استراتژی ما تعهد در مقابل تعهد است

11/06/1398 02:06:00 ب.ظ

علی ربیعی در نشست خبری: استراتژی ما تعهد در مقابل تعهد است

سخنگوی دولت گفت: در صورت اجرای تعهدات اروپا، ‌جمهوری اسلامی ایران بر اجرای کامل برجام باز خواهد گشت. تعهد در مقابل تعهد استراتژی‌ای است که امروز اتخاذ کرده‌ایم. به نقل از ایرنا، «علی ربیعی» روز دوشنبه در نشست خبری هفتگی خود گفت: در هفته گذشته بحث سفرها و تلفن...

به نقل از ایرنا، «علی ربیعی» روز دوشنبه در نشست خبری هفتگی خود گفت: در هفته گذشته بحث سفرها و تلفن ها و ملاقات هایی که در این شرایط حساس کشور صورت گرفت از مسائل مهم بود. یکی از مباحث جدی در حوزه سیاست خارجی مذاکرات با مکرون و اتحادیه اروپا برای اجرای تعهدات آنها در برجام بوده است.

سخنگوی دولت ادامه داد: در چند هفته گذشته مذاکرات جدی بین دو رئیس جمهور صورت گرفت و همچنین در مذاکرات وزیر امور خارجه درباره نحوه اجرای تعهد از طرف اروپایی مذاکره صورت گرفت. خوشبختانه در بسیاری موارد دیدگاه ها به هم نزدیک شده است.

سخنگوی دولت تصریح کرد: همانطور که قبلا گفته شد باید نفت ایران خریداری شود و تمهیدی اتخاذ شود که پول آن در دسترس قرار گیرد و به ایران بازگردد که این موضوع مذاکره ما است. ربیعی افزود: در این مدت با مقامات مالزی هم ملاقات هایی صورت گرفت که منجر به این شده که ماهاتیر محمد (نخست وزیر مالزی) در آینده به ایران بیاید که بخشی از مناسبات ما با آسیای جنوب شرقی هم سامان خواهد یافت. headtopics.

ادامه مطلب:
پاد »

‎BBC NEWS فارسی‎ on Instagram‎: '‌ این ویدو را یک مخاطب بی‌بی‌سی از پلمب چند آبمیوه و بستنی فروشی در یک نقطه توریستی شیراز فرستاده است. در تصاویر برچسب پلمب دیده می‌شود. فرستنده ویدیو می‌گوید این مغازه‌ها به دلیل باز بودن و فروش خوراکی در ماه رمضان (پیش از افطار) پلمب شده‌اند. پیشتر اداره تعزیرات شهرهای مختلف از پلمب ده‌ها مغازه به دلیل فروش خوراکی پیش از افطار خبر داده بودند.'‎

9,165 Likes, 479 Comments - ‎BBC NEWS فارسی (@bbcpersian) on Instagram‎‎: '‌ این ویدو را یک مخاطب بی‌بی‌سی از پلمب چند آبمیوه و ...'‎ ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

ربیعی: استراتژی ایران تعهد در مقابل تعهد استسخنگوی دولت ایران تاکید کرد استراتژی ما تعهد مقابل تعهد است و اگر اروپا قادر به اجرای تعهداتش نباشد منطقی نیست ما باشیم. - خبرگزاری آناتولی

لاریجانی: کار بانک‌ها در اخذ طلب از ضامن وام گیرنده، اشتباه استرئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اخذ طلب از ضامن، در گام اول اشتباه است، گفت: اکنون بانک‌ها به جای آن که ابتدا طلب خود را از وثیقه برداشت کنند مستقیم به سراغ ضامن رفته و یقه آن را می‌گیرند.

بریتانیا در حال بررسی اعزام پهپاد به تنگه هرمز استبنا به اعلام رسانه‌های بریتانیا، لندن اعزام پهپاد به منطقه خلیح برای حفظ امنیت کشتی‌های خود در تنگه هرمز را بررسی می‌کند. - خبرگزاری آناتولی

طرح گردشگری ایران در آشوراده تهدیدکننده زیستگاه فک خزر است | DW | 31.08.2019در آشوراده، تنها جزیره ایرانی دریای خزر قرار است در مساحتی حدود ۲۲ هکتار یک طرح گردشگری اجرا شود. فعالان محیط زیست با اجرای این طرح مخالفت‌اند، زیرا به زیستگاه فک خزر آسیب خواهد رساند. پرونده به قوه قضائیه کشیده شده است.

'بحران اعتیاد در جمعیت دانش‌آموزی جدی است' | DW | 31.08.2019معاون سازمان بهزیستی می‌گوید آموزش و پرورش جای دسترسی به ۹۵درصد بچه‌هاست و همه دستگاه‌ها باید در محافظت از دانش‌آموزان در رابطه با مواد مخدر، افسردگی، خودکشی و اختلال‌های روانی و رفتاری، ‌رویکرد پیشگیرانه داشته باشند.

روحانی در گفتگو با مکرون؛ برجام تغییرناپذیر استبه گزارش وبسایت نهاد ریاست‌جمهوری ایران، حسن روحانی ساعتی قبل در گفتگوی تلفنی با امانوئل مکرون، همتای فرانسوی خود گفته رویکرد ایران حفظ برجام است اما مفاد این توافق‌نامه از نظر تهران تغییرناپذیر است. تهران و پاریس مشغول مذاکرات دو جانبه‌ای هستند که آقای مکرون گفته هدفش حفظ برجام و کاهش تنش میان ایران و آمریکاست.