اروپا و آمریکا در آستانه پایان پاندمی کرونا | DW | 28.04.2022

08/02/1401 05:45 ب.ظ

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا می‌گوید پاندمی کرونا از وضعیت اضطراری خارج و وارد مرحله جدیدی شده که قابل مدیریت است. مقامات آمریکا نیز از انتقال پاندمی به مرحله آندمی، به عنوان یک بیماری بومی خبر می‌دهند.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا می‌گوید پاندمی کرونا از وضعیت اضطراری خارج و وارد مرحله جدیدی شده که قابل مدیریت است. مقامات آمریکا نیز از انتقال پاندمی به مرحله آندمی، به عنوان یک بیماری بومی خبر می‌دهند. فن در لاین به کشورهای عضو اتحادیه اروپا توصیه کرد که از وضعیت کنونی سطح نازل شیوع کرونا استفاده کنند تا سیستم بهداشت خود و اقدامات پیشگیرانه پاندمی را تقویت کنند. او تأکید کرد که همچنان باید جانب احتیاط را رعایت کرد.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا افزود که شمار آلودگی به این ویروس هنوز بالاست و پاندمی در سطح جهانی همچنان قربانی می‌گیرد.آنتونی فائوچی، ویروس‌شناس ارشد ایالات متحده از بهبود وضعیت کرونا نسبت به سال گذشته خبر داد. او احتمال می‌دهد که آمریکا در حال گذار از پاندمی به مرحله اندمی به عنوان یک ویروس قابل مدیریت بومی است، اما مهم این است که از سرعت مقابله با آن نکاهیم.

فائوچی گفت که ویروس کرونا در بخش بزرگی از جهان هنوز یک پاندمی (همه‌گیری) است و آمریکا از مرحله تهدید هنوز گذر نکرده، اما بدترین مرحله پاندمی را پشت سر گذاشته است: «ما دیگر با ۹۰۰هزار مبتلا در روز، ده‌ها هزار مورد بستری در بیمارستان و هزاران مورد مرگ روبرو نیستیم. هم‌اکنون ما در سطح نازلی از شیوع بیماری هستیم.» headtopics.com

دارید آماده میشوید برای جنگ ،و دروغ پیشین را لاپوشی میکنید . کرونا را میشد مانند تایوان ، ژاپن ، و کره جنوبی ، مدیریت کرد که نکردید . با ترور و کشتن مردم ، تنها برای مافیای صنایع داروسازی ها ، خوش خدمتی کردید 👎

ادامه مطلب:
dw_persian »

پناه‌جویان کاله پس از طرح انتقال به رواندا: قاچاق‌چی یک قدم از قانون جلوتر استدر سفر به «کاله» و «دانکرک»، دو شهر اصلی در شمال فرانسه که نقطه حرکت پناه‌جویان به بریتانیا است، شرایط زندگی و روانی مردان مجردی را روایت می‌کنیم که یک جمله در صحبت‌هایشان یکسان است:ما مردان مجرد هم انسان هستیم، ما را هم ببینید. اطلاع_رسانی aidaghajar

روزانه بیش از ۷۰۰ کانتینر هندوانه از ایران به ترکیه می‌رودنایب رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی می‌گوید روزانه بیش از ۷۰۰ کانتینر هندوانه از ایران به ترکیه صادر می‌شود و این در حالی است که ایران با کمبود شدید منابع آبی روبرو است. اخبار_ایران صادرات

انصراف فوتبالیست‌های دانشگاه امیرکبیر از جام رمضان در اعتراض به ممانعت از حضور تماشاچیان زنشماری از تیم‌های فوتبال دانشگاه امیرکبیر در اعتراض به ممانعت از حضور دانشجویان دختر در میان تماشاچیان از انجام مسابقه خودداری کردند و انصراف دادند. رمضان یعنی گرسنگی، گرسنگی جام نمیخواد!

