکا جنبه فرمالیته دارد. این در حالی است که اکنون ۱۱ سناتور آمریکا به رهبری تد کروز، سناتور ایالت تگزاس بر آنند تا با نتایج اعلام شده از سوی کالج انتخاباتی به مخالفت برخیزند.این گروه از سناتورها از کنگره درخواست خواهند کرد که کمیسیونی برای بررسی اتهامات مربوط به تقلب‌های انتخاباتی تشکیل دهد.

خواست این سناتورهای جمهوریخواه بررسی اتهامات ناظر بر سلامت انتخابات ظرف ده روز است. این در حالی است که تا کنون مشاجرات حقوقی تیم وکلای ترامپ در ایالت‌های مختلف عملا از سوی مراجع قضایی رد شده است.بیانیه تد کروز و چند سناتور دیگر جمهوریخواه در ارتباط با به چالش کشیدن نتایج اعلام شده انتخابات سوم نوامبر از سوی کالج انتخاباتی، نخستین تلاش هواداران و حامیان ترامپ در این زمینه به شمار نمی‌آید. جوش هاولی، سناتور جمهویخواه ایالت میزوری نخستین کسی بود که از اعتراض نسبت به نتایج انتخابات سخن گفته بود.

پیش‌بینی می‌شود که حدود یکصد نماینده جمهوریخواه کنگره از همراهی با کارزار به چالش کشیدن نتایج انتخابات امتناع ورزند.

تد کروز سناتور جمهوریخواه ایالت تگزاس و از حامیان اصلی ترامپ

در صورت ارائه اعتراض این دسته از سناتورها، مجلس نمایندگان و مجلس سنا وظیفه دارند به طور جداگانه درباره تایید یا عدم تایید نتایج انتخابات رای‌گیری کنند.با توجه به عدم همراهی شماری از جمهوریخواهان از تقاضای تد کروز، این اقدام عملا تنها باعث ایجاد وقفه و اختلال در تایید نتایج انتخابات خواهد شد.

از سوی دیگر، ترامپ با انتشار یک پست توییتری، از برپایی تظاهراتی در روز ششم ژانویه در واشنگتن خبر داده است.

رئیس جمهور کنونی آمریکا در این پست توییتری ساعت برگزاری این تظاهرات را نیز اعلام کرده و گفته است که درباره محل برپایی این تظاهرات به‌موقع اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

چنین اقداماتی عملا باعث ایجاد شکاف در بین جمهوریخواهان خواهد شد. به عنوان نمونه، میچ مک‌کانل، رهبر فراکسیون جمهوریخواه در مجلس سنا پیروزی بایدن را تایید کرده و از سناتورهای جمهوریخواه درخواست کرده است نتایج انتخابات را تایید کنند.

روز ۲۰ ژانویه، در پی ادای سوگند جو بایدن، زمام امور رسما به رئیس جمهور منتخب این کشور تحویل داده می‌شود.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنجیل بایدن (متولد ۱۹۵۱ میلادی)، همسر جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا از ژانویه سال ۲۰۲۱ بانوی اول کاخ سفید خواهد بود. او دارای مدرک دکتراست و به عنوان آموزگار و مدرس در نهادهای آموزشی متفاوتی فعالیت داشته است. مسائل آموزشی و همچنین وضعیت‌ خانواده‌های نظامیان آمریکا از جمله موضوعاتی است که او قصد دارد در سال‌های فعالیتش به عنوان بانوی اول آمریکا به آنها بپردازد.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

جیل بایدن در کنار همسرش جو بایدن در ماه اوت سال ۲۰۲۰ در تب و تاب کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنملانیا ترامپ در کارزار انتخاباتی آمریکا بارها در دفاع از همسر خود پا به میدان نهاد. او زاده اسلوونی است و پیش از این به عنوان مانکن فعالیت داشته است. ملانیا همسر سوم دونالد ترامپ است و ۲۴ سال جوان‌تر از او. اختلاف سنی این دو مانند اختلاف سنی برژیت و امانوئل مکرون است.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از ملانیا ترامپ و دونالد ترامپ چند روز پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنسال ۲۰۰۹ بود که میشل اوباما به عنوان نخستین بانوی اول سیاهپوست تاریخ آمریکا پا به کاخ سفید گذاشت. او که دانش‌آموخته رشته حقوق پرینستون و هاروارد است را نه تنها برای کارنامه درخشانش تحسین می‌کنند، بلکه برای خوش‌پوش بودن و رفتار شایسته‌اش. او در سال سرنوشت‌ساز ۲۰۲۰ پیوسته در تلاش بود تا آمریکایی‌ها را برای مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بسیج کند.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

