«حمید سجادی»، وزیر ورزش و جوانان دولت «ابراهیم رئیسی» امروز چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفته است که د ... حمید سجادی میان صحبتهای امروز خود، به ماجرای ورود زنان به ورزشگاه مشهد و برخورد نیروهای انتظامی و امنیتی با آنها اشاره کرده و گفته است: «در مشهد اصلا قرار نبود تماشاچی (تماشاگر) داشته باشیم و شرایط از نظر زیرساخت فراهم نبود.
اما از زنان هم عذرخواهی میکنم.»
وزارت ورزش، با اطمینان از اینکه فیفا فعلا برای زنان ایرانی هزینهای نخواهد داد، تا پایان سال جاری میلادی، همچنان درهای ورزشگاهها را به روی زنان بسته نگه خواهد داشت. «حمید سجادی»، وزیر ورزش و جوانان دولت «ابراهیم رئیسی» امروز چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفته است که درباره حضور زنان ایرانی در ورزشگاههای کشور الزامی وجود ندارد.
«حمید سجادی»، وزیر ورزش و جوانان دولت «ابراهیم رئیسی» امروز چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفته است که درباره حضور زنان ایرانی در ورزشگاههای کشور الزامی وجود ندارد. اشاره وزیر ورزش و جوانان به نامهای است که روز دهم مرداد، در آستانه برگزاری رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران از سوی فدراسیون جهانی فوتبال به ایران ارسال شد. headtopics.com
younesipour بايستى فيفا بازيها را تعليق كند تا زمانى كه زنان (نه گرينشى)راه نيافته اند و به طريق سپاه دزد و قاچاقچى كمتر دزدى ميكند!!
پیام یونسیپورسهشنبه نهم فروردین سال ۱۴۰۱ در حاشیه تیمهای ملی بازی ایران و لبنان در مشهد، زنانی که بلیت تهیه کرده بودن، نتوانستند وارد استادیوم شوند و از سوی ماموران امنیتی بیرون از ورزشگاه، مورد هجوم اسپری فلفل قرار گرفتند.
حمید سجادی میان صحبتهای امروز خود، به ماجرای ورود زنان به ورزشگاه مشهد و برخورد نیروهای انتظامی و امنیتی با آنها اشاره کرده و گفته است: «در مشهد اصلا قرار نبود تماشاچی (تماشاگر) داشته باشیم و شرایط از نظر زیرساخت فراهم نبود. اما از زنان هم عذرخواهی میکنم.»
وزارت ورزش، با اطمینان از اینکه فیفا فعلا برای زنان ایرانی هزینهای نخواهد داد، تا پایان سال جاری میلادی، همچنان درهای ورزشگاهها را به روی زنان بسته نگه خواهد داشت.
«حمید سجادی»، وزیر ورزش و جوانان دولت «ابراهیم رئیسی» امروز چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفته است که درباره حضور زنان ایرانی در ورزشگاههای کشور الزامی وجود ندارد.
«حمید سجادی»، وزیر ورزش و جوانان دولت «ابراهیم رئیسی» امروز چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱، در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفته است که درباره حضور زنان ایرانی در ورزشگاههای کشور الزامی وجود ندارد.
اشاره وزیر ورزش و جوانان به نامهای است که روز دهم مرداد، در آستانه برگزاری رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران از سوی فدراسیون جهانی فوتبال به ایران ارسال شد.
حمید سجادی گفته است که نامه فیفا الزامآور نیست و فقط از ایران خواسته است درهای ورزشگاهها را به روی زنان باز کند. با این حال، ادعا کرده است هر زمان لازم بوده، زنان ایرانی موفق شدهاند به ورزشگاه بروند.
در این گزارش، چرایی مماشات فیفا با جمهوری اسلامی و آنچه پیش روی زنان ایرانی در آغاز لیگ برتر فوتبال ایران برای حضور در ورزشگاهها قرار گرفته است را مرور خواهیم کرد.از نامه جدید فیفا و کدهای انضباطی چه میدانیم؟رسانههای
ایران به نقل از یک منبع خبری واحد، از رسیدن نامهای از سوی فدراسیون جهانی فوتبال به فدراسیون ایران خبر دادند. در این نامه، فیفا از ایران خواسته بود پیرو مذاکرات و نامهنگاریهای قبلی، شرایط را برای حضور زنان ایرانی در ورزشگاهها فراهم کند.
