اسلامی ندوشن باغ و خانه پدری‌اش را وقف کرد

  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 58 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 27%
  • Publisher: 63%

محمدعلی اسلامی ندوشن باغ و خانه ده‌هزارمتری پدری خود در صدرآباد ندوشن (در استان یزد) را برای فعالیت‌های فرهنگی اهدا کرد.

ایران اخبار, ایران سرفصلها

به گزارش ایسنا، طبق اعلام صفحه محمدعلی اسلامی ندوشن و شیرین بیانی (اسلامی ندوشن) این نویسنده و پژوهشگر پیشکسوت باغ و خانه پدری خود را به موسسه مردم‌نهاد فرهنگی و اجتماعی اندیشه روشن اهدا کرد تا مصروف فعالیت‌های فرهنگی شود.

این موسسه فرهنگی نیز که به همت جوانان این دیار تاسیس شده، ضمن سپاس از دکتر اسلامی ندوشن طی اعلامیه‌ای آورده است: «نیک‌مرد فرهنگ‌گستری که همه عمر با قلم توانای خود فرهنگ و ادب این سرزمین را سقایت می‌کرد و آوازه دانش و قلمش مرزهای ایران فرهنگی را درنوردیده بود در سال‌هایی که به حکم طبیعت و ناتوانی جسمی بازنشستگی قلمی خود را می‌گذراند همچنان در اندیشه خیرخواهی فرهنگی این دیار بود و از این رو با هدیه باغ باطراوت و پرخاطره‌ای که برگ‌های رنگین و پرشور نوجوانی کتاب «روزها»ی زندگی او را...

این باغ بزرگ به همت موسسه اندیشه روشن احیاء و بازسازی شده و صرف گسترش فرهنگ و ادب می‌شود تا یاد او که نام دیار خود را همه عمر به نیکی و فرزانگی در ایران و جهان گردانده در این‌باره نیز جاودانه بماند. این موسسه فرهنگی و اجتماعی همچنین با تهیه چندهزار نهال، قصد دارد در آغاز سال نو، در نخستین قدم از زادگاه اسلامی ندوشن تا این باغِ یادگار به طول ۱۰ کیلومتر با درختکاری متنوع، جاده سلامت و فرهنگ بنیان گذارد.»

دکتر اسلامی ندوشن سال‌ها پیش‌تر نیز با اهدای خانه پدری خود به فرهنگِ ندوشن و به کمک همسر خود شیرین بیانی زمینه تاسیس خانه فرهنگ و هنر این شهر کوچک تاریخی را فراهم کرد که دربردارنده کتابخانه، نگارخانه و سالن آمفی‌تئاتر است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

نگرانی از احتمال «باج‌گیری» جمهوری اسلامی؛ سه عضو کنگره از وزیر خارجه آمریکا توضیح خواستندنگرانی از احتمال «باج‌گیری» جمهوری اسلامی؛ سه عضو کنگره از وزیر خارجه آمریکا توضیح خواستند این سه نماینده در نامه خود به گزارش‌هایی اشاره کرده‌اند که می‌گوید ایالات متحده در تسهیل این پرداخت یک میلیارد دلاری به ایران توسط کره جنوبی نقش داشته است فقط خاک بر سر دولت فعلی آمریکا و کنگره و بخصوص حزب دموکرات ملعون. پدر سوخته ها. حالا دیگه مخالفین رژیم رو دور میزنید میرید التماس رژیم مُلاها که به برجام برگرده چونکه بایدن احمق شعارش بوده میخام ب برجام برگرد . شعار ملت ایران در کف خیابان:اوباما اوباما یا با اونا یا باما 🤚 احتمال نیست ، بلکه یک اصله که جمهوری اسلامی در تنها کاری که تخصص و تمرین کافی داره ، اخاذی / راهزنی و باجگیریه . نه_به_جمهوري_اسلامي جمهوری اسلامی از این کارها نمیکنه. در یک دموکراسی که اسلام مراقبت از آن را بر عهده گرفته است، چیزی جز نیکوکاری و راستی و معرفت به اخلاق های پسندیده و شرافتمندانه در آن یافت نخواهد شد. اصلا شما یک مثال بیار که اینا شریف نبودند!
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »

گسترش کارزار «نه به جمهوری اسلامی» به 1400 کنشگرشمار امضاکنندگان بیانیه «نه به جمهوری اسلامی»، از میان کنشگران و هنرمندان به بیش از 1400 نفر رسید.به نه_به_قرارداد_۲۵ساله نه_به_قرارداد_۲۵_ساله نه_به_جمهوري_اسلامي نه_به_جمهوری_اسلامی درود بر هر ۱۴۰۰ نفر وقتی که در بیانیه ای امضای مسیح علی‌نژاد پای ان باشد باید تا آخرش را خواند که چه فاجعه ای است. مسیح علی‌نژاد یک معلوم الحال است که در خارج از کشور خط رژیم فاشیستی ولایت فقیه را به پیش می برد. هرگز گول عوامفریبی های او را نخورید.
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »

واکنش پرزیدنت بایدن به امضای سند همکاری جمهوری اسلامی ایران و چین🔴خبر فوری| واکنش پرزیدنت بایدن به امضای سند همکاری جمهوری اسلامی ایران و چین ▪️رئیس جمهوری ایالات متحده در واکنشی کوتاه به همکاری جمهوری اسلامی و چین، آن را نگران کننده توصیف کرد. خسته نباشه واااای چه واکنشی!!!!!جدا خسته نباشه! آقای بایدن، آنقدر از امضای سند شراکت جامع راهبردی ایران و چین نگران باشید تا از این نگرانی بمیرید.
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »

رهبر جمهوری اسلامی سال جدید را «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامید؛ واکنش‌ها در توئیتر با هشتگ مانع‌زدایی♦️ رهبر جمهوری اسلامی سال جدید را «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامید؛ واکنش‌ها در توئیتر با هشتگ مانع‌زدایی ▪️برخی عملکرد سه دهه گذشته آقای خامنه‌ای را «مانع» برای «داشتن یک زندگی حداقلی مردم در ایران» دانستند. مانع_زدایی خامنه ای خود یک تنه عامل تمامی مشکلات و معضلات اقتصادیست نه_به_جمهوری_اسلامی پیرمرد شیره‌ای از تو لونش فرمان قتل وعام جوانان معترض رو میده، مردم ایران تحت سیطره این روانپریش، حتی حق زندگی ندارند، چه برسد به زندگی در رفاه. مانع_زدایی مانع_زدایی
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »

کنگره آمریکا خواستار پیگرد قانونی و افشای لابی‌های جمهوری اسلامی در ایالات متحد شدیووت هرل، نماینده ایالت نیومکزیکو و هشت نفر از همکارانش در نامه‌ای به وزارت دادگستری، خواستار پیگرد رسانه سعودی گاو، از لابی در آمریکا حرف میرنه آل_سعود تا کمر مقابل آمریکا خم شدند و آمریکاییها دارحال ترتیب دادنشون هستند، بازهم در حالت تا کمر خم شده از کثافت ایران میخورند... شما رسانه های عربی سعودی بهتره بروید داستان ثگسعودی و حکام عرب را پوشش دهید 🤭😭🇮🇷✌👊
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »