ارتش اسرائیل از زندگی فرزندان مقامات جمهوری اسلامی در کشورهای دیگر نوشت

04/10/1398 06:40 ب.ظ

ارتش اسرائیل از زندگی فرزندان مقامات جمهوری_اسلامی در کشورهای دیگر نوشت ارتش اسرائیل در چندین توئیت به زبان فارسی به فساد مالی رژیم_ایران اشاره کرده و از چند تن از فرزندان مقامات ایران که در کشورهای دیگر، از جمله آمریکا زندگی می کنند، نام برده است

ارتش اسرائیل در چندین توئیت به زبان فارسی به فساد مالی رژیم جمهوری اسلامی اشاره کرده و از چند تن از فرزندان مقامات ایران که در کشورهای دیگر، از جمله آمریکا زندگی می کنند، نام برده است. صفحه فارسی تو شاهزاده رضا پهلوی در پیامی که دوشنبه ۲ دی در توئیتر منتشر کرد، خطاب به رهبران کشورهای اروپایی عضو شورای امنیت نوشت: «رژیم ایران تنها ظرف چند روز ۱۵۰۰ نفر را در خیابان‌ها به قتل رساند.

به جای التماس برای مذاکره و تجارت با این رژیم نسل‌کُش، آن را برای پیگرد قانونی به دیوان کیفری بین‌المللی ارجاع دهید.»

روز دوشنبه همچنین یک مقام سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرد که سازمان ملل متحد با استناد بهدرباره دستور علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در کشتار حدود ۱۵۰۰ معترض اعتراضات آبان امسال می تواند و باید تحقیق انجام دهد.

به گفته او واقعیت دیگری که این گزارش نشان می دهد آن است که رسانه‌های جهانی نیز که در ایران دفتر یا نماینده دارند، نیز از انجام وظیفه بازمانده‌‌اند‌. خبرگزاری رویترز روز دوشنبه ۲ دی در گزارشی ویژه از کشته شدن حدود ۱۵۰۰ نفر در اعتراضات آبان‌ماه در ایران خبر داد و به نقل از سه منبع وزارت کشور در ایران نوشت که علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی چند روز پس از اعتراضات سراسری در ایران در ماه گذشته «بی‌قرار شده بود» و با جمع کردن مقامات ارشد امنیتی و دولتی خود، دستور داد که «هر کاری لازم است برای متوقف کردن آن‌ها انجام دهید.» headtopics.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

چندین نکته مهم جهت زمان اعتراضات که توسط بچه های ایران نوشته شده، لطفا بخوانید و به اشتراک بگذارید خب اینکه فرزندان یه تعدادی از مقامات ایران در خارج از ایران زندگی میکنن و از لحاظ مالی و غیره چطور هستند ،،فقط به ایرانیها مربوطه وبه هیچ کشوری مربوط نمیشه ، خصوصا که رژیمی جعلی و صهیونیستی باشه و خودشو نخود هر آشی میکنه .شما صهیونیستها بهتره بفکر فرار از دریا باشید .

ارتش اسرائیل از انتشار اطلاعات درباره فرزندان سران رژیم جمهوری اسلامی خبر داد🔺ارتش اسرائیل از انتشار اطلاعات درباره فرزندان سران رژیم جمهوری اسلامی خبر داد ⚡️صفحه فارسی ارتش اسرائیل در روز سه شنبه سوم دی ماه اعلام کرد که به زودی «اطلاعات جالبی» درباره فررزندان سران رژیم جمهوری اسلامی منتشر خواهد کرد. ببين ارتش اسرايل چع بيكاره كه افتاده دنبال يك مشت بچه مزلف. بابا دردو خودمون ميدونيم اما درد ما مال ماست به كسي ربطي نداره. شما دلسوزي به فكر ملت فلسطين باشه. ايران پيشكش دم اسراییل گرم rafighghadimi پسر خاوری، دزد معروف، از بزرگترین سرمایه گذاران در اسراییل و تل آویو است

بیش از ۸۰ خانه در شیلی در محاصره آتش‌سوزی قرار گرفتند\u0627\u06cc\u0646 \u0622\u062a\u0634\u200c\u0633\u0648\u0632\u06cc \u0627\u0632 \u062a\u067e\u0647\u200c\u0647\u0627 \u0648 \u062c\u0646\u06af\u0644\u200c\u0647\u0627\u06cc \u0627\u0637\u0631\u0627\u0641 \u0634\u0647\u0631 \u0634\u0631\u0648\u0639 \u0634\u062f \u0627\u0645\u0627 \u0628\u0647\u200c\u0633\u0631\u0639\u062a \u0628\u0647 \u0642\u0633\u0645\u062a\u200c\u0647\u0627\u06cc \u0645\u0633\u06a9\u0648\u0646\u06cc \u0648\u0627\u0644\u067e\u0627\u0631\u0627\u06cc\u0633\u0648 \u06af\u0633\u062a\u0631\u0634 \u067e\u06cc\u062f\u0627 \u06a9\u0631\u062f \u0648 \u0628\u0627\u0639\u062b \u0634\u062f \u0634\u0647\u0631\u0648\u0646\u062f\u0627\u0646 \u0627\u0632 \u062e\u0627\u0646\u0647\u200c\u0647\u0627\u06cc \u062e\u0648\u062f \u0641\u0631\u0627\u0631 \u06a9\u0646\u0646\u062f.\n\n

در آستانه چهلم جانباختگان اعتراضات در ایران؛ اینترنت در برخی استان‌ها قطع شد🔺در آستانه چهلم جانباختگان اعتراضات در ایران؛ اینترنت در برخی استان‌ها قطع شد ⚡️در آستانه چهلم جان‌باختگان اعتراضات در ایران، برخی گزارش‌ها حاکی از قطعی و اختلال اینترنت در استان‌های مختلف ایران دارد. اینا دیگه راهشو یاد گرفتن سریع قطع میکنن . اول باید یه راهی برای تسلط به وصل بودن اینترنت پیدا کرد و نذاریم بهمون ظلم کنن . حقوقمون رو از مطالبه شغل و معیشت و مسکن به اینترنت تقلیل دادن امروز جهاشنبه از صبح زود ایترنت مختل شده

هواپیمای سقوط کرده در اردبیل متعلق به ارتش است/ بررسی‌ها ادامه داردیک فروند هواپیمای جنگی در اردبیل سقوط کرد. گفته می‌شود در این حادثه که بر اثر برخورد هواپیما با کوه رخ داده، احتمالا خلبان به شهادت رسیده است.

یک جنگنده ارتش ایران در سبلان سقوط کردیک جنگنده ارتش ایران در دامنه کوه‌های سبلان در استان اردبیل سقوط کرده است. بنا بر اعلام ارتش این جنگنده از نوع میگ ۲۹ بوده و تلاش‌ها برای مشخص شدن وضعیت خلبان آن ادامه دارد. خدا انگلیس و آمریکا رو لعنت کنه تصویر شبیه میگ ۲۹ است. به کیرم

ارتش لبنان: ما عقب نخواهیم نشست و تظاهرکنندگان را در خیابان‌ها ترک نخواهیم کردارتش لبنان سه‌شنبه 24 دسامبر اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور با استفاده از قدرت قانونی، از ب این میگن ارتشی که حافظ ملتشه پس ارتش ما کوش؟

شاهزاده رضا پهلوی: کشورهای اروپایی رژیم جمهوری اسلامی را به دادگاه جنایی بین‌المللی ارجاع دهند

شاهزاده رضا پهلوی با اشاره به گزارش رویترز مبنی بر کشته شدن حدود ۱۵۰۰ نفر در پی دستور خامنه‌ای برای سرکوب اعتراضات آبان امسال، از کشورهای اروپایی عضو شورای امنیت خواست رژیم جمهوری اسلامی و رهبر آن را به دست عدالت بسپارند.