میشل اوباما در کنار همسرش باراک اوباما در فوریه سال ۲۰۱۸ میلادی.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنلورا بوش همسر جرج دبلیو بوش، چهل و سومین رئیس جمهور آمریکا و بانوی اول آمریکا از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ بود. او چندین سال به عنوان معلم دبستان و کتابدار کودکان کار کرد. او و همسرش دو فرزند دختر دوقلو به نام‌های جنا و باربارا دارند. لورا بوش دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته کتابداری از دانشگاه تگزاس در آستین است.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از لورا بوش در کنار همسرش جرج دبلیو بوش در آوریل سال ۲۰۱۳ میلادی.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنهیلاری کلینتون (متولد ۱۹۴۷) در سال ۱۹۷۵ با بیل کلینتون ازدواج کرد. او تنها بانوی اول آمریکاست که خود کاندیدای مقام ریاست جمهوری بوده است. هیلاری در دوران فعالیت‌اش به عنوان بانوی اول به ویژه در زمینه‌های اجتماعی و بهداشتی تلاش‌های زیادی کرد. او بعد‌ها به عنوان وزیر امور خارجه دولت باراک اوباما انتخاب شد و سپس نامزد حزب دموکرات برای ریاست جمهوری آمریکا در انتخابات ۲۰۱۶ بود، اما از ترامپ شکست خورد.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از هیلاری کلینتون و همسرش بیل کلینتون در سال ۱۹۹۸ در کاخ سفید.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنباربارا بوش در سال ۱۹۲۵ به دنیا آمد. او همسر جرج اچ. دبلیو بوش، چهل و یکمین رئیس‌جمهور ایالات متحده و بانوی اول آمریکا از سال ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۳ میلادی بود. سوادآموزی از جمله موضوعاتی بود که باربارا بوش در دوران فعالیتش به عنوان بانوی اول آمریکا به آن توجه زیادی داشت. او در تاریخ ۱۷ آوریل ۲۰۱۸ در سن ۹۲ سالگی درگذشت.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از باربارا بوش و جرج بوش در ماه مارس سال ۲۰۱۵ میلادی.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدننانسی دیویس ریگان از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۹ به عنوان بانوی اول خدمت کرد. از او به دلیل فعالیت‌هایش در کاهش استفاده از مواد مخدر و الکل در ایالات متحده یاد می‌شود. او از اواخر دهه چهل تا اوایل دهه شصت میلادی به عنوان بازیگر سینما فعالیت داشت و همان دوران بود که با رونالد ریگان، چهلمین رئيس‌جمهور آمریکا آشنا شد و ازدواج کرد. نانسی ریگان در در ۶ مارس سال ۲۰۱۶ در سن ۹۴ سالگی درگذشت.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از نانسی ریگان و همسرش رونالد ریگان در کاخ سفید

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنروزالین کارتر که در سال ۱۹۲۷ به دنیا آمده، همسر جیمی کارتر، سی و نهمین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا است. او در بین سال‌های ۱۹۷۷ و ۱۹۸۱ بانوی اول آمریکا بود. روزالین کارتر در سال ۱۹۹۹ به پاس تلاش‌ها و فعالیت‌های اجتماعی و مدنی خود مدال آزادی آمریکا را از بیل کلینتون، رئیس جمهور وقت ایالات متحده دریافت کرد.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از روزالین کارتر در کنار همسرش جیمی کارتر در اواخر دهه هفتاد میلادی در کاخ سفید.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنالیزابت"بتی" فورد همسر جرالد فورد، سی و هشتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا و بانوی اول ایالات متحده بین سال‌های ۱۹۷۴ تا ۱۹۷۷ بود. او در جوانی در رشته رقص تحصیل کرد و خود نیز به عنوان معلم رقص فعالیت داشت. الیزابت فورد در ژوئیه ۲۰۱۱ در سن ۹۲ سالگی درگذشت.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از بتی فورد در کنار همسرش، جرالد فورد در سال ۱۹۸۷ میلادی.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنپت نیکسون همسر ریچارد نیکسون، سی و هفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده بود و در بین سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ به عنوان بانوی اول آمریکا در صحنه حضور داشت. او جمع‌آوری بیش از ۶۰۰ قطعهٔ تاریخی هنری برای کاخ سفید را مدیریت کرد که از بزرگترین مجموعه‌های هنری در مقرهای حکومتی محسوب می‌شود. پت نیکسون در ژوئن ۱۹۹۳ در سن ۸۱ سالگی درگذشت.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از پت نیکسون در کنار همسرش ریچارد نیکسون در کاخ سفید در اوایل دهه هفتاد میلادی.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنکلاودیا"لیدی برد" جانسون همسر لیندون بینز جانسون، سی و ششمین رئیس‌جمهور ایالات متحده و بانوی اول ایالات متحده در بین سال‌های ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۹ بود. او در رشته‌های هنر و روزنامه‌نگاری تحصیل کرد. کلاودیا جانسون در سال‌های فعالیت‌اش به عنوان بانوی اول آمریکا به ویژه به مسایل زیست‌محیطی توجه زیادی داشت. او در ژوئیه ۲۰۰۷ درگذشت.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

تصویری از کلاودیا جانسون و همسرش لیندون جانسون در سال ۱۹۶۵ میلادی.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدنژاکلین کندی در سال ۱۹۲۹ متولد شد. او که فرانسوی‌تبار است در سال ۱۹۵۳ با جان اف‌ کندی ازدواج کرد و این دو همچون یک زوج رویایی وارد کاخ سفید شدند. حکایت زندگی این‌ دو تا همین امروز نیز از موضوعات جذاب فیلم‌های مستند و گزارش‌های رسانه‌هاست. ژاکلین کندی به خاطر توجه‌اش به مد، همواره سمبل یک زن شیک و خوش‌پوش بوده است. ژاکلین کندی در سال ۱۹۹۴ درگذشت.

روایتی تصویری از بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا جیل بایدن

ژاکلین کندی و جان اف کندی در هنگام ورود به فرودگاه دالاس در روز ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳؛ روزی که کندی ترور شد.