اعتراض رسمی اقلیم کردستان عراق به ایران به دلیل تحریف حقایق از طریق فیلم «سلیمانی»

06/11/1399 02:39 ب.ظ

حکومت اقلیم کردستان عراق نسبت به محتوای فیلم کوتاهی که در آن ادعا شده «اگر سلیمانی نبود، اربیل به

حکومت اقلیم کردستان عراق نسبت به محتوای فیلم کوتاهی که در آن ادعا شده «اگر سلیمانی نبود، اربیل به اداره روابط خارجی اقلیم کردستان عراق بعد از ظهر یکشنبه اعلام کرد طی یاداشتی رسمی اعتراض خود را نسبت به تحریف واقعیت در باره جنگ علیه داعش که در محتوای فیلم کوتاه «سلیمانی»آمده است، به کنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل ارائه کرده است.

مقام‌های اقلیم کردستان عراق با رد محتوای فیلم منتشر شده در خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، به عنوان «نجات کردستان عراق توسط قاسم سلیمانی»، گفتند، ایران به لحاظ تسلیحاتی به پیشمرگه‌ها کمک کرد اما مجاز به تحریف رویدادها و واقعیت‌ها نیست.

به گزارش شبکه روداو، در این فیلم 9 دقیقه‌‌ای ادعا می‌شود که قاسم سلیمانی به هنگام نزدیک شدن گروه داعش به اربیل، اقلیم کردستان را از دست داعش نجات داده است و اگر سلیمانی نبود، اربیل به دست داعش افتاده بود. headtopics.com

دولت اقلیم کردستان روایت این فیلم را «تحریف واقعیت» خوانده است. مقام‌های اقلیم کردستان عراق گفتند که اگر چه جامعه بین‌المللی و ایران به کردستان در جنگ با داعش کمک کرده است، اما این نیروهای پیشمرگه بودند که در میدان نبرد با داعش سخت جنگیدند.

مقام‌های دولت اقلیم کردستان تاکید کردند که بیش از یک هزار و 800 نیروی پیشمرگه در جنگ با داعش کشته شدند و بیش از 10 هزار پیشمرگه نیز زخمی شدند.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

اعتراض به یهودستیزی؛ تظاهرات گسترده فرانسه در اعتراض به نتیجه دادگاه قاتل یک زن یهودیaidaghajar Bravo Aïda 👍

اعتراض ایران به اقدام اخیر اقلیم کردستان عراقایران به اقدام اخیر اقلیم کردستان عراق در انتشار تمبری که روی آن بخش‌هایی از سرزمین ایران به عنوان منطقه اقلیم معرفی شده است، واکنش نشان داد. لازمه هنرمندان ما هم در حجم وسیع تمبر و نقشه دوران هخامنشیان و ساسانیان را باز نشر و رایگان توزیع کنند بجای توضیح و توجیه به ایرانشهری و تمدن پایدار پارسی نگاه کنید خاک بر سر هنرمندان ما بشه که فقط بلدن ایران رو تخریب کنن بعدش نگاه تیم فرهنگی اقلیم کردستان کنید خاک دو عالم بر سر سلبریتی های ما بشه

واکنش اقلیم کردستان عراق به اعتراض ایران در مورد انتشار تمبر | DW | 11.03.2021انتشار یک تمبر از سوی اقلیم کردستان عراق به مناسبت سفر تاریخی پاپ فرانسیس اعتراض شدید دو کشور ایران و ترکیه را برانگیخت. اعتراض به نقشه کردستان بر روی این تمبر بود. اقلیم کردستان عراق به این مسئله واکنش نشان داده است. چه سوزشی ایجاد کرده جلز ولز کردناتونو دوس دارم :) پسرمنتظر زغال شدن خودتون هم باشید Roj baş kurdistan

اعتراض رسمی ایران به میزبانی عربستان در لیگ قهرمانان آسیااعتراض رسمی ایران به میزبانی عربستان در لیگ قهرمانان آسیا وزیر ورزش و جوانان در نامه‌ای به اینفانتینو و شیخ سلمان خواستار بررسی همه جوانب میزبانی در رقابت‌های مقدماتی مرحله دوم جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و لیگ قهرمانان آسیا شد. چگونه استقلال را محروم کنیم 😏 وزیر پرسپولیسی یا بابامسعود 🙃

