ارتش آذربایجان حملات ارمنستان را دفع کرد

09/08/1399 10:06:00 ق.ظ

30.10.

2020 باکو/ خبرگزاری آناتولی وزارت دفاع ملی جمهوری آذربایجان امروز با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ارمنستان در طول شب گذشته به نقض آتش‌بس در محورهای مختلف ادامه داده و به مناطق مسکونی و مواضع ارتش آذربایجان در خوجاوند، آغ‌دره و قبادلی حمله کرد.

این وزارتخانه در ادامه اطلاعیه فوق تصریح کرده است: نیروهای ارتش آذربایجان حملات ارمنستان را دفع و 2 فروند جنگنده سوخو-25 ٬ دو فروند تانک تی-‌72، یک دستگاه خودروی زرهی٬ دو سیستم موشکی ٖٖ"گراد" و"اسمرچ" ٬ 10 گلوله توپ، دو هویتزر خودران گوزدیکا، یک ضد هوایی OSA ٬ یک دستگاه خودرو با رادار P-18 و چهار خودروی زرهی متعلق به ارمنستان را منهدم کرده و شمار زیادی از نیروهای این کشور را از پای درآورده‌اند.

همچنین در این اطلاعیه تاکید شد که آذربایجان کنترل جبهه‌ها را در دست دارد.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

عقلانیت یک روش است نه یک فراورده | مصطفی ملکیان

مدت‌های زیادی بود که می‌خواستم با استاد ملکیان گفت‌وگو کنم و از او در مورد اخلاق، زندگی متدینانه و توقع دور از انتظار برخی شهروندان در مختصات اجتماعی امروز ایران بپرسم که به شکل عجیبی می‌خواهند سایر مردم در همسویی با آنان زیست اخلاقی را برای خود معنا کنند. ملکیان معتقد است روشنفکری اسلامی، از زمانِ بنیان‌گذارش سید‌جمال‌الدین اسدآبادی، تا الان، فواید و سودهایی برای جوامع اسلامی داشته، ولی اگر بخواهیم در باب ریشه روشنفکری اسلامی داوری کنیم و بگوییم آیا اصلا این پروژه روی هم رفته پروژه‌ای سودمند یا زیانمند بوده، به نظر من زیان‌مند بوده است. به اعتقاد من روشنفکری دینی پروژه‌ای ناموفق است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

ارتش آذربایجان 13 روستای دیگر را از اشغال ارمنستان آزاد کردرئیس جمهور آذربایجان گفت که ارتش این کشور 13 روستای دیگر را از اشغال ارمنستان آزاد کرده است. - خبرگزاری آناتولی

باکو: عراقچی با تبریک پیروزی‌های ارتش آذربایجان به شهدا ادای احترام کردسفر عباس عراقچی به باکو در چهارچوب سفر منطقه‌ای او برای ارائه طرح ایران در مورد مناقشه قره‌باغ صورت گرفت. معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه ایران قرار است به روسیه، ارمنستان و ترکیه نیز سفر کند. این عراقچی برای حفظ ظاهرم شده یکم راجب توهین ماکرون زنازاده درباره پیامبر حرف میزد خوب بودا😄 قرار بود بی طرف باشیم و به طرفهای درگیر تبریک و تسلیت نگیم،،قرار بود فقط راهکار ارائه بدهیم،،همین. تنها دغدغه ما بایستی امنیت و صلح پیرامون وطن عزیزمان ایران باشد نه اینکه پیروزی یا شکست طرفهای درگیر ،،خواهشا راهکاری اگر دارید در مورد آتش بس و قرارداد صلح ارائه بدهید ولاغیر.

ارشد نظامی ارتش در استان مرکزی درگذشتامیر قاسم جلیلوند، فرمانده ارشد نظامی ارتش در استان مرکزی به دلیل ابتلا به کرونا درگذشت کی گفته کرونا بده ؟! جرثمه‌ای فساد و تباهی به سزای جنایت و تبهکاری‌های و خیانت خود رسید .همان کسی‌ که دستور تیر و کشتار مردم را صادر میکرد . __sarbazgomnam Haj_Dikaprio

امیر سرتیپ صباحی فرد:امنیت آسمان ایران، خط قرمز پدافند هوایی ارتش استفرمانده پدافند هوایی ارتش: امنیت آسمان ایران، خط قرمز پدافند هوایی ارتش است اجازه تعدی، تجاوز و تخلف را به هیچ کشوری درباره آسمان ایران نخواهیم داد از زمان شروع مناقشه قره‌باغ، آسمان این منطقه را زیر نظر داریم خدا حفظتون کنه حتی در فرودگاه امام هم؟؟؟!! اگر زیر نظر داشتید چرا اون همه خمپاره خورد و چندتا خونه روستایی رو تخریب کرد؟ اجازه تجاوز نمیدهید؟؟!! بعد تجاوز سخنرانی میکنید ، نوش دارو بعد مرگ سهراب؟

تکمیل تخت‌های ICU کرونا در اهواز / درخواست کمک از ارتشرئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از تکمیل تخت‌های ویژه بیماران مبتلا به کرونا در اهواز خبر داد.

ارتش آذربایجان 13 روستای دیگر را از اشغال ارمنستان آزاد کردرئیس جمهور آذربایجان گفت که ارتش این کشور 13 روستای دیگر را از اشغال ارمنستان آزاد کرده است. - خبرگزاری آناتولی