احتمال «فشار نظامی» روسیه از جانب مولداوی به اوکراین؛ هشدار پوتین به «مداخله‌کنندگان»ولادیمیر پوتین می‌گوید: «ما انواع ابزارهایی داریم که غرب نمی‌تواند آن‌ها را به دست آورد. به سلاح‌های خود افتخار نمی‌کنیم، اما در صورت لزوم از آن‌ها استفاده خواهیم کرد». گوه خوری زیادی... سلاحاتون هم دیدیم... یه مشت تانک پوکیده و کامیونهای جنگ جهانی دوم.... خوبه ۲۱هزارتا تلفات داده و اینقد پررو هس. گور بابای پوتین

فائوچی: آمریکا از مرحله گسترش انفجاری همه‌گیری کرونا خارج شده استفائوچی: *آمریکا از مرحله گسترش انفجاری همه‌گیری کرونا خارج شده است *اکنون دیگر روزانه با ۹۰۰ هزار مورد جدید ابتلا مواجه نیستیم *در سطح پایینی از شیوع بیماری قرار داریم *امیدواریم که بتوانیم به فاز کنترل‌ و بومی شدن بیماری وارد شویم

پنتاگون: نیمی از 90 سامانه هویتزر ارسال شده توسط آمریکا به اوکراین رسیدپنتاگون اعلام کرد که نیمی از 90 سامانه هویتزر ارسال شده توسط ایالات متحده به اوکراین تحویل داده شد. - خبرگزاری آناتولی

اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا از ورود به مرحله جدید پاندمی کرونا خبر داد. او گفت پاندمی به مرحله‌ای وارد شده که می‌تواند قابل مدیریت باشد.

فن در لاین به کشورهای عضو اتحادیه اروپا توصیه کرد که از وضعیت کنونی سطح نازل شیوع کرونا استفاده کنند تا سیستم بهداشت خود و اقدامات پیشگیرانه پاندمی را تقویت کنند. او تأکید کرد که همچنان باید جانب احتیاط را رعایت کرد.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا افزود که شمار آلودگی به این ویروس هنوز بالاست و پاندمی در سطح جهانی همچنان قربانی می‌گیرد.آنتونی فائوچی، ویروس‌شناس ارشد ایالات متحده از بهبود وضعیت کرونا نسبت به سال گذشته خبر داد. او احتمال می‌دهد که آمریکا در حال گذار از پاندمی به مرحله اندمی به عنوان یک ویروس قابل مدیریت بومی است، اما مهم این است که از سرعت مقابله با آن نکاهیم.

فائوچی گفت که ویروس کرونا در بخش بزرگی از جهان هنوز یک پاندمی (همه‌گیری) است و آمریکا از مرحله تهدید هنوز گذر نکرده، اما بدترین مرحله پاندمی را پشت سر گذاشته است: «ما دیگر با ۹۰۰هزار مبتلا در روز، ده‌ها هزار مورد بستری در بیمارستان و هزاران مورد مرگ روبرو نیستیم. هم‌اکنون ما در سطح نازلی از شیوع بیماری هستیم.»

هشدار سازمان جهانی بهداشت در مورد کاهش شدید تست کرونا

سازمان جهانی بهداشت نسبت به کاهش شدید آزمایش‌های کرونا ابراز نگرانی کرده است.

تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت که سطح اطلاعات ارسالی درباره زنجیره‌های آلودگی و ژنتیکی رو به کاهش گذاشته است: «این امر ما را کورتر می‌سازد و کمتر قادریم الگوی انتقال و تغییر شکل ویروس را مشاهده کرد.»

آدهانوم تأکید کرد که خطر شکل‌گیری یک گونه خطرناک جدید از ویروس همچنان بالا و واقعی است.

بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، تنها در یک هفته گذشته بیش از ۱۵هزار نفر در اثر آلودگی به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند. این کمترین رقم از ماه مارس ۲۰۲۰ بدین سو بوده است.خوشحالی بسیاری از شهروندان آلمان از اختیاری شدن ماسک