اعتراف تلخ رونی کلمن: دیگر نمی توانم روی پاهایم بایستم

29/06/1399 11:50 ق.ظ

اعتراف تلخ رونی کلمن: *دیگر نمی‌توانم روی پاهایم بایستم *آیا می‌خواهید هنوز مثل من باشید؟ همان اخلاقی را که من داشتم؟ من هشت بار قهرمان مسترالمپیا هستم که نمی‌توانم راه بروم *دو میلیون دلار صرف تنها سه عمل گذشته کرده‌ام *عمل جراحی آنطور که باید پیش نرفت

قهرمان هشت دوره پیاپی مسترالمپیا از روزگار سخت خود گفت و عنوان کرد نمی تواند این روزها حتی راه برود. اما امروزه یکی از بزرگترین افراد این ورزش در تاریخ دارای مشکلات عمده سلامتی است که از جمله نتیجه بدن سازی او بوده است. مبارزه با جراحی از چند سال پیش زمانی آغاز شد که وی حدوداً هفت عمل جراحی کمر انجام داد و سپس راه رفتن را دوباره از سر گرفت.

کلمن آن زمان با ناراحتی گفت:‌ آیا می خواهید هنوز مثل من باشید؟ همان اخلاقی را که من داشتم؟ همانطور که می بینید ، من هشت بار قهرمان مسترالمپیا هستم که نمی توانم راه بروم. او دو میلیون یورو برای انجام عمل جراحی خود هزینه کرده است ولی با این حال دوباره همان شرایط قبل را پیدا کرده است و نمی تواند راه برود. اتفاقی که قهرمان پرآوازه جهان را آزار می دهد.

کلمن درباره این اتفاق گفت: من فکر می کنم که عمل جراحی آنطور که باید پیش نرفت و همه چیز منجر به این واقعیت شد که دیگر نمی توانم روی پاهایم بایستم. باید درک کنید که برای من آسان نیست، هر عملی بسیار دشوار است و هزینه آن بسیار بالا است. من حدود دو میلیون دلار صرف تنها سه عمل گذشته کرده ام و بعد از همه اینها، توان تحمل ندارم، اما با حمایت شما تسلیم نخواهم شد و به مبارزه ادامه خواهم داد. headtopics.com

ادامه مطلب:
isna_farsi »

ظریف: ترامپ اعتراف می‌کند که جان و مال آمریکایی‌ها فدای اسرائیل شده است- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnimوزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه حضور آمریکا در خاورمیانه فقط به خاطر اسرائیل است، نشان می‌دهد که پول مالیات‌دهندگان و جان نظامیان آمریکایی فدای چه کسانی شده است.

پرونده هکرهای جمهوری اسلامی روی میز اف‌بی‌آی؛ شناسایی۳ هکر ایرانی دیگر

دایناسور ۶ میلیون دلاری در حراجی نیویورکاستن احتمالا حدود ۶۰ میلیون سال پیش روی زمین می‌زیسته است.

ترامپ تهدید خود علیه ایران را تکرار کردترامپ تهدید خود علیه ایران را تکرار کرد و گفت که «ضربه‌ای به آن ها وارد خواهیم کرد که هزار برابر سخت تر از قبل باشد» وی همچنین مدعی شد در صورتی که دوباره به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شود ظرف یک هفته با تهران به توافق می‌رسد

وزیر دفاع ترکیه: ماکرون بر روی آتش اختلاف بنزین می‌ریزدوزیر دفاع ترکیه: ماکرون بر روی آتش اختلاف بنزین می‌ریزد

اظهارنظر مجری بی‌حجاب مصر در باره زنان با حجاب جنجالی شد - BBC News فارسیبسیاری از مصری‌ها برای حمایت از رضوی شربینی، مجری معروف تلویزیون مصر، که به خاطر اظهار نظر درباره روسری و حجاب مورد بازجویی قرار گرفته است به شبکه‌های اجتماعی روی آورده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دالما، رونی کلمن ۵۶ ساله بدنساز افسانه ای است که هشت بار متوالی در مسابقات نخبگان بدنسازی مسترالمپیا برنده شده و یکی از بزرگترین سفیران بدن سازی در جهان است.

اما امروزه یکی از بزرگترین افراد این ورزش در تاریخ دارای مشکلات عمده سلامتی است که از جمله نتیجه بدن سازی او بوده است. مبارزه با جراحی از چند سال پیش زمانی آغاز شد که وی حدوداً هفت عمل جراحی کمر انجام داد و سپس راه رفتن را دوباره از سر گرفت.

کلمن آن زمان با ناراحتی گفت:‌ آیا می خواهید هنوز مثل من باشید؟ همان اخلاقی را که من داشتم؟ همانطور که می بینید ، من هشت بار قهرمان مسترالمپیا هستم که نمی توانم راه بروم.

او دو میلیون یورو برای انجام عمل جراحی خود هزینه کرده است ولی با این حال دوباره همان شرایط قبل را پیدا کرده است و نمی تواند راه برود. اتفاقی که قهرمان پرآوازه جهان را آزار می دهد.

کلمن درباره این اتفاق گفت: من فکر می کنم که عمل جراحی آنطور که باید پیش نرفت و همه چیز منجر به این واقعیت شد که دیگر نمی توانم روی پاهایم بایستم. باید درک کنید که برای من آسان نیست، هر عملی بسیار دشوار است و هزینه آن بسیار بالا است. من حدود دو میلیون دلار صرف تنها سه عمل گذشته کرده ام و بعد از همه اینها، توان تحمل ندارم، اما با حمایت شما تسلیم نخواهم شد و به مبارزه ادامه خواهم داد.

او از ناحیه ران راست خود احساس درد کرد به همین خاطر برای یک معاینه عادی مراجعه کرد، اما در نهایت با یک عمل جراحی جدید مواجه شد.

کلمن اعلام کرد آماده یک عمل جراحی دیگر می شود و به همین خاطر فعلا از ویلچر استفاده می کند. او از همه مردم و همراهان خود خواست تا برای او دعا کنند.