اسرائیل بندر لاذقیه را هدف حمله موشکی قرار داد

07/10/1400 05:45:00 ق.ظ

تلویزیون دولتی سوریه شامگاه سه‌شنبه ۷ دی ماه گزارش داد که نیروهای دفاعی این کشور با حملات اسرائیل به بندر لاذقیه مقابله کرده‌اند.

تلویزیون دولتی سوریه شامگاه سه‌شنبه ۷ دی ماه از حملات موشکی اسرائیل به بندر لاذقیه خبر داد. وزارت دفاع سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «تجاوزات» اسرائیل «باعث خسارات سنگین مادی شده» و اکنون نیروهای سوری در حال برآورد دقیق خسارات هستند.

ارتش اسرائیل در سال‌های اخیر به‌طور متناوب مناطق مختلف سوریه را هدف حملات هوایی خود قرار داده است و می‌گوید که قصد آن مقابله با نیروهای ایرانی یا گروه‌های تحت حمایت ایران است.

یکی از آخرین موارد درگیری‌ها، حملات موشکی اسرائیل به لاذقیه بود که روز ۱۶ آذر ماه انجام شد و در جریان آن شماری کانتینر منهدم شدند. رسانه‌های اسرائیلی می‌گویند این کانتینرها حاوی محموله‌های اسلحه بودند که ایران آن را ارسال کرده بود.

تصاویر زنده تلویزیونی از حمله شامگاه سه‌شنبه به بندر لاذقیه نیز حاکی از آن است که بار دیگر منطقه کانتینرها هدف قرار گرفته‌اند و بر اثر آن ساختمان‌های اطراف نیز تخریب شده‌اند. والانیوز: در حمله لاذقیه، ۷۵ درصد از جنگ‌افزار ارسالی ایران به سوریه منهدم شد headtopics.com

چقدر هم دقیق زدن 🌹🌹🌺🌺خدا پدر مادرشان رو بیامرزه🌺🌷

مقامات اسرائیلی پس از حمله قبلی مدعی شده بودند که بر اثر آن حمله «۷۵ درصد از جنگ‌افزار ارسالی ایران به سوریه منهدم شده است».

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »
Loading news...
Failed to load news.

فرمانده اسرائیلی: هر حمله موشکی ایران را با هزاران موشک پاسخ خواهیم داددر ادامه تنش‌ها و تهدیدهای متبادل میان ایران و اسرائیل و تدارک و آمادگی تل‌آویو برای مقابله با برنامه هسته‌ای، تهدیدها و اقدامات بی‌ثبات‌کننده تهران در ککه خورد حرف مفت دیزززززززز ۳ امتیاز 💩💩💩 اوه اوه تسیدم. تسیییدم

جروزالم‌پست: اسرائیل در 3 سال گذشته ده‌ها موضع حزب‌الله را در سوریه هدف قرار داده استروزنامه «جروزالم‌پست» به نقل از برخی مقامات ارشد اسرائیلی خبر داده است، تل‌آویو در سه‌سال گذشته مواضع لجستیکی و عملیاتی حزب‌الله لبنان در سوریه را ده‌ها حزب شیطان در لبنان حذف خواهد شد

جروزالم پست: حزب‌الله لبنان به حملات اسرائیل به مواضعش در سوریه واکنش نشان نمی‌دهدجروزالم پست به نقل از مقا‌م‌های ارشد امنیتی نوشت٬ اسرائیل تاکنون ده‌ها موضع حزب‌الله لبنان را در سوریه هدف قرار داده٬ اما این گروه به این حملات پاسخ نداده است. برای اینکه خایه ندارند همشون مزدورند حرمزادها چون حزب الله توان ، پول مفت و از همه مهمتر خایه درگیری در جبهه جنوبی را ندارد.

'شبیه‌سازی' حمله موشکی سپاه به تاسیسات هسته‌ای اسرائیل | DW | 26.12.2021روزنامه 'اورشلیم‌ پست' در گزارشی به تهدیدهای اخیر سپاه پاسداران مبنی بر حمله موشکی به تاسیسات هسته‌ای اسرائیل پرداخت. این روزنامه با اشاره به 'شبیه‌سازی' حمله به تاسیسات اسرائیل به سابقه این تهدیدها هم اشاره می‌کند. اسراییل تهدید می‌کنه لابد در راستای قوانین بین‌الملله. تو جنگ نقل شیرینی که پخش نمی کنند. هر حرف و عملی عکس العمل متقابل دارد. این قانون کاهنات

حمله هوایی ائتلاف عربی به مواضع نظامی در صنعاحمله هوایی ائتلاف عربی به مواضع نظامی در صنعا ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی طی بیانیه‌ای اعلام کرد: جنگنده‌های این ائتلاف مواضع نظامی شبه‌نظامیان حوثی در صنعا پایتخت یمن را مجددا هدف قرار دادند.

عربستان بار دیگر ایران و حزب‌الله را به پشتیبانی نظامی از حوثی‌ها متهم کردائتلاف نظامی بین‌المللی به رهبری عربستان سعودی بار دیگر ایران و جنبش حزب‌الله لبنان را به پشتیبانی از حملات موشکی حوثی‌ها به خاک عربستان متهم کرد. ۲۲ دی ماه در دادگاه انقلاب شاهین‌شهر اصفهان RADIOFAR🇸🇦A