اظهارات اوکتای درباره برکناری شهرداران حامی تروریست‌های پ.ک.ک

28/05/1398 04:57:00 ب.ظ

معاون رئیس جمهور ترکیه ضمن حمایت از برکناری شهرداران دیاربکر، ماردین و وان به دلیل ارتباط با تروریست‌ها خاطرنشان کرد که در چارچوب مبارزه در راه دموکراسی، دخالت در امور شهرداری‌های حامی تروریسم اجتناب ناپذیر است. - خبرگزاری آناتولی

معاون رئیس جمهور ترکیه ضمن حمایت از برکناری شهرداران دیاربکر، ماردین و وان به دلیل ارتباط با تروریست‌ها خاطرنشان کرد که در چارچوب مبارزه در راه دموکراسی، دخالت در امور شهرداری‌های حامی تروریسم اجتناب ناپذیر است. - خبرگزاری آناتولی 19.08.2019 آنکارا/خبرگزاری آناتولی فواد اوکتای، معاون رئیس جمهور ترکیه طی مطلبی در توئیتر در حمایت از برکناری شهرداران شهرهای دیاربکر، ماردین و وان به دلیل ارتباط با تروریست‌های پ.ک.

ک اعلام کرد که در چارچوب مبارزه در راه دموکراسی، دخالت در امور شهرداری‌های حامی تروریسم اجتناب ناپذیر است.

وی نوشت: استفاده از امکانات شهرداری برای حمایت از گروه تروریستی که دستش آلوده به خون است از طریق تحقیقات اداری و قضایی اثبات و اقدام لازم انجام شده است. اوکتای تاکید کرد: به هیچ عنوان اراده ملت در دستان تروریسم نخواهد بود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : تصاویری از جشن پیروزی اردوغان و حامیانش در کاخ ریاست جمهوری در آنکارا

ویدیوها : رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه روز یکشنبه ۲۸ مه در دور دوم انتخاباتی تاریخی و در یکی از بزرگترین چالش‌های دوران رهبری‌اش توانست بار دیگر پیروز شود و بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زند. ادامه مطلب >>

واکنش شهردار تهران به فیلم آزار و اذیت سگ‌ها / همکاری شهرداری در توسعه 3 بیمارستان بزرگ پایتختشهردار تهران ضمن واکنش به فیلم منتشر شده درباره آزار و اذیت سگ‌ها، در عین حال به تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نظام پزشکی اشاره و بر لزوم افزایش سطح سواد سلامت شهروندان تهرانی در قالب این همکاری‌ها تأکید کرد.

ترکیه شهرداران سه شهر کردنشین را به اتهام ارتباط با پ ک ک برکنار کردشهرداران شهرهای دیاربکر، وان و ماردین که همگی اعضای حزب دموکراتیک خلق‌ها (HDP) هستند به جرایم متعددی از جمله عضویت در سازمان تروریستی و اشاعه پروپاگاندای یک گروه تروریستی متهم شده‌‌اند.

ترکیه علیه گروه تروریستی پ.ک.ک «عملیات کران» را آغاز کردترکیه علیه گروه تروریستی پ.ک.ک «عملیات_کران» را آغاز کرد

نظرات جنسیت‌زده یک مجری بی‌بی‌سی جنجالی شداظهارات جان همفریز، از مجریان باسابقه رادیوی بی‌بی‌سی، درباره اینکه زنان بهتر از مردان از کودکان مراقبت می‌کنند جنجال به پا کرده است. این مجری ۷۵ ساله رادیو ۴ بی‌بی‌سی گفته بود تبلیغ این نظریه که زنان مراقبان خوبی برای کودکان‌اند «مطلوب جامعه» است.

سخنگوی وزارت خارجه: توافقات اخیر آمریکا درباره شمال سوریه تحریک‌آمیز است- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnimسخنگوی وزارت خارجه: *توافقات اخیر آمریکا درباره شمال سوریه تحریک‌آمیز است *اقداماتی از این دست همچون سایر رفتارهای مقامات آمریکایی بی ثبات ساز بوده و علاوه بر دخالت در امور داخلی سوریه، موجب ایجاد ناامنی در منطقه خواهد شد

موسوی: اقدامات آمریکا در شمال شرق سوریه تحریک‌آمیز و موجب نگرانی استسخنگوی وزارت امور خارجه اظهارات و توافقات اخیر مقامات آمریکایی درباره ایجاد منطقه امن در شمال شرق سوریه، را تحریک آمیز و موجب نگرانی دانست.