شاهزاده رضا پهلوی در پیامی که دوشنبه ۲ دی در توئیتر منتشر کرد، خطاب به رهبران کشورهای اروپایی عضو شورای امنیت نوشت: «رژیم ایران تنها ظرف چند روز ۱۵۰۰ نفر را در خیابان‌ها به قتل رساند. به جای التماس برای مذاکره و تجارت با این رژیم نسل‌کُش، آن را برای پیگرد قانونی به دیوان کیفری بین‌المللی ارجاع دهید.»

او در ادامه از این کشورهای اروپایی خواست که به مردم ایران کمک کنند تا خامنه ای را به دست عدالت بسپارند.

روز دوشنبه همچنین یک مقام سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرد که سازمان ملل متحد با استناد بهدرباره دستور علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در کشتار حدود ۱۵۰۰ معترض اعتراضات آبان امسال می تواند و باید تحقیق انجام دهد.

رضا معینی، مسئول بخش ایران و افغانستان سازمان گزارشگران بدون مرز به بخش فارسی صدای آمریکا گفت که گزارش خبرگزاری رویترز این واقعیت را نشان می‌دهد که روزنامه‌نگاران و رسانه‌های ایران نمی‌توانند وظیفه را خود انجام دهند و حقایق را بیان کنند.

به گفته او واقعیت دیگری که این گزارش نشان می دهد آن است که رسانه‌های جهانی نیز که در ایران دفتر یا نماینده دارند، نیز از انجام وظیفه بازمانده‌‌اند‌.

مسئول بخش ایران و افغانستان سازمان گزارشگران بدون مرز اضافه کرد: «با این گزارش و مستندات ‌آن سازمان ملل می‌تواند و باید تحقیق انجام دهد. این آمار به مانند کشتار جمعی مسلمانان در برمه است.»

خبرگزاری رویترز روز دوشنبه ۲ دی در گزارشی ویژه از کشته شدن حدود ۱۵۰۰ نفر در اعتراضات آبان‌ماه در ایران خبر داد و به نقل از سه منبع وزارت کشور در ایران نوشت که علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی چند روز پس از اعتراضات سراسری در ایران در ماه گذشته «بی‌قرار شده بود» و با جمع کردن مقامات ارشد امنیتی و دولتی خود، دستور داد که «هر کاری لازم است برای متوقف کردن آن‌ها انجام دهید.»

بنابر این گزارش در حدود کمتر از دو هفته ناآرامی در ایران که از ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان ماه) آغاز شد، «حدود۱۵۰۰ نفر کشته شدند. تعداد تلفات، که توسط سه مقام وزارت کشور ایران به رویترز داده شده است ، شامل حداقل ۱۷ نوجوان و حدود ۴۰۰ زن و همچنین برخی از اعضای نیروهای امنیتی» است.

این گزارش واکنش برایان هوک، نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران در وزارت خارجه آمریکا، را در پی داشت که گفت که جامعه جهانی باید خاطیان این کشتار را مجازات و رژیم را منزوی کند.

حساب توئیتری وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه ۲ دی با انعکاس نظر برایان هوک، به نقل از او نوشت: «گزارش رویترز در مورد این قتل عام که به دستور خامنه‌ای انجام شد، بر ضرورت مجازات خاطیان و منزوی کردن رژیم به خاطر کشتن ۱۵۰۰ شهروند ایرانی، تاکید دارد.»ریک اسکات

، نماینده جمهوریخواه ایالت فلوریدا در مجلس سنای آمریکا، در واکنش به گزارش ویژه رویترز در مورد کشته شدن ۱۵۰۰ تن از مردم ایران به دستور مستقیم علی خامنه‌ای گفت که مردم ایران فریادی برای آزادی از اهریمن سرداده‌اند.

مایکل پریجنت، پژوهشگر ارشد مسائل خاورمیانه در موسسه هادسن، در واکنش به کشته شدن ۱۵۰۰ معترض به دستور خامنه‌ای گفت وقتی اینترنت را قطع کردند مشخص بود می‌خواهند دست به اعمال خشونت‌بار بزنند و افزود که این گزارش رویترز مشخص می‌کند که این خشونت در واقع اتفاق افتاده و به صورت سازمان‌یافته بوده است.