اشاره فیفا به صورت مستقیم به آغاز رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران بود؛ رقابتهایی که از ۲۱ مرداد آغاز خواهند شد.
رسانههای ایران نوشته بودند که در این نامه هیچ اشارهای به ضرورت ورود زنان به ورزشگاهها نشده اما فیفا خواستار تعامل فدراسیون ایران با نهادهای بینالمللی برای فراهم کردن شرایط به منظور حضور زنان در ورزشگاهها شده بود.
فدراسیون ایران تاکنون پاسخی به نامه فدراسیون جهانی فوتبال نداده است. تابستان سال ۱۳۹۸، فدراسیون جهانی فوتبال در نامهای به فدراسیون فوتبال ایران، به این نهاد زیرمجموعه خود یادآوری کرد که براساس کدهای جدید انضباطی که در اساسنامه فیفا قید شدهاند، دو موضوع باید به صورت جدی مورد توجه فدراسیون ایران قرار بگیرند؛ اول تغییر اساسنامه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی و دوم حضور زنان ایرانی در تمامی ورزشگاههای ایران.
طی سالهای اخیر، بارها با عبارت کدهای جدید انضباطی فیفا مواجه شدهایم. سوال این جا است که این کدهای جدید انضباطی چیست و چرا میتواند فیفا و ایران را مقابل هم قرار دهد؟
مهمترین آنها که فوتبال ایران را به صورت جدی به چالش کشید، در بند سیزدهم دیده میشد. جایی که میخوانیم، «هر شخص یا نهادی در فوتبال، که از طریق کلمات یا رفتار (یا هر وسیله دیگری) تحقیرآمیز، تبعیضآمیز یا نفرتانگیز، به عزت یا تمامیت یک کشور، یک شخص، یا گروهی از افراد به دلیل نژاد، رنگ پوست، قوم، ریشههای ملی یا اجتماعی، جنسیت، معلولیت، گرایشهای جنسی، زبان، مذهب، عقیده سیاسی، ثروت، تولد یا هر وضعیت شخصی دیگر یا هر چیز دیگری توهین کند، باید حداقل با ۱۰ جلسه یا یک دوره مشخص محرومیت یا هر اقدام انضباطی مناسب دیگری مجازات شود.»
فیفا با استناد به همین بند سیزدهم، جلوگیری از ورود زنان به ورزشگاههای ایران طی سالهای پس از انقلاب را «تبعیض جنسیتی» قلمداد کرد. بارها خطاب به فدراسیون فوتبال ایران نامه نوشت و در نهایت، پس از خودسوزی
، ملقب به «دختر آبی» ایران را وادار به باز کردن درهای ورزشگاه آزادی در بازی ملی ایران و کامبوج کرده بود.این سوال ایرانوایر
که آیا با ایران توافق شده که فقط درهای ورزشگاه آزادی، فقط در بازیهای ملی به روی زنان باز شود گفته بود: «موضع فیفا در مورد دسترسی زنان به ورزشگاههای ایران کاملا واضح و روشن است؛ همه زنان باید در استادیومهای فوتبال در ایران مجاز باشند. برای تمام مسابقات فوتبال.»
واکنش فیفا به آخرین برخورد با زنان تماشاگر ایرانی چه بود؟
حمید سجادی میان صحبتهای امروز خود، به ماجرای ورود زنان به ورزشگاه مشهد و برخورد نیروهای انتظامی و امنیتی با آنها اشاره کرده و گفته است: «در مشهد اصلا قرار نبود تماشاچی (تماشاگر) داشته باشیم و شرایط از نظر زیرساخت فراهم نبود. اما از زنان هم عذرخواهی میکنم.»
سهشنبه نهم فروردین سال ۱۴۰۱ در حاشیه تیمهای ملی بازی ایران و لبنان در مشهد، زنانی که بلیت تهیه کرده بودن، نتوانستند وارد استادیوم شوند و از سوی ماموران امنیتی بیرون از ورزشگاه، مورد هجوم اسپری فلفل قرار گرفتند.
خبرهای مربوط به ممانعت از حضور زنان ایرانی در شهر مشهد از ورود به ورزشگاه و حمله نیروهای حراستی به دختران تماشاگر با «اسپری فلفل» و گاز اشکآور، در رسانههای جهان بازتابی گسترده داشته است. «