استقلال و پرسپولیس از فروردین آماده واگذاری‌اند

09/10/1400 05:54:00 ب.ظ

استقلال و پرسپولیس از فروردین آماده واگذاری‌اند استقلال و پرسپولیس طبق اسنادی که در اختیار ایسنا قرار گرفته، از فروردین ماه ۱۴۰۰ آماده ورود به بازار سرمایه بود ولی این اتفاق رخ نداده است.

استقلال و پرسپولیس طبق اسنادی که در اختیار ایسنا قرار گرفته، از فروردین ماه ۱۴۰۰ آماده ورود به بازار سرمایه بود ولی این اتفاق رخ نداده است. در نامه حسنعلی قنبری، معاون وقت سازمان خصوصی سازی، که ۲۵ اسفندماه ۹۹ خطاب به مدیرکل دفتر وزیر اقتصاد نوشته شده، به اقدامات صورت گرفته در خصوص دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اشاره شده است.

حسابرسی، شفافیت در امور مالی، اصلاح ساختار حقوقی، اصلاح ساختار مالی، واگذاری چهار ورزشگاه مرغوبکار، کمپ ناصر حجازی، درفشی فر و شهدای گمنام به استقلال و پرسپولیس، تشکیل جلسات مجامع دو باشگاه، تعیین کارگزار بورسی و ... اشاره شده و در ادامه آمده است که این دو باشگاه تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۰ واگذار خواهند شد.

مسئولان سابق وزارت ورزش و جوانان از ابتدای امسال چندین بار وعده دادند که استقلال و پرسپولیس وارد بازار سرمایه شوند اما دولت دوازدهم تمام شد و این وعده تحقق نیافت. آنها می‌گویند ما آماده واگذاری بودیم ولی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در جلسه ای رسمی با حضور مسئولان وزارت اقتصاد، وزارت ورزش و سازمان بورس (که محتوای این جلسه در آن کمیسیون ضبط است) مانع شد و خواست این واگذاری به دولت سیزدهم موکول شود.

حمید سجادی هم پس از رسیدن به سمت وزارت، در گفتگوی ویژه خبری از تسریع روند ورود استقلال و پرسپولیس به بازار سرمایه خبر داد.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

بایدن در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی زمین خورد

رئیس جمهور آمریکا در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی نیروی هوایی در ایالت کلرادو زمین خورد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

شش قدم؛ هفته خوشبختی پرسپولیس و باقی ماندن استقلال در صدر - BBC News فارسیهفته دوازدهم لیگ برتر، هفته کامیابی‌ بزرگ برای پرسپولیس و استقلال بود. امروز (چهارشنبه) پرسپولیس با شکست دادن سپاهان، در ورزشگاهی که در یک سال اخیر دو بار در آن شکست خورده بود، گام بلندی برای بازگشت به کورس قهرمانی برداشت.

فتح الله زاده: سلطانی فر این بلا را سر استقلال و پرسپولیس آوردبی عرضگی خودتان را گردن دیگران نیندازید فتح الله زاده: سلطانی فر این بلا را سر استقلال و پرسپولیس آورد

جدول لیگ برتر فوتبال| حفظ حاشیه امنیت استقلال و سبقت پرسپولیس از سپاهان + نتایج و برنامه مسابقات- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnimجدول لیگ_برتر فوتبال در پایان هفته دوازدهم استقلال با غلبه بر فولاد، فاصله سه امتیازی خود را با سایر بالانشینان جدول لیگ برتر حفظ کرد و به یکه‌تازی خود ادامه داد

ملک سلمان نسبت به «عدم همکاری» ایران با جامعه بین‌المللی ابراز نگرانی کرد🔺 ملک سلمان،‌ پادشاه عربستان سعودی ، گفت که ریاض با نگرانی فعالیت‌های «بی‌ثبات‌کننده» ایران از قبیل «ایجاد و حمایت از شبه‌نظامیان مسلح فرقه‌گرا و نمایش قدرت نظامی‌اش در سایر کشورها» را دنبال می‌کند. ⬇ بیشتر بخوانید: باشه، اینقدر نگران باش تا سقط شوی... البته حق داری نگران باشید آل_سعود... پهباد ایرانی خیلی دقیقند، مواظب تنبانتان باشید و اگر میتوانید دو تا شلوار پاتون کنید... 🤣🤣🤣🤣🤣 شما عربا چه عنی هستید ک حالا در مورد این موضوع ایران، ابراز نگرانی کنید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ماجرای ریزعلی متروی تهرانماجرای ریزعلی متروی تهران حادثه برخورد دو قطار متروی تهران - کرج می‌توانست ابعاد پیچیده‌تری داشته باشد؛ اما حضور یکی از انتظامات خط، مانع از مرگ چند ده مسافر و حریق قطارها شد.

نیروی دریایی آمریکا می‌گوید از یک کشتی «که احتمالاً از ایران آمده‌» ۳۸۵ کیلوگرم هروئین کشف کرده استنیروی دریایی ایالات متحده می‌گوید در دریای عرب از یک کشتی ماهیگیری که احتمالاً از ایران آمده‌ ۳۸۵ کیلوگرم هروئین به ارزش حدود ۴ میلیون دلار کشف و ضبط کرده است. دریای عرب کجاس خوب ایالات متحده اولا گه خورد چون زمان موندنشون تو افغانستان تولید مواد مخدر 300تا700 درصد افزایش یافته بود چرا ما نفروشیم این سنتکام چرا هنوز از pkm استفاده میکنه 😑