اساتیدی که توان سازگاری با قالب‌های تنگ‌نظرانه را ندارند، حذف می‌شوند/ مبنای تصمیم‌گیری برای نحوه برخورد با دانشگاهیان پس از تجربه سال ۸۸ تدوین شد

04/11/1400 09:53:00 ق.ظ

حاضری در گفت‌وگو با ایلنا: اساتیدی که توان سازگاری با قالب‌های تنگ‌نظرانه را ندارند، حذف می‌شوند/ مبنای تصمیم‌گیری برای نحوه برخورد با دانشگاهیان پس از تجربه سال ۸۸ تدوین شد

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره پیامدهای اخراج اساتید گفت: پیامدهای این امر این است که افراد و کسانی که نمی‌توانند خودشان را با این قالب‌های تنگ‌نظرانه سازگار کنند، بالاخره یا باید حذف شوند، یا باید تن به فعالیت‌های ریاکارانه بدهند یا تن به مهاجرت بدهند. یعنی اقتضای این عملکردها و سیاست‌ها این است که همه نخبگانی که با این تنگ‌نظری‌ها و رویکردهای قالبی هماهنگ نیستند، رانده می‌شوند. این فعال سیاسی یادآور شد: اتفاقا اساتیدی که ضعف علمی داشته باشند، خیلی زودتر سر به زیر می‌شوند و مطیع‌اند و کارشان کمتر به اینگونه برخوردها می‌کشد.

این اساتید ضعیف هستند که به علت ضعف علمی و کاری خودشان حاضرند برای حفظ موقعیت اداری و شغلی‌شان تن به هر خواسته‌ای بدهند، برخی از آنها به دلیل همین ضعف، سربه زیرند و به شکل ریاکارانه در مقابل مدیران دانشگاه و مواضع رسمی صاحبان قدرت بله قربان‌گو هستند چنین افرادی آن وقت دیگر مشکلی با نظام اداری دانشگاه نخواهند داشت یا اگر هم داشتند برای رفع آنها راهنمایی می‌شوند.

وی افزود:‌ این اساتید شناخته شده که اکنون شاهد برخورد با آنها هستیم، از نظر وفاداری وطن‌پرستانه و حتی وفاداری کلان به سیستم سیاسی کشور، جزء چهره‌های شاخصی هستند که سوابق علمی، تخصصی و تعهدات حرفه‌ای آن‌ها کاملا آن را نشان می‌دهد. اگر ملاک ارزیابی صلاحیت اساتید، داشتن صلاحیت‌های تخصصی علمی است، باید نظر و نگاه گروه‌های تخصصی و مجامع حرفه‌ای دیده شود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »
Loading news...
Failed to load news.

کافه «میوزه» در تهران؛ اینجا اوقاتی را در کنار گربه‌ها سپری کنید

بازدیدکنندگان این کافه-موزه می‌توانند در اتاق‌های نمایشگاه و تراس کافه، ساعاتی را در کنار گربه‌ها سپری کنند و درباره آنها بیاموزند. کافه «میوزه» نخستین بار در سال ۲۰۲۰ افتتاح شد. ادامه مطلب >>

استاد دانشگاهی که توسط سپاه بازداشت شده بود، از دانشگاه آزاد اندیمشک اخراج شددر پی انتشار گزارش‌هایی از موج جدید اخراج اساتید دانشگاه «با انگیزه‌های سیاسی»، خبرگزاری هرانا گزارش داده است که آرزو رحیم‌خانی، استاد دانشگاه آزاد واحد شهرستان اندیمشک خوزستان...

دایره‌ای که هر روز تنگ‌تر می‌شود؛ چرا محمد فاضلی اخراج شد؟

جزییات نتایج سفر هیات تجاری ایران به عراق/ با این کیفیت خودرو‌ها، بازار عراق را از دست می‌دهیمرییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق اظهار داشت: با این قیمت‌های بالا، کیفیت بسیار کم و بی‌کرامتی که باید در صف‌های بلندمدت ایستاد باید یک برنامه و استراتژی جدید برای خودرو داشته باشیم، هیچ تردیدی نیست که با این ترتیب در مورد خودرو، بازار عراق هم از دست می‌رود.

کرونا در ایران؛ طرح هوشمند مقابله با کرونا چه شد؟

پلیس بلژیک در مقابله با معترضان به محدودیت‌های ناشی از کرونا گاز اشک‌آور شلیک کردده‌ها هزار نفر از مردم بلژیک روز یکشنبه سوم بهمن ماه در اعتراض به محدودیت‌های اجتماعی ناشی از ویروس کرونا به خیابان آمدند که این اعتراض به درگیری با نیروهای پلیس انجامید.

رابرت مالی: توافق هسته‌ای با ایران بدون آزادی زندانیان آمریکایی‌ بعید خواهد بودمسئول هیات آمریکایی در مذاکرات هسته‌ای وین گفت که بعید است ایالات متحده بر سر احیای برجام با ایران به توافق برسد، مگر آن که تهران چهار شهروند آمریکایی زندانی را آزاد کند. از این واضح تر نمی توان نشان داد که اساسا این مذاکرات حول بحث هسته ای نیست! آزادی چهار جاسوس آمریکا چه ربطی به برجام و هسته ای دارد!؟ مذاکرات بر سر محدود سازی قدرت نرم و سخت ایران است! از پفیوزی مثل تو هیچ چی بعید نیست خخخخخخ