ارسال پرونده دو پزشک مدعی درمان بیماری کرونا به دادگاه

07/05/1399 04:45 ب.ظ

براساس شکایت خانواده‌های بیماران مبتلا به ویروس_کرونا، پرونده چهار نفر، از جمله دو پزشک عامل فروش شربت گیاهی مدعی درمان کرونا به مراجع قضایی رفت. این افراد شربت گیاهی ادعایی را بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون ریال به خانواده بیماران کرونایی میفروختند. اخبار_ایران

»، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفته است: «این افراد شربت گیاهی ادعایی را بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون ریال به خانواده بیماران کرونایی می‌فروختند.

» شیران افزوده است: «پرونده این متخلفان ابتدا به سازمان نظام پزشکی استان و سپس تعزیرات حکومتی برای برخورد قانونی نسبت به فروش این داروهای غیر قانونی ارسال می‌شود.»

به گفته وی، کسانی که به دلایلی شربت گیاهی ادعایی برای درمان این ویروس را از این افراد و یا سایر افراد متخلف خریداری کرده‌اند، می‌توانند شکایت کنند. هفته گذشته طرح پژوهشی در ارتباط با یک نوع گیاه دارویی موثر در بهبود بیماران کرونایی به معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران ارسال شد. این دانشگاه هم مجوز آزمایش این شربت گیاهی بر روی تعداد معدودی از بیماران کرونایی بستری در یکی از بیمارستان‌های استان مازندران را صادر کرد.

پس از آزمایش این داروی گیاهی بر روی تعداد اندکی از بیماران، موجی از درخواست‌ها برای این شربت برای درمان کرونا در سطح استان و حتی سایر استان‌ها راه افتاد. دانشگاه علوم پزشکی مازندران پس از آن تولید هرگونه دارو و یا شربت گیاهی موثر در درمان ویروس کرونا را تکذیب کرد. با این وجود، برخی افراد این دارو را با قیمت میلیونی به خانواده‌های بیماران فروختند. headtopics.com

ادامه مطلب:
iranwire »

تشکیل پرونده برای بیش از ۲۰ هزار مدیر و مسئول طی ۶ سالتشکیل پرونده برای بیش از ۲۰ هزار مدیر و مسئول طی ۶ سال دادستان سابق دیوان محاسبات از تشکیل پرونده برای بیش از ۲۰ هزار مدیر و مسئول در دوره‌های مختلف طی سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ خبر داد.

تشکیل پرونده برای 20 هزار مدیر متخلف ایرانی

دادگاه نجیب رزاق، نخست‌وزیر سابق مالزی را در پرونده فساد مالی مجرم شناختنجیب رزاق، نخست‌وزیر سابق مالزی در پرونده چند میلیون دلاری مقابله با فساد مجرم شناخته شد. دادگاه مالزی او را در خصوص هر هفت اتهامش مجرم تشخیص داد. او با اتهام‌هایی از جمله خیانت در امانت، سوء استفاده از قدرت و همچنین پولشویی مواجه بود.

پرسپولیس تا ١۶ مرداد پول برانکو را ندهد، محروم می‌شود/ هزینه دادرسی پرونده را ندادند، تعلیق شدوکیل برانکو مدعی شد *پرسپولیس تا ١۶ مرداد پول برانکو را ندهد، محروم می‌شود *هزینه دادرسی پرونده را ندادند، تعلیق شد *پرسپولیس برای محروم نشدن باید فقط به آنچه در قرارداد منعقد ‌شده احترام بگذارد *مدیریت باشگاه اجازه داد پرونده به این مرحله برسد

تسریع و تسهیل در روند پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونابیست و دومین کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از بیماری کرونا به ریاست معاون اقتصادی رئیس‌جمهور برگزار شد و در آن ضرورت تسریع و تسهیل در روند پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا مورد تاکید قرار گرفت.

شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به 36 هزار و 263 نفر رسیدشمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به 36 هزار و 263 نفر رسید

استان‌وایر- براساس شکایت خانواده‌های بیماران مبتلا به ویروس کرونا، پرونده چهار نفر، از جمله دو پزشک عامل فروش شربت گیاهی مدعی درمان این ویروس به مراجع قضایی رفت.محمدرضا شیران

»، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفته است: «این افراد شربت گیاهی ادعایی را بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون ریال به خانواده بیماران کرونایی می‌فروختند.»

شیران افزوده است: «پرونده این متخلفان ابتدا به سازمان نظام پزشکی استان و سپس تعزیرات حکومتی برای برخورد قانونی نسبت به فروش این داروهای غیر قانونی ارسال می‌شود.»

به گفته وی، کسانی که به دلایلی شربت گیاهی ادعایی برای درمان این ویروس را از این افراد و یا سایر افراد متخلف خریداری کرده‌اند، می‌توانند شکایت کنند.

هفته گذشته طرح پژوهشی در ارتباط با یک نوع گیاه دارویی موثر در بهبود بیماران کرونایی به معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران ارسال شد. این دانشگاه هم مجوز آزمایش این شربت گیاهی بر روی تعداد معدودی از بیماران کرونایی بستری در یکی از بیمارستان‌های استان مازندران را صادر کرد.

پس از آزمایش این داروی گیاهی بر روی تعداد اندکی از بیماران، موجی از درخواست‌ها برای این شربت برای درمان کرونا در سطح استان و حتی سایر استان‌ها راه افتاد.

دانشگاه علوم پزشکی مازندران پس از آن تولید هرگونه دارو و یا شربت گیاهی موثر در درمان ویروس کرونا را تکذیب کرد. با این وجود، برخی افراد این دارو را با قیمت میلیونی به خانواده‌های بیماران فروختند.

براساس آمار، هم اکنون حدود یک هزار و ۷۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری هستند.

📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: