اطلاعیه وزارت خارجه آلمان در مورد سفر به ایران | DW | 21.11.2020

01/09/1399 08:15 ب.ظ

وزارت خارجه آلمان از افرادی که تابعیت دوگانه آلمانی-ایرانی دارند خواسته است، از سفر غیرضروری به ایران اکیدا خودداری کنند. این اطلاعیه به وضعیت شیوع ویروس کووید۱۹، خطر تروریسم در ایران و وضعیت سیاسی کشور نیز پرداخته است.

وزارت خارجه آلمان از افرادی که تابعیت دوگانه آلمانی-ایرانی دارند خواسته است، از سفر غیرضروری به ایران اکیدا خودداری کنند. این اطلاعیه به وضعیت شیوع ویروس کووید۱۹، خطر تروریسم در ایران و وضعیت سیاسی کشور نیز پرداخته است. در اطلاعیه مورخ ۲۱ نوامبر ۲۰۲۰ این وزارتخانه در مورد ایران، که آخرین بار در ۱۸ نوامبر به‌روزرسانی شده، به‌ویژه به مسافرانی که دارای تابعیت دوگانه آلمانی-ایرانی هستند، هشدار داده شده است.

وزارت خارجه آلمان می‌گوید، سفرهای غیرضروری افرادی که تابعیت دوگانه آلمانی-ایرانی هستند، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

در این اطلاعیه آمده است: «در گذشته بارها و اغلب بدون دلیل موجه، و آخرین بار در اکتبر ۲۰۲۰، افراد دارای تابعیت دوگانه آلمانی-ایرانی دستگیر شده‌اند. مقامات ایران با افرادی که در کنار تابعیت آلمان از تابعیت ایران نیز برخوردارند، در تمام مسائل حقوقی، مانند کسانی که فقط تابعیت ایرانی دارند رفتار می‌کند.»

وزارت خارجه آلمان در اطلاعیه خود هشدار می‌دهد که دستگیری‌های بیشتر از سوی مقامات ایران در مورد افرادی که تابعیت دوگانه دارند، منتفی نیست. اطلاعیه می‌افزاید، مسئولان ایران می‌توانند از ورود یا خروج از کشور جلوگیری کنند بی‌آنکه دلیلی برای آن ارائه دهند. وزارت خارجه آلمان می‌گوید، در چنین مواردی امکان حمایت‌های کنسولی آلمان بسیار محدود تا حتا غیرممکن است. headtopics.

ادامه مطلب:
dw_persian »

KRadjabi درود 🙄 اطلاعیه وزارت خارجه آلمان(AA) در دنیا(آن هم دنیای مؤمنان)هیچ اهمیتی ندارد، اگر اتاق بازرگانی آلمان (‌IHK) چنین اطلاعیه داد، آنزمان شاید مهم باشد😁😁 ومهمتر اینکه یک مومن آنهم شیعه نمی‌تواند دو ملیتی باشد او همیشه فقط اهل کربلا و قم هست و تنها امید شهادت چراغ زندگی اوست😲 KambizGhafouri خیر باشه. معمولا اینجور موارد پس از مشاوره و دستور از طرف مقامات امنیتی کشور و بخاطر قریب الوقوع بودن شورش همگانی صورت می‌گیرد . فرانسه هم دو هفته قبل اینکارو کرد

خوب دویچه وله تو که مزدور بایدنی رهبر چلاقتی وساطت کن دوتابعیتی های آلمانی رو آزاد کنه!