آماری که رویترز ارائه داده است بیشتر از آماری است که از سوی گروه‌های حقوق بشری و ایالات متحده گزارش شده بود. سازمان عفو بین الملل در آخرین گزارش خود آمار کشته شدگان اعتراضات آبان ماه را ۳۰۴ نفر اعلام کرد.

​با گذشت بیش از چندین هفته از اعتراضات آبان ماه هنوز مقامات حکومت ایران آمار دقیقی از کشته شدگان و زخمی‌های این اعتراضات ارائه نداده‌اند.

سازمان حقوق بشر ایران نیز در پی انتشار گزارش رویترز خواستار اقدام فوری سازمان ملل شد.رویترز به نقل از سه منبع نزدیک به خامنه ای نوشت که، در این جلسه رهبر ۸۰ ساله که حرف آخر را در مورد همه امور حکومتی در کشور می‌زند، صدای خود را بلند کرد و از نوع برخورد با ناآرامی‌ها انتقاد کرد. او همچنین از سوزاندن تصاویر خود و تخریب مجسمه آیت‌الله خمینی، خشمگین بود.

رویترز نوشت که در جلسه ای که آن شب در «اقامتگاه رسمی» خامنه ای در یک مجتمع حفاظت شده در مرکز تهران برگزار شده بود، مقامات ارشد از جمله معاونان امنیتی، حسن روحانی، و اعضای کابینه حضور داشته‌اند.

رویترز به نقل از یکی از منابع خود گزارش داد که خامنه ای در این جلسه گفته بود: «جمهوری اسلامی در خطر است. هر کاری می‌توانید بکنید. شما حکم من را [در اختیار] دارید.»

در ادامه این گزارش آمده است که خامنه ای در این جلسه در صورت متوقف نکردن اعتراضات مقامات حاضر را «مسئول عواقب اعتراضات» دانسته بود.

یکی از منابع به رویترز گفت: «دشمنان می‌خواستند جمهوری اسلامی را سرنگون کنند و نیاز به واکنش سریع بود.»

رویترز به نقل از یک مقام چهارم نیز درباره جلسه ۲۶ آبان ماه نوشت که خامنه ای به صراحت گفت که تظاهرات «نیاز به پاسخی قوی دارد.»

این سه منبع به رویترز گفتند: «خامنه‌ای نسبت به این اعتراضات به ویژه در شهرهای کوچک و طبقه کارگر که پایگاه اصلی قدرت رای دهی به جمهوری اسلامی محسوب می شود، خشمگین و نگران بوده است.»

رویترز در گزارش خود همچنین به نقل از تصاویر ویدئویی منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی و شاهدان عینی می‌نویسد که مردم با به آتش کشیدن تصاویر خامنه‌ای و سر دادن شعارهایی خواستار سرنگونی جمهوری اسلامی و رهبران آن، و بازگشت شاهزاده رضا پهلوی به ایران بوده‌اند.

در پی افزایش ناگهانی قیمت بنزین، ایران شاهد اعتراضات گسترده مردم علیه جمهوری اسلامی بود. روز جمعه ۲۴ آبان ماه پس از انتشار ناگهانی خبر گرانی بنزین، در شهرهای مختلف ایران صورت گرفت و تنها یک روز بعد از آغاز اعتراضات، جمهوری اسلامی شنبه شب ۲۵ آبان اینترنت را تقریبا به طور کامل قطع کرد.

پرزیدنت دونالد ترامپ نیز روز سه‌شنبه ۱۲ آذر بار دیگر به برخوردها دولت ایران با مردم معترض واکنش نشان داد و در حاشیه گردهمایی سران کشورهای عضو ناتو گفت: «این بسیار تاسف‌بار است که معترضان در ایران فقط به دلیل این که اعتراض کرده‌اند، کشته شدند.»

رئیس جمهوری آمریکا در حاشیه این گردهمایی چند بار به موضوع معترضان ایران و حمایت آمریکا از مردم ایران اشاره کرد و گفت: «معترضان در ایران به دنبال آزادی هستند و ما به طور کامل از آن‌ها حمایت می‌کنیم.»