نتانیاهو برای نخستین بار به طور رسمی به امارات سفر می‌کند | DW | 10.03.2021نخست وزیر اسرائیل شش ماه پس از برقراری روابط دیپلماتیک با امارات متحده عربی به طور رسمی از این کشور دیدار می‌کند. بنیامین نتانیاهو در این سفر با ولیعهد امارات، محمد بن زاید ملاقات خواهد کرد. زارت خطر بدی میکند. او به طور مستقیم در ترور دو مسئول ارشد نظامی و علمی ایران دست داشته و به استناد تمام قوانین بین المللی و بشری ایران حق مشروع انتقام گیری دارد

دست داعش افتاده بود»، اعتراض کرد و آن را تحریف واقعیت‌ و حقایق خواند.

اداره روابط خارجی اقلیم کردستان عراق بعد از ظهر یکشنبه اعلام کرد طی یاداشتی رسمی اعتراض خود را نسبت به تحریف واقعیت در باره جنگ علیه داعش که در محتوای فیلم کوتاه «سلیمانی»آمده است، به کنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل ارائه کرده است.

مقام‌های اقلیم کردستان عراق با رد محتوای فیلم منتشر شده در خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، به عنوان «نجات کردستان عراق توسط قاسم سلیمانی»، گفتند، ایران به لحاظ تسلیحاتی به پیشمرگه‌ها کمک کرد اما مجاز به تحریف رویدادها و واقعیت‌ها نیست.

به گزارش شبکه روداو، در این فیلم 9 دقیقه‌‌ای ادعا می‌شود که قاسم سلیمانی به هنگام نزدیک شدن گروه داعش به اربیل، اقلیم کردستان را از دست داعش نجات داده است و اگر سلیمانی نبود، اربیل به دست داعش افتاده بود.

دولت اقلیم کردستان روایت این فیلم را «تحریف واقعیت» خوانده است. مقام‌های اقلیم کردستان عراق گفتند که اگر چه جامعه بین‌المللی و ایران به کردستان در جنگ با داعش کمک کرده است، اما این نیروهای پیشمرگه بودند که در میدان نبرد با داعش سخت جنگیدند.

مقام‌های دولت اقلیم کردستان تاکید کردند که بیش از یک هزار و 800 نیروی پیشمرگه در جنگ با داعش کشته شدند و بیش از 10 هزار پیشمرگه نیز زخمی شدند.

در این فیلم عنوان شده است که هیچ کشوری حاضر به حمایت از مسعود بارزانی، رئیس وقت اقلیم کردستان عراق، برای مقابله با داعش نبوده است و فقط سلیمانی حاضر به حضور و ارسال تسلیحات به اقلیم شده است. در صورتی که همه جهان می‌داند که نیروی هوایی ائتلاف بین‌المللی و پیشمرگه‌های کردستان توانستند داعش را زمین گیر و شکست دهند.

مسعود بارزانی، رییس وقت اقلیم کردستان پیشتر تاکید کرده بود که آنچه رسانه‌های در ایران درباره مکالمه تلفنی او با سلیمانی عنوان کرده‌اند «مبالغه‌آمیز» است.

حزب دموکرات کردستان عراق نیز در بیانیه‌ای محتوای فیلم منتشر شده در رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران را «بی‌اساس» عنوان کردند.

عبدالخالق محمد، مدیر دفتر رسانه‌ای روابط خارجی اقلیم کردستان عراق، نیز گفت که فیلم منتشر شده با «تحریف واقعیت» همراه است و این اقدام به نفع روابط مشترک دو طرف نیست.

نصرالله رشنودی، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل، گفت که ما هیچ کاری با این فیلم نداریم و روابط طولانی مدت با دوستان‌مان در اقلیم کردستان داریم.

رشنودی همچنین گفت که منبع انتشار این فیم مشخص نیست و احتمال دارد کسانی درصدد تخریب روابط ما با اقلیم کردستان عراق باشند.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل همچنین گفت که قاسم سلیمانی به بارزانی بسیار احترام می‌گذاشت و مقام‌های جمهوری اسلامی خواهان گسترش روابط با اقلیم کردستان، به ویژه با مسعود بارزانی هستند