استقبال ترامپ از سخنان جانسون دربارۀ مذاکره برای توافق جدیدی با ایران

01/07/1398 10:41 ب.ظ

استقبال ترامپ از سخنان نخست‌وزیر بریتانیا دربارۀ مذاکره برای توافق جدیدی با ایران

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا از اظهارات آقای جانسون استقبال کرد و گفت: او [بوریس جانسون] یک توافق جدید می‌خواهد چرا که توافق پیشین در آستانه منقضی شدن قرار داشت. تنها چند سال باقی مانده بود. بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا روز دوشنبه اعلام کرد فارغ از نظراتی که هرکسی دربارۀ توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی امضا شده میان ایران و قدرتهای بزرگ جهان دارد، اکنون زمان آن است که برای رسیدن به توافق جدیدی با ایران مذاکره شود.

آقای جانسون در گفتگو با خبرگزاری اسکای بریتانیا گفت: «چگونه می‌توانیم به آنچه ایرانیان آشکارا انجام دادند، پاسخ دهیم؟ آنچه بریتانیا انجام می‌دهد تلاش در جمع کردن [تمام طرفهای درگیر] برای کاهش تنش‌ها است.»

این سخنان در حالی مطرح می‌شوند که رهبران جهان برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک جمع شده‌اند تا دربارۀ عمده‌ترین موضوعات مبتلابه جهان از جمله تنش روزافزون میان تهران و واشنگتن گفتگو کنند. headtopics.com

Dump and dumper. بهتره یه فیلم کمدی درست کنن از این دو دلغک. خنگ ‌ و خنگتر

چون شدم نزدیک و من حیران و دنگ خود بدیدم هر دوان بودند، لنگ همنشینی کلاغ و لک لک مثنوی ترامپ جانسون

آقای جانسون ادامه داد: «اعتراض شما به توافق هسته‌ایِ قدیمی با ایران هرچه باشد، اکنون زمان آن است که جلو بروید و معامله جدیدی انجام دهید.»

ادامه مطلب:
euronews_pe »

یک ضرب المثل ایرانی میگه: 'دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید'

بوریس جانسون: زمان آن است که با ایران بر سر توافق جدیدی مذاکره شودبوریس جانسون: زمان آن است که با ایران بر سر توافق جدیدی مذاکره شود یعنی میخواد از برجام خارج بشه؟ گیریم که توافق جدید هم شد فردا به دولت دیگه میاد میگه توافقو قبول ندارم ... جانسون به تعهدات قبلی بریتانیا در قبال ایران عمل نماید،نیازی به توافق جدید نیست. ضمنا بریتانیا در جایگاهی قرار ندارد تا برای ایران تعین تکلیف نماید.

تکرار ادعای مقامات آمریکایی علیه ایران ازسوی وزیرخارجه انگلیس/جانسون فردا با روحانی دیدارمی‌کندادعای بوریس جانسون: *«احتمال خیلی زیادی هست» که ایران در حمله پهپادی و موشکی به دو زیرساخت بزرگ نفتی[مجموعه پالایشگاهی آرامکو] نقش داشته باشد *می‌توانم بگویم که انگلیس با احتمال زیادی مسئولیت حملات آرامکو را به ایران نسبت می‌دهد

بوریس جانسون: ایران به احتمال زیاد مسئول حمله به تاسیسات نفتی عربستان است🔺بوریس جانسون: ایران به احتمال زیاد مسئول حمله به تاسیسات نفتی عربستان است ⚡️نخست وزیر بریتانیا، گفت که کشورش معتقد است ایران به احتمال زیاد مسئول حمله به تأسیسات نفتی عربستان است و بریتانیا با آمریکا و اروپا برای واکنش به این حملات همکاری خواهد کرد. وقتی نمیدونی از کجا خوردی :) موضع کاملا درست بریتانیا؛ پاسخ به جمهوری اسلامی باید انتقام جویانه و قاطع باشد نه عربستان و نه آمریکا نمی‌خوان جنگی بشه. واکنش نظامی نشون نمیدن.

جانسون: ایران مسئول حمله به تاسیسات نفتی سعودی استبوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا روز دوشنبه 23 سپتامبر گفت، کشور متبوعش ایران را مسئول حملات به خوب که چی می خوای چه غلطی بکنید چه انتظاری می شه از انگلیس داشت وقتی رهبران باکلاسی مثل تونی بلر بخاطر اطلاعات دروغی که به دنیا دادند، یک کشوری مثل عراق را به آتش کشیدند و نیم میلیون رو بهکشتن دادند؟ حالا که جانسون به باکلاسی ایشون هم نیست و خودشو دنباله رو ترامپ هم می دونه!!.

جانسون: وقت مذاکره بر سر توافقی تازه با ایران فرارسیدهبوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا روز دوشنبه گفته است که صرف نظر از دیدگاه ها در مورد توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ قدرت ها با ایران، زمان مذاکره بر سر یک توافق تازه فرا رسیده است. وقت ان رسيده است كه قدرت منطقه اي ايران را باور و نسبت به انجام تعهدات توافق قبلي اقدام كنيد اقاي جانسون! فعلأ تو بهتر است بفکر مذاکره دررابطه با برگزیت باشی که واجب تر است. برگزيت چه خبر ؟! شما تا اگر تا الان به ذات كثيف ج.ا پي برده بوديد عمرا اين حرف را نميزديد مرگ_بر_جمهوری_عسلامی_و_رهبر_کثیفش

جانسون و ترامپ: وقت آن فرا رسیده تا توافقنامه هسته‌ای جدیدی با ایران امضا شودبوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با اسکای نیوز گفت که وقت آن فرا رسیده تا با انگلیس هم راه دوشیدن گاو شیرده را یاد گرفته اگه آمریکا چیزی بزاره به انگلیس برسه خخخ بوریس! وقت آن رسیده است که شانه ای بر موهای خویش بکشی،و محفظه زیر موها را بکار گیری،که در اینصورت تاکیدت بر قرار داد برجام یعنی چه؟!